John Louis Groves

Profesional komputer sanaos pameget dunya téknologi sacara umum sareng robot khususna, karep anu nyababkeun kuring nalungtik sareng nalungtik sadaya jaringan dina milarian jinis kabaruan ngeunaan gadget, naha pikeun diajar atanapi proyék.

Juan Luis Arboledas parantos nyerat 631 tulisan ti Pébruari 2015