Eder Esteban

Abdi resep pisan kana téknologi, khususna telepon sélulér. Kuring resep terang berita ngeunaan gadget, sareng uji coba pikeun mendakan, janten, upami aranjeunna nganteurkeun naon anu dijanjikeunana atanapi upami éta gadget anu henteu leres-leres pikaresepeun pikeun dinten ka dinten.