Opel ngajual mobil ngalangkungan Amazon Spanyol

Penjualan Opel Grandland X ngalangkungan Amazon

Raksasa dagang online hoyong langkung jauh tibatan toko online anu khas di sektor éta. Bener yén dina sababaraha bulan terakhir Amazon parantos nguatkeun tawaran jasa na ku nawiskeun "Perdana Video" - pikeun bersaing ngalawan Netflix atanapi HBO, contona - ogé "Amazon Music Unlimited" - dina hal ieu ngalawan Spotify atanapi Apple Music. Nanging, naon anu anjeun leres-leres moal ningali di toko online sanésna nyaéta ngajual mobil. Sareng Amazon bakal janten anu munggaran. Ieu dibuka ku penjualan SUV énggal Opel, Grandland X.

Opel Grandland X mangrupikeun SUV pangageungna-Todcamino- ti Jérman saatos dipésér ku Peugeot. Maka, modél ieu rada mirip sareng SUV Perancis, Peugeot 3008. Opel parantos nempatkeun 20 unit anu mimiti diobral ngalangkungan Amazon Spanyol. Sanaos, ati-ati, sabab naon anu bakal dipésér ku pangguna nyaéta kupon pre-reservasi kalayan nilai 500 euro.

Opel GrandLand X dijual di Amazon Spanyol

Teras, éta perusahaan nyalira anu bakal ngontak nasabah - dina jangka waktos anu maksimal 3 dinten. Y Éta 500 euro tina kupon bakal diskon tina nilai akhir tina Opel Grandland X. Sakumaha nyatakeun dina pengumuman Amazon, saatos mayar kuponna, Amazon bakal ngabéjaan Opel sareng bakal janten perusahaan mobil anu bakal ngontak nasabah dina waktos maksimal 60 menit saatos mayar sareng ngajelaskeun naon ieu mangrupikeun léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun.

Harga total Opel Grandland X nyaéta euro 29.564,74. Sareng motorisasi anu ditawarkeun saluyu sareng Mékanika solar 1.6 cc sareng kakuatan 120 hp. Tungtungna unggul, ogé katelah "Kaunggulan" sareng anu kalebet unsur-unsur ieu:

  • onstar
  • 19 "roda alloy
  • Kadali iklim éléktronik dua-zona
  • Lampu adaptif calakan AFL FULL LED
  • Lampu jalan siang sareng sinyal giliran LED
  • Lampu tukang lampu LED
  • Navi 5.0 IntelliLink.
  • Park & ​​Go Pack 3. Ngawengku: Parkir otomatis ngabantosan, kaca spion tilepan listrik, peringatan titik buta sareng kaméra visi 360º.
  • Paket Ditambah Kasalametan. Kalebet: Perhatosan kacapean, bungkus pisibilitas, peringatan tabrakan frontal, sistem marake darurat sareng peringatan keberangkatan jalur tanpa pamrih kalayan koréksi lintasan.
  • Ngatur kendali pelayaran nyalira ku Stop & Go.
  • Pembukaan Keyless sareng Sistem Dimimitian "Buka & Mimitian" nganggo tailgate pambuka listrik
  • Rem parkir listrik
  • Asistén kaluar lamping
  • Pangakuan tanda lalu lintas
  • Korsi olahraga AGR anu disahkeun Ergonomis nganggo kulit kulit hideung.
  • Setir kulit
  • Pakét serbaguna. Ngawengku: lanté kompartemen kargo anu tiasa diatur sareng pembagi kargo bawah lantai, 40/60 tilepan korsi punggung sareng tilepan pusat tukang baju.
  • Rel atap Chrome
  • Hateup dua nada hideung
  • 18 "kabayang darurat baja

Upami anjeun resep kana Opel SUV énggal, sareng bérés sareng mékanika sateuacanna ngayakinkeun anjeun, ti dieu anjeun tiasa kénging kupon. Émut yén Opel ngan ukur nawiskeun 20 unit.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.