Panél Lampu Nanoleaf - Édisi Rhythm, nyiptakeun sareng nyaangan rohangan anjeun [Analisis]

Lampu LED sareng aplikasi na ngalangkungan sistem manajemen anu cerdas teras-terasan ngabentuk bagian anu teu diperyogikeun tina nganalisa urang, sareng bagian anu mimiti dimana jalma anu mimiti bet dina bumi pinter biasana ngamimitian nyaéta lampu anu leres, tapi ... Naon anu lumangsung upami cahaya ieu nganggo nuansa anyar sareng kaleungitan wates na? Nya, produk sapertos Nanoleaf Light Panels sareng Edisi Irama na didamel.

Dina kasempetan ieu kami sacara efektif gaduh panél panerang Nanoleaf kalayan sistem Edisi Rhythm sareng kami bade nganalisis éta secara jero ku kituna anjeun tiasa nyaangan sareng ngahias rohangan anjeun tukang kaulinan, daérah digawé atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong.

Sakumaha biasa, kami bakal nutupan saloba inpormasi anu mungkin supados anjeun henteu sono pisan nanaon sareng aya dina panangan anjeun sadaya data anu diperyogikeun pikeun serius merhatikeun pangangkatanana. Urang bakal ngamimitian sakumaha biasa ku bahan sareng desain nepi ka bérés ku opini naon anu dialaman ku pangalaman akhir urang Panél Lampu Nanoleaf - Édisi Rhythm. Cicing sareng kami sabab kami badé ka ditu. Anjeun tiasa kéngingkeun produk ieu di Amazon tina tautan ieu, atanapi langsung dina halaman anjeun web.

Bahan sareng desain: Nanoleaf dijamin kualitas

Nanoleaf parantos ngahasilkeun versi anu béda pikeun produk salami sababaraha taun ayeuna anu parantos masihan mérek kawéntar anu dipikagaduh, justru kusabab ieu sababna aranjeunna henteu tiasa ngalalaworakeun detil anu saluyu sapertos desain bungkus, pitunjuk sareng tangtosna kualitas bahan. . Pas urang nampi bungkus urang kaget ku beurat na, kanyataanna éta henteu sakedik. Éta ogé disayogikeun ku seueur inpormasi sareng dina kotak 100% anu tiasa didaur ulang. Kami mendakan tombol kontrol sareng detil anu relevan, kami gaduh dua kabel anu sanés kanggo ayeuna, Spanyol sareng Inggris anu sanés, dina ieu aranjeunna parantos mutuskeun henteu kedal, duanana bodas sareng panjangna sakitar saméter. Wewengkon kénca dipimpin ku catu daya anu ngalegaan kenop kontrol sareng kabel, éta bakal masihan waktos anu penting pikeun urang anu moal nimbulkeun masalah lokasi. Sadaya unsur ieu didamel tina plastik bodas anu ngajantenkeun kesan munggaran anu saé.

  • Eusi rangkep:
    • 9 x LED panels
    • 28 x ningkatna kasét
    • 9 x pangambung
    • 2 x kabel jaringan (ESP sareng Inggris)
    • Modul wirahma
    • Controller

Kami gaduh kadali jarak jauh anu sanés, anu tiasa urang tempatkeun dimana waé anu dipikahoyong sareng anu ngagaduhan tombol, kadali jarak jauh ieu dipasang ku kartu konektor kana panel LED anu dipikahoyong. Kartu ieu disebat "Panyambung" sareng urang gaduh salapan diantarana, sapertos panél, bentukna segi tilu sareng dipisahkeun ku anu sanésna ku pelindung kertas-bawang alit anu bakalan janten témplat pikeun nyiptakeun gambar. Masing-masing segitiga LED ieu ngagaduhan tilu sambungan, hiji kanggo unggal sisi bentuk geometri, nganggo panyambungna nyaéta kumaha cara ngawangun inohong. Tungtungna, urang gaduh 28 kasét ningkatna anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun nuturkeun panel LED dimana waé urang hoyong, éta intina pita perekat dua sisi. Kami gaduh salaku detil buku instruksi leutik sareng stiker Nanoleaf.

Karakteristik téknis tina panél

Masing-masing Lampu Lampu didamel tina plastik dina dua sisina sareng aya ukuran na 25 x 25 x 1 sentimeter. Dina gilirannana, aranjeunna nawiskeun kakuatan total tina 900 lumens, langkung ti cekap pikeun rohangan normal sapertos kantor, ruang "gamer" atanapi bahkan ruang tamu, kumargi lampu ieu sok bakal dipikahartos salaku lingkungan. Nanging, urang henteu kedah nyangka yén aranjeunna nawiskeun sakedik cahaya, sabalikna, anjeun panginten tiasa ngaanggu upami nganggo 100% tina kapasitas cahaya na. Kami gaduh panél LEDs RGBW sanggup nawiskeun dugi ka 16,7 juta warna, anu bodas ditambihan. Panel ieu tiasa saling pakait sareng maksimal tilu puluh unit, teu aya nanaon. Bisi kami kami nyobian Starter Pack tina 9 unit, tapi bungkus ékspansi anu béda tiasa dipésér pikeun kéngingkeun hasil anu dipikahoyong.

Panél ieu ngagaduhan indéks tina panyalindungan IP00 anu kedahna cekap pikeun lebu atanapi asor biasana di hiji imah. Pikeun bagian na, daya tahan cahaya dipeunteun ku perusahaan nyalira sakitar 25.000 jam panggunaan kontinyuatanapi, teu aya nanaon. Dina tingkat konfigurasi, urang tiasa ngatur antara 2.200K sareng 6.000K suhu cahaya pikeun tiap panel, pikeun penggemar bodas haneut sareng bodas nétral.

Manajemén aplikasi sareng kasaluyuan

Sakumaha biasana dina jenis produk ieu, urang mimiti ngagaduhan aplikasi anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun gampang masang sareng ngonpigurasikeun alatna. Aplikasi ieu leres-leres gratis sareng tiasa diunduh nganggo kode QR kalebet paket. Aplikasi ieu ngagaduhan seueur ideu sareng pencahayaan anu bénten-bénten, urang kedah nuturkeun sababaraha léngkah saderhana sareng ningali kumaha Nanoleaf netepkeun kamar urang. Pilihan ieu ditepikeun ka kami:

  • Dasar: Pilih warna standar sareng dasar, ogé ngatur intensitas sareng operasi.
  • warna: Di dieu urang bakal tiasa milih séri warna anu tiasa diatur pikeun masing-masing panél, nyaéta, sacara mandiri milih mana warna anu ditampilkeun unggal panel.
  • wirahma: Kalayan sénsor kami bakal tiasa ngaktipkeun deteksi sora sareng nunjukkeun épék anu parantos ditangtoskeun dumasar kana éta.
  • Batur: Kumaha carana upami teu kitu, urang bakal tiasa netepkeun sistem pamrograman sareng angkat ka komunitas pikeun ngabarukeun nalika dianggo.

Ngeunaan kasaluyuan sareng asistén virtual, kedah dicatet yén Nanoleaf ngamungkinkeun ampir sadayana, urang tiasa ngahubungkeun aranjeunna ka: Amazon Alexa; Imah Google; Apple HomeKit sareng IFTTT, sadayana ieu gancang sareng gampang ngalangkungan aplikasi. Nyarios Alexa pikeun ngahurungkeun Nanoleaf kami sareng nunjukkeun sababaraha warna standar mangrupikeun méwah anu teu tiasa leungit dina alat sapertos kieu.

Pendapat editor

Goréng

Kontra

  • Aplikasi na tiasa ditingkatkeun
  • Éta henteu mampuh tina sudut pandang ékonomi
  • Teu mawa suku cadang
 

Kami salawasna mimitian ku anu paling henteu dipikaresep. Dina hal ieu, anu paling seueur masalah kuring nyaéta kanyataan yén majelis dina kaayaan naon anu tiasa janten anu terakhirMaksad abdi hartosna, ngabongkar panel upami éta dipasang sareng ditempelkeun kana témbok henteu gampang pisan, anu tiasa ngakibatkeun tanda dina jangka panjang. Pikeun bagian na, kuring henteu resep pisan kana aplikasi anu tiasa langkung lengkep, sanaos kanyataanna ieu dibales ku kasaluyuan dina asistén maya.

pangalusna

Naros

  • Kualitas bahan
  • Kasaluyuan sareng ampir sadaya asistén virtual
  • Kakuatan sareng lampu warna-warni
  • Gampang pisan dilegakeun

Anu pangsaéna nyaéta kamungkinan teu aya hubunganana sareng kombinasi, kualitas bahan anu ditepikeun sareng tangtosna kanyataan yén éta tiasa dianggo sareng Alexa, Google Assistant sareng HomeKit, anjeun moal sono pisan nanaon.

Panél Lampu Nanoleaf - Édisi Rhythm, nyiptakeun sareng nyaangan rohangan anjeun [Analisis]
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
199 a 214
  • 80%

  • Panél Lampu Nanoleaf - Édisi Rhythm, nyiptakeun sareng nyaangan rohangan anjeun [Analisis]
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Iluminación
    Penerbit: 80%
  • kasaluyuan
    Penerbit: 90%
  • Majelis
    Penerbit: 75%
  • fitur
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 84%

Anjeun tiasa kéngingkeun tina 214 euro dina tautan ieu Amazon. Sanaos leres, ieu mangrupikeun produk anu cukup "ceruk", anu bakal katingali saé di daérah padamelan, tapi anu tiasa strident dina kaayaan naon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)