Ieu mangrupikeun kisaran Halyx Aluminium tina USB Hubs anu ditepikeun ku Amanah

Komputer, umumna laptop, ngagaduhan koneksi anu kirang sareng kirang. Sareng éta kalolobaan mérek masihan kaunggulan kana kagunaan USB-C, leres, sanés éta tempatna seueur teuing palabuhan ieu. Paduli, seueur périferal ayeuna, ogé sumber panyimpenan, teraskeun fungsina ngalangkungan port USB standar. Pikeun éta Kepercayaan, spesialis asesoris, parantos ngaluncurkeun kisaran Halyx Alumium, USB Hub anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngalegaan kamungkinan USBC dina laptop anjeun. Kami nyanghareupan produk anu lumayan diulang ku panyadia sanés, tapi dina hal ieu kasohor ku kasederhanaan sareng kualitas pangwangunanna.

Desain sareng bahan

Urang mimitian ku pangwangunan, urang mendakan Hub anu cukup kompak sareng alit anu didamel tina aluminium, Ieu masihan beurat 45 gram kanggo pangukuran 1,4 cm x 3 cm x 10 cm, nyaéta portabilitas na henteu diperhatoskeun, éta cocog sareng ampir saku tina ransel angkutan standar, janten jujur, urang sadayana kedah gaduh salah sahiji ieu dina kahirupan urang upami urang damel sareng laptop anu ngan ukur ngagaduhan sambungan USBC sapertos anu ti saprak Kisaran MacBook Apple. Éta henteu meryogikeun jinis catu daya éksternal.

Urang kedah ulah hilap éta Hub ieu ngagaduhan LED indikator anu bakal ngingetkeun urang upami éta nyambung sareng operasi na leres (sahenteuna dina versi USB-C). Peryogi disebatkeun yén salian ti modél anu anjeun tingali dina poto, Trust ogé ngahasilkeun versi USB standar, kalayan ciri anu sami. Hiji sisi ngagaduhan opat port USB 3.2 bulao, leres Blok sareng indikator LED. Di ujung anu sanésna kami gaduh kabel USB-C kalayan panjang 10 séntiméter. Éta henteu seueur, tapi éta ngabantosan ngajantenkeun kompak sareng gampang dianggo. Konéksi ieu nunjukkeun kualitas sareng penghentian anu saé, hal anu kedah diperhatoskeun ku panggunaan anu badé dipasihkeun kana produk.

Ciri téknis

Waktosna kanggo nyimpulkeun ciri téknis. Kami mendakan port USB-C anu mangrupikeun sambungan anu matrix, sedengkeun dina Hub anu kami ngagaduhan opat sambungan USB 3.2 anu nawiskeun kagancangan pangiriman data dugi ka 5 Gbps, anu henteu goréng pisan. Ieu bakal ngamungkinkeun kami, salaku conto, pikeun ngamangpaatkeun éta pikeun ngédit poto sareng bahkan pikeun nyambungkeun hard drive éksternal berkecepatan tinggi. Catet yén kuring henteu mendakan panurunan kinerja dina MacBook Pro Retina 13 ″ kalayan sadaya sambungan sakaligus.

Konéksi ieu sanés ngan ukur dimaksudkeun pikeun nyambungkeun palabuhan USB atanapi sumber panyimpenan, urang ogé bakal tiasa nyambung contona mouse ngalangkungan USB sareng kami parantos ngverifikasi yén éta tiasa leres. Mangpaat sanés anu sanés nyaéta éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun nyambungkeun via USB - OTG kana telepon sélulér kalayan Android anu cocog sareng transfer file ieu (diuji dina Huawei Mate 30 Pro), ogé iPad Pro anu ogé ngagaduhan port USBC. Kalayan kecap séjén, éta ngagaduhan seueur kagunaan sareng kasaluyuan sareng kaseueuran alat.

kasaluyuan

Alat ieu cocog sareng macOS, Chrome OS sareng Windows, tapi, sareng sanaos henteu katingali dina spésifikasi, éta cocog sareng iPadOS sareng Android 10 nalika ngeunaan aksés data kalayan gancang sareng universal. Henteu perlu disebatkeun, Amanah parantos katalog ieu Halyx Aluminium salaku produk Plug & Play, nyaéta, henteu paduli sistem operasi anu urang nyobian aksés, éta bakal tiasa leres. Dina tés urang, ieu parantos aya kacuali, kecuali dina Chrome OS yén kami henteu acan tiasa nguji éta lengkep.

Di dieu kami hoyong nyorot deui kanyataan yén sanaos mangrupikeun Hub anu ngagaduhan opat sambungan gancang-gancang, éta henteu meryogikeun catu daya éksternal. Ieu mangrupikeun kaunggulan tina port USB 3.2 sareng port USBC anu cocog pikeun pangiriman listrik. Jelas, dina alat anu nganggo batréna, éta bakal ngonsumsi sakedik langkung normal. Kapercayaan ogé ngajamin kami sasuai sareng spésifikasi produk anu urang ngagaduhan perlindungan tina kalangkungan beban.

Pendapat editor

Naros

  • Bahan hébat sareng konstruksi "premium"
  • Desain kompak anu ngajantenkeun tiasa pisan dibabawa
  • Perang anu saé pikeun sistem kaamanan

Kontra

  • Éta panginten tiasa ngalebetkeun palabuhan anu sanés jinis sanés
  • Kabelna meureun kaku teuing
 

Ieu pastina mangrupikeun salah sahiji alat anu kedah diangkut ku unggal geek dina ranselna, bisi kuring éta ngalayanan kuring duaan sareng Android sareng macOS sareng ngagaduhan kuring kaluar tina seueur masalah tanpa ngeusian rohangan anu relevan dina ransel kuring, hal Leres , Hub port USB samemehna ngalakukeun, anu ogé meryogikeun catu daya. Salaku tambahan, pikeun anu ngagunakeun alat tina rentang anu tangtu, bérésna sareng bahan séri Halyx Aluminium aranjeunna moal ngan ukur biasa, tapi ogé raoseun sareng henteu ngaganggu desain alat-alat sanés anu ngiringan. Teu aya produk anu kapendak. sareng kalayan jaminan perusahaan sapertos Trust.

Upami anjeun peryogi sistem port USB portabel ukuran anu saé, Ieu mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun milari unsur kualitas anu pasti, sanaos kami tiasa mendakannana langkung mirah, tapi sanés desain sareng fungsina anu sami.

Ieu mangrupikeun kisaran Halyx Aluminium tina USB Hubs anu ditepikeun ku Amanah
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
19,99 a 29,99
  • 80%

  • Ieu mangrupikeun kisaran Halyx Aluminium tina USB Hubs anu ditepikeun ku Amanah
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • bahan
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.