Philips 273B9, monitor anu ningkatkeun teleworking [Analisis]

Philips tetep damel sareng MMD dina pamekaran sareng promosi monitor PC pikeun sadaya jinis. Dina waktos-waktos ieu, monitor kalayan diménsi antawis 24 sareng 27 inci janten terkenal kusabab naékna padamelan telepon, sareng ieu nalika urang sumping ti Actualidad Gadget pikeun ngabantosan anjeun milih cara anu pangsaéna.

Kami bawa kana méja resensi Philips 273B9 anyar, monitor HD lengkep sareng konéktipitas USBC anu bakal ngabantosan kakuatan anjeun dina teleworking. Kami badé ningali langkung teleb kana ciri téknisna sareng utamina pangalaman urang salami tés dilaksanakeun.

Bahan sareng desain

Dina hal ieu, Philips parantos milih desain anu sober, Sanaos urang kedah nyarios yén sungut biasana dicirikeun ku ngadamel alat-alat kalayan sakedik frill dina hal desain atanapi bahan, ieu teras masihan kami tambah reliabiliti, tahan sareng katenangan pikeun lingkungan pagawéan anu tangtu.

Dina hal ieu, Philips parantos milih palastik hideung matte sareng pigura ultra-dikirangan kanggo bagian luhur sareng sisi. Henteu kitu pikeun bagian handap dimana sababaraha sénsor anu bakal urang nyarioskeun engké aya.

  • Mésér monitor Philips 273B9> link

Dasar anu cukup gedé anu sélulér sareng ngagaduhan wadah alit, idéal pikeun freaks pulpén. Papan tombol aya di belah katuhu handap sareng gaduh sistem HUD anu saderhana anu bakal ditingalikeun dina layar nalika urang pencét masing-masing na. Sambungan di tukang sadayana aya di daérah anu sami.

  • Dimensi: 614 X 372 X 61 mm
  • beurat: 4,59 Kg tanpa nangtung / 7,03 Kg kalayan nangtung

Ngadegna gampang dilabuh saukur ku cara tombol geser. Sakali disimpen urang bakal tiasa nempatkeun monitor dimana anu dipikahoyong. Kami gaduh monitor anu katingalina saé dina ampir tempat damel komo di kantor "bumi" kami.

Ngarareunah pikeun damel telepon

Tihang dasar tina kanyamanan monitor ieu dumasar kana kanyataan yén pangrojongna bakal ngamungkinkeun urang ngarobih jangkungna dugi ka 150 milimeter sacara vertikal. Artikulasi bakal ngamungkinkeun urang ngarobih monitor sakitar 90 derajat sareng dugi ka 30 derajat condong ka handap relatif ka nangtung.

Pikeun bagian na, dasarna mobile, éta bakal gampang nyalira, tihang dasar anu sanés nalika urang hoyong monitor di juru méja kusabab urang damel sakaligus sareng eusi dina format kertas ogé digital.

Pikeun bagian na, di daérah panumpang alas urang bakal mendakan opat sekrup anu bakal dianggo pikeun pamasangan pangrojong sareng kasaluyuan VESA, nyaéta, ukuran tradisional anu gampang dipilarian iraha waé titik jual. Nanging, kami mendakan kejutan. Kengingkeun ku harga anu pangsaéna di Amazon (link).

Sekrup ieu jarakna pondok, janten urang ngan ukur tiasa nambihan adaptor VESA anu ngagaduhan ukuran anu pasti, nyaéta, urang moal tiasa nyandak kauntungan tina adaptor tina sababaraha ukuran sabab sekrup ieu henteu cekap lami. Kami parantos méréskeun masalah ieu ku kéngingkeun sekrup tina ukuran anu sami tapi langkung lami.

Ciri téknis

Ayeuna urang angkat ka murni téknis, sareng kami aya di payun monitor MMD IPS LCD kalayan 27 inci (68,6 sentimeter). Éta ngagaduhan lapisan matte anti-reflektif anu ngajantenkeun idéal pikeun sadaya kaayaan, éta ogé nyegah fogging 25%, tanpa ragu éta mangrupikeun monitor perang anu bakal gampang dibersihkeun.

Ngeunaan resolusi éta, Philips parantos milih pikeun 1080p (Full HD) kalayan tingkat panyegaran maksimum panengah anu aya anu 75 Hz, ieu ngajantenkeun urang mendakan 4ms reureuh (kulawu ka abu) sareng kumargi kitu henteu didesain khusus pikeun midangkeun, sanaos rata-rata, sahingga ngalakukeun éta dina monitor ieu bakal pikaresepeun.

  • SmartErgoBase
  • surem Free
  • Modeu LowBlue
  • HDMI siap

Ngeunaan kacaangan, éta tetep dina statistik panengah tina 250 nits. Kami ngagaduhan 98% propil sRGB sareng 76% ti NTSC.

Urang teraskeun nyorot PowerSensor, sistem sensor handapeun logo Philips anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngadeteksi nalika aya di payuneun monitor sareng nangtoskeun iraha bade lebet mode "bobo" bari henteu diperyogikeun ku urang dicarioskeun, anu sacara signifikan bakal ngirangan konsumsi énergi, khususna di lingkungan kantor. Kami parantos mendakan yén éta damel langkung saé tibatan anu leres, tiasa diatur sareng panjangna sareng tiasa disaluyukeun.

Kalayan konéksi sareng fungsionalitas

Ngeunaan visualisasi, urang parantos jelas yén lingkungan kerja langkung ti ukur nutupan, tapi urang kedah nyarios deui seueur. JEUNGste Philips 273B9 dirancang pikeun ngungkulan sagala rupa kasusah, sareng éta nunjukkeun dina hubunganana. 

  • HDMI 2.0
  • DisplayPort
  • D-SUB
  • USB-C
  • Audio asup / Audio kaluar
  • 2x USB 3.1 kalayan Pangiriman Daya
  • 2x USB standar

Kotak kalebet palabuhan HDMI, DisplayPort sareng USB-C kalayan téknologi DisplayPort 3.0. Dinten ayeuna seueur buku catetan langsung sareng port UBSC sareng anu sanés, sapertos dina 16 ″ MacBook Pro anu kami anggo pikeun uji, sareng ieu mangrupikeun kabagjaan anu ageung.

Port USB-C monitor bakal nyayogikeun dugi ka 60W kanggo laptop anu urang sambungkeun, dina waktos anu sami éta bakal nampi gambar dina resolusi Full HD. Nanging, hal éta henteu tinggaleun di dieu, kami parantos diverifikasi yén Philips 273B9 bertindak salaku palabuhan HUB, janten urang tiasa nyambungkeun keyboard urang sareng beurit langsung kana USB monitor pikeun ngoperasikeun buku catetan, sareng ogé sambungkeun jinis panyimpenan massal.

Pendapat editor

Jelas yén urang nyanghareupan monitor "perang", dirancang pikeun ngungkulan kaayaan anu bénten-bénten tanpa stagnosis di lingkungan mana waé, tanpa nyorot teuing dina ampir sagala fitur, tapi nawiskeun kompénsium fungsionalitas anu sesah pikeun cocog sareng monitor sanés. Hasilna mangrupikeun harga anu, tanpa ngalarang, jauh tina kisaran rendah. Nanging, Upami urang tumut kana akun éta salaku USB-C HUB, anu nyayogikeun 60W ka laptop sareng ngagaduhan SmartErgoBase, sigana mah ngan ukur investasi anu langkung saé.

Anjeun tiasa kéngingkeunana dina halaman wéb resmi Philipsatawa langsung di Amazon tina 285 euro.

273B9
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
285
  • 80%

  • 273B9
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Editor: 80%
  • panel
    Editor: 80%
  • Conectividad
    Editor: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 90%
  • Kualitas harga
    Editor: 80%

Naros

  • Sababaraha sambungan tina sagala rupa di tukang
  • SmartErgoBase ngamungkinkeun urang rohangan anu raoseun
  • Bahan anu mantap
  • Panel anu cocog, khas Philips

Kontra

  • Sugan teuing desain sober
  • Meryogikeun sababaraha konfigurasi pikeun ngamangpaatkeun USB-C HUB
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.