TCL TS6110, cara murah pikeun ngawangun bioskop sareng Dolby Audio

Ku datangna bar sora ngaliwatan palabuhan HDMI sareng épolusi na ku sababaraha pasangan sareng kamampuan sora calakan, ayeuna langkung seueur tibatan pangguna ayeuna milih sistem téater bumi dina harga anu langkung mirah, anu sakali, dina jaman "analog" mangrupikeun biaya anu ampir ngalarang.

Di imah ieu kami hoyong nunjukkeun ka anjeun sagala jinis alternatip, sareng jauh tina produk mewah anu dugi ka ayeuna kami nunjukkeun anjeun dina sektor Home-Bioskop, Kami nyandak anjeun analisis anu jero ngeunaan TCL TS6110 soundbar téater bumi, hayu urang tingali kumaha kalakuanana sareng naon fitur na anu paling luar biasa.

Bahan sareng desain

TCL mangrupikeun mérek anu dikenal dina bagian multimédia, sanaos kami bahkan kantos ningali alat sélulér anu diluncurkeun ku mérek, kanyataanna éta parantos dikenal pikeun tivi na ku nilai anu saé pikeun artos ogé pikeun produk audio na, anu terakhir janten jalma anu nyandak urang ka dieu dinten ayeuna. Dina hal ieu, TCL pikeun ngarobih harga nepi ka maksimal henteu biasana nyerah desain anu tiasa ditampi, sareng éta anu kajantenan sareng unit ieu anu parantos kami uji.

  • Ukuran soundbar: 800 x 62 x 107mm
  • Ukuran subwoofer: 325 x 200 x 200m
  • Beurat batang: 1,8 Kg
  • Beurat Subwoofer: 3 Kg

Dijieunna sapinuhna tina plastik hideung, Kalayan lapisan palapis tekstil di payun, gaduh cekelan anu saé dina handapeun kanggo ngirangan geter. Bagean luhurna ngagaduhan pamilih multimedia tactile, sedengkeun di tukangeun tékstil panel LED disumputkeun tina warna anu bakal nunjukkeun volume sareng jinis sambungan. Di tukang aya koneksi anu bakal urang carioskeun engké. Ukuran ogé cukup kaampeuh pikeun Sub, sanaos dina hal ieu kalayan beurat anu atos langkung luhur tibatan bar sora sareng bantalan karét pikeun ngirangan sambungan.

Konéktipitas sareng konfigurasi

Urang mimitian ku bagian konéktipitas, Mimiti, urang nyorot yén soundbar kalebet sistem sambungan nirkabel Bluetooth 4.2, tanpa hilap kanyataan yén konéktipitas utami kedahna ngalangkungan port HDMI di bagian tukang atanapi, gagalna, input audio optik. Nanging, pikeun anu paling dasar, palabuhan USB ogé kalebet anu ngamungkinkeun urang nyambungkeun sumber audio sareng bahkan sambungan AUX 3,5-milimeter anu lami tapi henteu sahenteuna.

  • Bluetooth 4.2
  • AUX 3,5mm
  • Port USB
  • Optika
  • HDMI ARC

Sub pikeun bagian na ngagaduhan sambungan otomatis sareng nirkabel lengkep sareng soundbar ngalangkungan tombol pasangan anu bakal ngeureunkeun kedip-kedip nalika konéksi na didirikeun. Éta bakal ngahemat kami kabel, sanés kabel listrik, anu bakal mandiri. Konpigurasina rada saderhana, sabab éta bakal salawasna masihan prioritas pikeun input audio ngalangkungan konéksi HDMI, Nanging, éta bakal diperyogikeun ngagunakeun kontrol palang sora pikeun sésana pungsionalitas, saluareun naékkeun sareng turunkeun volume tipi, anu tiasa urang lakukeun kalayan kontrol anu sami.

utamana Dua kurung dilebetkeun kana bungkus anu ngamungkinkeun urang adaptasi palang sora langsung kana témbok, ogé kertas anu bakal janten diagram nalika ngadamel liang anu aya dina témbok. Hal anu luar biasa nunjukkeun kisaran harga dimana produkna.

Ciri téknis

Saatos nyarios sadayana di luhur, urang mimitian ku nyebut éta port konéksi HDMI ngagaduhan téknologi ARC, leres, urang tetep dina HDMI 1.4. Pikeun bagian na, éta bakal ngamungkinkeun kami pikeun berinteraksi sareng kontrol televisi langsung dina palang sora, ogé ngirim sareng nampi inpormasi antara kadua alat, sareng éta mangrupikeun kaunggulan anu kasohor. Pikeun bagian na, soundbar ieu henteu ngagaduhan konéktipitas nirkabel anu unggul.

Kami gaduh Kapasitas maksimum 95db saluyu sareng kakuatan maksimum na 240W. Henteu goréng pikeun soundbar kalayan beurat anu kaampeuh sapertos kitu. Dina tingkat kasaluyuan urang gaduh 5.1 virtualisasi pikeun disayogikeun ku Dolby, kanyataanna nyaéta sanaos kanyataanna audio na pisan dibedah ti payun, virtualisasi ngalakukeun padamelanna sareng lumayan pikaresepeun tanpa diperhatoskeun. Nanging, paréntah bakal ngijinkeun urang silih ganti antara tilu sasaruaan per-konfigurasi pikeun momen khusus sapertos: Bioskop, TV sareng musik.

Pangalaman pangguna sareng kualitas audio

Hal anu paling penting dina jenis produk ieu sok kualitas audio, utamina nalika urang nyarioskeun kisaran harga anu langkung handap, dimana urang tiasa mendakan ampir naon waé. Kanyataanna nyaéta di handap 150 euro batang sora ieu nurut, khususna pikeun tambahan. Ieu nawiskeun kami bass anu cukup beredar sareng mandiri berkat subwoofer mandiri, Sesuatu anu diarepkeun jalma tina jenis produk ieu, aranjeunna biasana kalebet kusabab bass "nutupan" justru cacat anu sanés dina kualitas audio, hal anu bakal diarepkeun.

Sorana rada datar nalika urang nyarioskeun ngeunaan tipi sareng musik, sakedik sakedik langkung dinamis leungit, maka anjeun émut hargana sareng émut yén sakedik deui tiasa dipénta. Dina kasus réproduksi musik, khususna dipertahankeun, nalika maén pilem sababaraha bass tiasa nyamur dialog, Sareng éta khususna masalah dina wengi, upami anjeun kedah maén sareng modeu konfigurasi prasetél kalayan jauh.

Pondokna Kami mendakan produk anu cukup buleud ngémutan kisaran kualitas-harga na, éta bakal ngijinkeun kami pikeun nikmati bioskop dina kaayaan anu cukup saé sareng malahan nganggo tingkat audio anu kuat pisan. Sababaraha alternatif anu kajantenan kuring dina kisaran harga ieu anu kalebet ningkatna témbok, subwoofer nirkabel anu misah, sareng HDMI ARC. anjeun tiasa ningali Amazon tina 150 euro, sareng sorangan Halaman wéb TCL.

TS6110
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
150
  • 80%

  • TS6110
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: March 27 2021
  • rarancang
    Editor: 80%
  • Kualitas audio
    Editor: 70%
  • konfigurasi
    Editor: 75%
  • Conectividad
    Editor: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 90%
  • Kualitas harga
    Editor: 80%

Naros

  • Bahan sareng desain anu cukup elegan
  • Gampangna konfigurasi
  • Subwoofer mandiri sareng Dolby Audio 6 kasenangan
  • harga

Kontra

  • Sora rada datar
  • Bass tiasa tumpang tindih dialog

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.