Roborock nyiptakeun deui industri di CES 2022

Roborock, perusahaan khusus dina pamekaran sareng produksi pembersih vakum rumah tangga robotic sareng nirkabel, dibere ayeuna di Consumer Electronics Show 2022. (CES) unggulan anyarna, Roborock S7 MaxV Ultra. Kalayan dok ngecas pinter énggal, S7 MaxV Ultra tiasa dianggo sareng téknologi paling canggih Roborock dugi ka ayeuna pikeun nyayogikeun beberesih anu langkung saé sareng langkung saé.

Hiji dok ngecas anu ngalakukeun éta sadayana: Kasaluyuan sareng Roborock Empty, Flush and Fill Base énggal, ngaminimalkeun pangropéa manual pikeun pangguna. Paralon otomatis scrubs salila jeung sanggeus sési beberesih, mastikeun S7 MaxV Ultra geus siap pikeun ngajalankeun Anjeun salajengna. Dasar ngecas ogé ngabersihkeun diri nalika anjeun ngumbah pel, ngajaga stasion dina kaayaan anu saé. Salaku tambahan, fungsi ngeusian tanki cai otomatis ngamungkinkeun S7 MaxV Ultra pikeun ngosongkeun sareng ngagosok dugi ka 300m2, 50% langkung seueur tibatan anu miheulaan, sedengkeun kantong lebu nahan kokotor dugi ka 7 minggu.

Sistem ngahindarkeun halangan ReactiveAI 2.0 énggal: Dilengkepan kombinasi kaméra RGB, lampu 3D terstruktur, sareng unit pamrosesan saraf anu énggal, S7 MaxV Ultra ngakuan objék dina jalurna langkung tepat sareng gancang adaptasi pikeun ngabersihan di sakurilingna, henteu paduli kaayaan pencahyaan. Tambih Deui, eta ngakuan sarta locates parabotan dina aplikasi, ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngamimitian gancang bersih sabudeureun meja makan atawa sofas ku saukur ngetok hiji ikon dina aplikasi. Malahan ngaidentipikasi kamar sareng bahan lantai, sareng nyarankeun pola beberesih idéal sapertos urutan, kakuatan nyeuseup, sareng inténsitas scrub. S7 MaxV Ultra disertipikasi ku TUV Rheinland pikeun standar cybersecurity na.

Kalayan téknologi VibraRise anu diakui: Dirancang pikeun sési beberesih anu teu eureun-eureun, S7 MaxV Ultra gaduh téknologi VibraRise® anu diakui Roborock - kombinasi scrubbing sonic sareng pel angkat diri. Sonic beberesih scrubs lantai kalawan inténsitas tinggi pikeun miceun kokotor; bari pel téh bisa nyieun transisi lemes dina surfaces kontras, contona, eta lifts otomatis ku ayana karpét.

Digabungkeun sareng kakuatan nyeuseup maksimal 5100pa, S7 MaxV Ultra nawiskeun beberesih anu langkung lengkep. S7 MaxV Ultra (S7 MaxV robot vacuum cleaner pak sareng Emptying, Washing and Filling Base), bakal sayogi di Spanyol dina harga 1399 euro, dina kuartal kadua 2022. Robot vacuum cleaner S7 MaxV ogé tiasa dipésér nyalira pikeun harga € 799.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.