Roborock S7: beberesih luhur ayeuna nganggo scrubbing ultrasonik

Pembersih vakum robot parantos ageung sareng kamampuan ku sababaraha waktos, anu dimimitian salaku produk kalayan épisiénsi anu rada diragukeun, parantos janten produk anu tiasa ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang, utamina nalika ngeunaan mérek. Roborock, ahli dina robot calakan luhur luhur.

Pendakan sareng kami naon waé kabaruanna sareng upami bédana antara tukang ngabersihan vakum robot luhur-jauh ngaleungitkeun harga, naha éta bakal leres?

Sapertos dina seueur kasempetan anu sanés, waktos ieu ogé kami parantos mutuskeun pikeun ngalebetkeun pidéo dina analisis kami, ngan ukur kami parantos mutuskeun ngadamel pidéo "khusus" dimana anjeun bakal tiasa ningali langkung seueur tibatan tinjauan anu saderhana, anjeun bakal ngagaduhan detil sareng inpormasi ngeunaan konfigurasi alat sareng seueur deui. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngan ukur kedah maénkeun pidéo dimana anjeun bakal mendakan sadaya inpormasi anu kecap-kecap henteu tiasa dikembangkeun ku nyalira. Candak kasempetan pikeun ngalanggan saluran YouTube kami dimana anjeun bakal mendakan seueur kontén sareng ngabantosan kami pikeun terus tumuh.

Desain: mérek imah

Roborock tetep tohan kana hal anu tiasa dianggo. Desainna gampang dikenal sareng anu ngagaduhan anjeunna seueur kasieun diantara pangguna na. sareng tangtos seueur penjualan. Aya seueur édisi kalayan desain anu mirip pisan, kalayan ékstraktor pusatna di luhur, alat anu buleud lengkep sareng jangkung dibarengan ku dua warna kanggo dipilih, bodas atanapi hideung. Tangtosna, sapertos biasa urang bet kana bahan palastik, tilu tombol konfigurasi di tengah payun sareng LED interaktif anu ngarobah warna na numutkeun fungsi anu diwakilan.

  • Eusi kotak:
    • palabuhan ngamuat
    • Kabel listrik
    • Roborock S7
  • Dimensi: 35,3 * 35 * 9,65 cm
  • beurat: 4,7 Kg

Kami gaduh panutup tukang nalika ngangkat éta nunjukkeun kami tank padet na indikator WiFi. Di handapeunna kami gaduh roller karét pusat, ékséktorna, kabayang buta sareng "kolektor" tunggal, waktos ieu didamel tina silikon. Tangki cai sareng pangaluyuan pikeun scrub pad tetep di tukang. Desain anu sami sareng anu ditingali dugi ka ayeuna, enya, kualitas pangaluyuan sareng lBahanna, anu gancang ngajantenkeun urang sadar yén urang nuju kaayaan produk anu lumayan premium. Kami henteu mendakan dina packagin, enya, naon waé jinis gaganti asesoris beberesih.

Spésifikasi Téknis: Teu aya anu leungit

Kami langsung kana kakuatan sedot, salah sahiji bagian anu paling penting nalika ngabedakeun jenis alat ieu. Henteu kirang ti 2.500 Pascals anu gancang ngajantenkeun kami sadar yén Roborock S7 ieu bakal tiasa kalayan sagala jinis kokotor. Pikeun nyimpen naon anu anjeun kumpulkeun, éta ngagaduhan setoran 470 mililiter anu sasari ti luhur sareng ngagaduhan a Saringan HEPA diganti upami diperyogikeun.

Kami gaduh konektipitas WiFi pikeun ngatur aplikasi anjeun, sapinuhna cocog sareng Alexa, Siri, sareng Google Assistant. Diomongkeun ayeuna ngeunaan scrubbing ultrasonik, urang difokuskeun kanyataan yén urang ngagaduhan setoran "ngan" 300 mililiter, anu bakal dibahas salajengna. Penting pikeun disebatkeun yén éta ngan ukur bakal cocog sareng jaringan WiFi 2,4GHz pikeun manjangkeun rentang operasi.

Kami gaduh stasiun pangisian daya anu cukup saderhana sareng has, sareng LED indikator status sareng kabel sambungan kakuatan standar. Tangtosna, sahenteuna trafo diintegrasikeun kana basa anu nawiskeun kinerja anu cukup éfisién dina hal konsumsi.

Aplikasi Roborock, nilai tambihan

Software mangrupikeun bagian anu utami penting. Konfigurasi awal na saderhana pisan:

  1. Unduh aplikasi (ios / Android)
  2. Hurungkeun Roboorock S7
  3. Pencét dua tombol gigir Roborock S7 dugi LED WiFi kedip-kedip (dimana tank padet)
  4. Milarian tina aplikasi
  5. Lebetkeun kecap akses pikeun jaringan WiFi
  6. Bakal ngonpigurasikeunana sacara otomatis

Éta saderhana pikeun ngajantenkeun Roborock S7 na ngajalankeun. Dina pidéo kami anjeun bakal ningali setélan anu béda ogé kamungkinan ngarobih basa, ngajadwalkeun waktos ngabersihkeun sareng seueur deui. Nanging, perlu disebatkeun yén aplikasi na bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngatur peta bumi urang, ngaluyukeun tilu tingkatan kakuatan vakum, tilu deui kakuatan scrubbing sareng bahkan ngaluyukeun daérah anu urang hoyongna diberesihan.

Modeu beberesih sareng scrubbing anu béda

Urang mimitian ku aspirasi, modeu anu urang ilahar bakal dianggo sareng anu nganggo sensor LiDAR anu béda pikeun ngamangpaatkeun kinerja:

  • Modeu jempé: Mode konsumsi murah anu ngadeukeutkeun alat pikeun tilu jam otonomi.
  • Modeu normal: Modeu anu bakal ngijinkeun alat pikeun otomatis ngaluyukeun kakuatan nyeuseup dumasar kana deteksi kokotor sareng karpét.
  • Modeu Turbo: Hal anu langkung kuat sareng ribut, khususna disarankeun nalika aya kokotor sareng lebu anu langkung ageung.
  • Modeu maksimum: Éta nganggo 2.500 Pa kakuatan, rame pisan sareng kami bakal nyarios yén bahkan ngaganggu, leres, moal aya kokotor anu nolak.

Ngeunaan paripolah Roborock S7 sareng karpét Urang tiasa nyaluyukeun antara tilu pilihan anu béda: Cegah; Ramming sareng mareuman scrubbing; Ningkatkeun kakuatan nyeuseup nalika dideteksi. Kuring salawasna bet dina vérsi pangénggalna sareng pagelaranana parantos luar biasa.

Seueur pilihan ogé pikeun scrubbing ultrasonik anu parantos ngareuwaskeun kami persis ku kumaha jalanna. Janten pisan kami bakal nyarankeun éta bahkan pikeun parkét atanapi lantai kai, hal anu parantos nimbulkeun résiko dina alat anu sami dugi ka ayeuna. Éta bakal ngageter ku frékuénsi dugi ka 3000 kali per menit. Sadaya ieu jauh tina gosok manual dina hal lantai keramik, tapi saur kuring mah cekap pikeun pangropéa sadidinten dek, enya, hilap ngeunaan ngosok kokotor anu terkenal.

  • Ngosok Lampu
  • Ngosok sedeng
  • Ngosok sengit

Éta ngagaduhan iklanWaduk 300 milliliter di mana urang hoyong ngingetan anjeun, anjeun moal tiasa kalebetkeun produk beberesih, mérek éta sorangan nunjukkeun yén éta mangaruhan mangaruhan kakuatan produk.

Pangropéa sareng otonomi

Sakumaha anjeun terang, alat ieu ngagaduhan indikator pangropéa dina aplikasi na. Pikeun ieu urang kedah tumut kana éta Saringan HEPA tiasa diseuseuh sareng yén urang kedah ngagentoskeun seuseueurna bahan konsumsi dina waktos genep bulan. Dina cara nu sami, beberesih bakal diprogram sapertos:

  • Sikat utama: Mingguan
  • Sikat gigir: Bulanan
  • Saringan HEPA: Unggal dua minggu
  • Lawon gosok: Saatos unggal dianggo
  • Kontak sareng sénsor: Bulanan
  • Kabayang: Bulanan

Ngeunaan otonomi, Éta bakal bénten-bénten antara 80 menit sareng 180 menit gumantung kana jumlah fungsi, ieu bakal ngabantosan meresihan 5.200 mah tina batré anjeun dugi ka maksimal.

Pendapat editor

Jelas Roborock S7 ieu minuhan ampir sadayana anu dijangjikeun, hal anu tiasa diarepkeun tina produk 549 (AliExpress). Gosokna masih jauh tina gosok tradisional dina impian keramik, nanging, panyébaran sareng épéktipitasna dipirig ku aplikasi anu rumit pisan ngabantosan pisan pikeun janten salah sahiji ti saeutik robot vacuum cleaner anu ngahasilkeun langkung sugema tibatan nyeri sirah. Jelas urang henteu nyanghareupan produk tingkat Éntri, janten akuisisi na ngabutuhkeun ngabutuhkeun kabutuhan urang.

Roborock S7
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
549
  • 80%

  • Roborock S7
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 17 April 2021
  • rarancang
  • layar
  • kinerja
  • kamera
  • Otonomi
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
  • Kualitas harga

Naros

  • Aplikasi anu saé sareng lengkep
  • Daya sedot tinggi sareng efisiensi beberesih
  • Gosok cekap pikeun pangropéa palét
  • Otonomi anu cekap kanggo bumi 90 m2 Aprx.

Kontra

  • Teu kalebet bahan habis dina bungkus
  • Kadang-kadang henteu nembus sela anu sempit
  • A noise pisan pisan dina kakuatan tinggi
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.