Ieu mangrupikeun séri pangsaéna anu parantos anjeun tingali sareng nikmati di HBO Spanyol

Lalaki mad

Ngan kamari kadatangan ti HBO ka Spanyol, hal anu dipikahoyong ku sadayana anu resep kana serial sareng pilem. Sareng sanés urang gaduh sakedik kontén anu tiasa dipilih, tapi henteu pernah dina platform naon waé ieu. Ayeuna contona urang ayeuna tiasa milih antara Netflix sareng HBO, atanapi tetep sareng duanana pikeun nikmati sacara praktis tanpa wates.

Katalog HBO Spanyol mangrupikeun anu paling éksténsif sareng urang tiasa mendakan diri tina sababaraha serial mitos anu urang henteu kedah sono sareng sababaraha anu ayeuna ayunan, yén urang ogé henteu kedah ngingat. Upami anjeun henteu acan teuleum kana katalog HBO, tong hariwang, siga Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun sababaraha séri pangsaéna anu parantos anjeun tingali sareng nikmati di HBO Spanyol.

Serial mitos HBO Spanyol anu matak anjeun teu sono

Dihandap ieu kami nunjukkeun sababaraha séri paling mitis sareng anu diakui yén urang tiasa pinuh resep dina HBO Spanyol;

Lalaki mad

AMC mangrupikeun produser sareng panyipta Lalaki mad sareng yén HBO nawiskeun dina katalog na, janten salah sahiji séri paling pikaresepeun sareng populér anu ditawarkeunana ayeuna. Di jerona urang tiasa ngaraosan 7 musim karya agung hubungan manusa, nyarioskeun kumaha dinten ka dinten dina taun 60an sareng dimana kajadian sareng kajadian, alami pisan anu ayeuna narik perhatian urang.

Sopranos

Sopranos

Sateuacan Narcos, dimana kahirupan Pablo Escobar dicarioskeun sacara rinci, seueur urang anu parantos tiasa ngaraosan Los Sopranos, dimana kahirupan mobster dicarioskeun, kalayan sadaya masalah padamelanna, tapi ogé kedah nyanghareupan masalah sadidinten anu disanghareupan ku unggal dinten.

Tanpa ragu, Los Sopranos mangrupikeun séri penting anu kedah ditingali ku sadayana dina HBO Spanyol.

kawat di

Barack Obama, anu masih janten présidén Amérika Serikat, parantos nyarios dina langkung ti hiji kasempetan yén The Wire mangrupikeun séri karesepna sareng anu seueur anu nyebat séri pangsaéna dina sajarah. Kami moal janten jalma anu nentang saha waé, sareng kami bakal nyatakeun yén éta mangrupikeun séri pulisi, anu anjeun kedah peunteun sareng tingali naha anjeun ngabagi opini sareng Obama atanapi, sabalikna, anjeun nempatkeun diri di payuneun para pencela anu aya anu ogé.

Di HBO Spanyol anjeun parantos sayogi pikeun nongton sareng nikmati 5 musim The Wire anu upami anjeun resep, aranjeunna bakal lami pisan.

Dua méter jero taneuh

Dua méter jero taneuh

Kulawarga anu teu berfungsi anu salamet berkat bumi pamakaman cekap bahan pikeun ngahasilkeun salah sahiji serial tivi hébat sapertos Dua méter jero taneuh, anu ogé diitung salaku salah sahiji tungtung anu pangsaéna, anu tangtosna kami moal ngungkabkeun ka anjeun.

Tangtosna, kuring tiasa nyaritakeun yén kuring mikir yén kuring jarang ngaraoskeun séri anu sering dicarioskeun, kumaha urang hirup sareng maot.

leres Detektif

Dua musim, dua carita anu béda, sareng a Mateus McConaughey sensasional bulging anu ngangkat anjeunna salaku salah sahiji aktor pangalusna di Hollywood. Dina dua musim anu parantos sayogi dina HBO Spanyol anjeun tiasa ngaraosan sareng nganalisis kahirupan paling parah di bojong Amérika Serikat.

Serial arus anu pangsaéna anu tiasa urang tingali dina HBO Spanyol

Ayeuna waktuna nunjukkeun sababaraha seri ayeuna anu pangsaéna anu parantos kami tingali, ti saprak kamari, dina HBO Spanyol;

Kaulinan singgasana

Lagu És sareng Seuneu mangrupikeun salah sahiji sastera sastra paling suksés di dunya sareng dimana HBO didasarkeun pikeun didamel Game of tahta. Dina waktos ayeuna 6 musim sayogi dimana urang tiasa ngaraosan carita anu diciptakeun ku George RR Martin, anu nyandak publikasi sésana buku saénggalna, sareng nempatkeun panyipta HBO dina kasulitan serius.

Upami anjeun resep mitologi, komodo sareng ngangkut diri ka dunya anu sanés, janten séri, kanggo ayeuna tanpa aya tungtungna, kedah penting pikeun anjeun.

Westworld

Westworld

HBO tetep bet nangtoskeun kana kontén sorangan, sareng salah sahiji tarohan pangénggalna nyaéta séri ieu, judulna Westworld, anu kalayan musim kahijina parantos nalukkeun legion pengikut.

Kecerdasan jieunan mangrupikeun protagonis hébat produksi sareng naon anu ngajantenkeun urang heran sababaraha kali naon éta nawiskeun kami sareng kumaha pangaruhna urang dina kahirupan dinten urang. Tanpa ragu salah sahiji séri penting dina momen ieu.

Peuting

Séri penting séri penting HBO Spanyol nyaéta Peuting, anu ngagumkeun sajumlah ageung jalma kalayan musim kahijina, sareng ngajantenkeun seueur anu hoyong datangna angsuran kadua.

Mangrupikeun séri pulisi dimana hiji kasus, dianggo pisan, ditepikeun ka kami tina sababaraha sudut sareng tina paningal karakter anu béda. Dina usum mimiti ieu aya kritik sistem yudisial sareng panjara Amérika Serikat, anu dina pendapat kuring hina anjeun henteu kedah sono dina kaayaan naon waé.

Sareng éta sanés ngan ukur

Ieu anu kami nunjukkeun ka anjeun mangrupikeun séri pangsaéna anu tiasa urang tingali sareng terasrasakeun ayeuna di HBO Spanyol, tapi katalog na henteu ditungtungan ku aranjeunna sareng séri, pilem sareng jinis eusi anu langkung ageung. Anjeun tiasa ningali sababaraha kawas Ruang Berita, Bang of Brothers, Super Girl, Boardwalk Empire, Girls, Roma, Sex sareng Kota atanapi Sillicon Valey.

HBO Spanyol parantos aya dina kahirupan urang sareng ti saprak kamari aya seueur urang anu resep katalog anu hébat ti mana urang bakal masihan langkung seueur rekomendasi dina sababaraha dinten sareng minggu ka payun.

Seri naon tina katalog éksténsif HBO Spanyol anu anjeun nyarankeun?. Caritakeun saran anjeun dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar dina tulisan ieu atanapi ngalangkungan salah sahiji jaringan sosial dimana kami ayana sareng dimana kami ngarepkeun ngobrolkeun séri sareng pilem ti HBO Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.