Salaku tambahan pikeun iPhone 11, ieu sadayana anu parantos ditepikeun ku Apple dina intina terakhir

Sababaraha menit ka tukang intina pikeun presentasi iPhone 11 anyar parantos réngsé, hiji kajadian anu, sapertos biasana parantos difokuskeun kana produk pangpentingna Apple, iPhone, tapi henteu sacara éksklusif, sabab éta ogé parantos nampilkeun pembaharuan iPad 2018 sareng Apple Watch Series 5.

Pasangan kuring Miguel, parantos nunjukkeun anjeun sadaya berita anu sumping tina édisi kasebelasan tina iPhonejeung tata ngaran panjang teuing pikeun ngucapkeun, utamina upami urang nyarioskeun modél kalayan ukuran layar pangageungna, iPhone 11 Pro Max. Upami anjeun hoyong terang sesa berita anu ditepikeun ku Apple, kuring ngajak anjeun teras-terasan maca.

iPad

iPad 2019

Sanaos Apple henteu parantos nambihan nami tukang dina alat ieu, upami urang hoyong ngabédakeunana sareng modél anu sateuacanna, urang kedah nambihan tagline 2019. Éntri énggal iPad ieu nawiskeun kami layar 10,2 inci salaku hal anu paling utama, ku cara ieu Apple tungtungna mopohokeun iPad 9,7 inci anu parantos ngiringan urang saprak modél iPad munggaran diluncurkeun.

Sapertos iPad 2018, iPad 2019 éta ogé cocog sareng Apple Pencil, generasi kahiji hungkul. Dina henteuna terang spésifikasi dina hal RAM, Apple parantos milih pikeun prosésor A10 Fusion, anu prosesor anu sami anu tiasa urang mendakan dina iPad 2018.

Sesa spésifikasi iPad 10,2 inci ieu, aranjeunna sacara praktis sami anu urang tiasa mendakan di generasi sateuacanna, janten upami anjeun parantos ngarencanakeun ngomean iPad 2018 éta sanés ide anu saé, kecuali upami anjeun hoyong kéngingkeun layar 0,5 inci langkung.

iPad 2019

Sajaba ti éta, Kalayan ios 13, iPad naék sababaraha léngkah Ngeunaan pungsionalitas anu ditawarkeun ku iPad sareng ios 12 dugi ka ayeuna, éta bakal muka sababaraha kemungkinan anu ampir teu aya watesna. Diantara hal-hal anyar anu ditawarkeun ios 13 ka kami, kamungkinan nyambungkeun hard drive éksternal sareng pin USB kana alat pikeun aksés sareng ngatur inpormasi, sambungkeun kadali PlayStation 4 atanapi Xbox pikeun ngaraoskeun gim favorit anjeun (berkat Apple Arcade), sareng multitasking énggal, anu nawiskeun kami gerakan sareng fungsi énggal anu ngajantenkeun iPad ngagentos laptop pikeun anu urang ngartoskeun.

Harga, warna sareng kasadiaan IPad 2019

IPad 2019 sayogi dina tilu warna: rohangan abu, pérak sareng emas. Sedengkeun pikeun rohangan panyimpenan, kami mendakan dua vérsi: 32 GB pikeun 379 euro sareng 128 GB pikeun 479 euro. Upami urang hoyong vérsi nganggo konéktipitas LTE, harga modél 32 GB nyaéta 519 euro sareng 128 GB hiji dugi ka 619 euro.

Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5

Saatos ngenalkeun ECG taun ka tukang ku Apple Watch Series 4, Apple ngagaduhan sakedik ruang pikeun perbaikan di generasi anyar Apple Watch ieu. Nanging, éta parantos ngareuwaskeun kami ku alat ieu hatur nuhun anu énggal tampilan rétina teras-teras, layar anu teras-terasan nunjukeun ka urang lingkup sagala komplikasi anu parantos kami atur.

Nalika urang ngarobah pigeulang pikeun ningali bewara atanapi parios waktosna, layar hurungna ngan cekap sahingga henteu sesah pikeun ngakses inpormasi anu ditingalikeun ku urang. Numutkeun ka Apple, umur batre tetep sami tibatan di generasi sateuacanna, janten urang moal ngalaman bédana anu penting dina hal otonomi anu ditawarkeunana.

La kompas bawaan Éta mangrupikeun hal anu anyar anu ditepikeun ku Apple Watch generasi kalima ieu, kompas anu ogé ngalebetkeun indikator luhurna supados urang tiasa teras-terasan jalan balik dimana waé urang aya.

Apple Watch Series 5

Kabaruan anu séjén anu narik perhatian generasi kalima ieu aya dina bahan-bahan manufaktur. Apple Watch Series 5 sayogi dina aluminium, stainless steel, titanium sareng keramik. Gandeng ku watchOS 6, Apple sapertos modél sateuacana cocog sareng vérsi anyar sistem operasi pikeun Apple Watch ieu, urang tiasa nganggo méter decibel anu bakal nginpokeun ka urang nalika sora di lingkungan urang tiasa nempatkeun kahirupan urang dina résiko kaséhatan dédéngéan.

Harga kasadiaan sareng warna Apple Watch Series 5

Apple Watch generasi kalima ieu ngajaga harga anu sami sareng generasi sateuacanna, mimitian ti 449 euro pikeun modél 40-millimeter kalayan kotak aluminium sareng ngahontal 1.449 kanggo modél nganggo keramik sareng 44 milimeter.

  • Apple Watch nganggo kotak aluminium sareng kotak millimeter ka-4: 449 euro
  • Apple Watch nganggo kotak aluminium sareng kotak 44-millimeter: 479 euro
  • Apple Watch nganggo kotak waja sareng kotak millimeter ka-4: 749 euro
  • Apple Watch nganggo kotak waja sareng kotak 44-millimeter: 779 euro
  • Apple Watch nganggo kotak titanium sareng 4 millimeter: 849 euro
  • Apple Watch nganggo kotak titanium sareng 44-milimeter: 899 euro
  • Apple Watch nganggo kotak keramik sareng kotak 40-millimeter: 1.399 euro
  • Apple Watch nganggo kotak keramik sareng kotak 44-millimeter: 1.449 euro

Apple arcade

Apple arcade

Apple sacara resmi mastikeun harga sareng tanggal rilis resmi Apple arcade. Tanggalna bakal 19 Séptémber sareng bakal dibanderol di 4,99 euro per bulan. Kusabab diluncurkeun, urang bakal nganggo langkung ti 100 gim, gim anu tiasa urang unduh dina alat kami sareng kami bakal tiasa maénkeun tanpa gaduh koneksi internét permanén.

Jasa anyar ieu Éta cocog sareng iPad, iPad, iPod touch, Mac sareng Apple TV, janten urang bakal tiasa maénkeun kaulinan favorit urang dina alat naon waé. Sadaya kaulinan sayogi dina platform ieu aranjeunna henteu ngagaduhan beuli tambahan sareng henteu nembongkeun iklan. Salaku tambahan, platform ieu cocog sareng Dina kulawarga, janten ngan ku hiji langganan, sadaya anggota kulawarga bakal tiasa ngaraosan sadaya kontén anu sayogi.

Apple TV +

Apple TV +

Sakumaha direncanakeun, Apple ogé parantos ngumumkeun tanggal peluncuran layanan vidéo streaming na, layanan anu disebat Apple TV +, layanan anu bakal dileupaskeun dina 1 Nopémber sareng bakal dibanderol di 4,99 euro per bulan. Harga ieu kalebet aksés ka sadaya anggota kulawarga sareng waktos sidang gratis 7 dinten.

Upami anjeun mikirkeun ngabaru iPhone lami, iPad, iPod touch Mac atanapi Apple TV, Apple masihan anjeun sataun jasa Apple TV +.  Dina raraga ngararasakeun kontén anu bakal ditawarkeun ku jasa vidéo streaming anyar ieu, henteu kedah ngalangkungan cincin Apple, sabab aplikasi pikeun ngaksés konténna ogé bakal sayogi, ti usum gugur, dina TV pinter sareng pamuter pidéo. Streaming.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.