Samsung Notebook 9 (2018) sareng Samsung Notebook 9 Pen, langkung kuat sareng S-Pen

Samsung Notebook 9 versi 2018

Samsung Korea hoyong janten anu luhur dina sadaya kamungkinan skenario téknologi: TV, telepon sélulér, tablet, alat-alat rumah tangga sareng ayeuna ogé ngamutahirkeun kisaran Samsung Notebook 9. Éta dilakukeun ku dua varian: Samsung Notebook 9 (2018) sareng Samsung Notebook 9 Pen. Anu terakhir bakal ngagaduhan dukungan pikeun ngagunakeun S-Pen - anu kawéntar stylus anu janten modis dina kisaran phablet Perhatosan—.

Urang bakal gaduh dua ukuran layar sayogi: 13 inci hiji - vérsi anu dirojong pikeun stylus- sareng anu 15 inci kanggo anu peryogi ruang layar langkung seueur pikeun jalan. Ogé, dina jero laptop anu tiasa dirobih ieu, urang bakal gaduh Prosesor Intel Core i7 generasi ka-XNUMX; nyebatkeun, tina platform anu terakhir sareng anu bakal nawiskeun performa sareng efisiensi énergi anu langkung saé.

Desain Samsung Notebook 9 2018

Di sisi anu sanésna, RAM anu tiasa didapet di Kisaran Samsung Notebook 9 anyar ieu tiasa ngahontal total 16 GB sareng panyimpenan internal dumasar kana mémori SSD dugi ka 1 TB. Samentawis éta, sanaos dua modél 13 inci bakal ngagaduhan kartu grafik terintegrasi (Intel HD Graphics), modél 15 inci bakal ngagaduhan kartu NVIDIA GeForce MX150 khusus kalayan mémori pidéo 2 GB.

Samentawis éta, desain penting dina jinis alat ieu. Sareng Samsung terang éta, maka éta parantos nerapkeun panggunaan logam anu langkung awét sareng ringan. Kalayan ngagunakeun matéri ieu tim 13 inci henteu ngahontal kilogram beurat, sedengkeun 15 modél diluyukeun dugi ka 1,2 kilogram. Kalayan kecap séjén, laptop sanggup ngajadikeun angkutan sadidinten janten langkung gampang pikeun pangguna.

Sedengkeun pikeun batréna, Samsung nyarios yén sadaya Samsung Notebook 9 na bakal ngagaduhan unit 75 Wh anu bakal ningkatkeun otonomi - henteu dituduhkeun sabaraha. Sedengkeun bisi kedah nganggo muatan di luar bumi atanapi kantor, urang tiasa ngamangpaatkeun muatan anu gancang pisan.

Tilu modél bakal sayogi ti sasih Desember ieu di sababaraha pasar - Spanyol sanés salah sahijina. Sareng disarankan yén nalika perayaan CES salajengna 2018 di Las Vegas, Samsung bakal nunjukkeun unit buku catetan ieu dina standar na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.