Ieu mangrupikeun 10 telepon pinter anu laris di Amazon di 2016

smartphone

Ngan sababaraha dinten ka pengker kami ngeureunkeun 2016, tapi pikeun alesan éta kami henteu ngantunkeun éta dina unggal jalan. Sareng éta seueur perusahaan mimiti nyandak saham tina naon taun kamari, Amazon Diantarana, anu parantos ngajantenkeun masarakat awam dina jam-jaman terakhir daptar telepon pinter anu paling laris di nagara urang, sareng éta bakal terus dijantenkeun anu laris dina minggu sareng sasih mimiti ieu 2017.

Siga anu matak dina daptar urang tingali kumaha teu aya salah sahiji andalannya Samsung atanapi Apple anu parantos kasusup, sareng sacara praktis 10 alat sélulér urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun rentang sedeng kalayan harga anu langkung saé tibatan pikaresepeun. Upami anjeun hoyong terang naon 10 smartphone terlaris di Amazon di 2016, Terus maca pikeun terang aranjeunna sareng perhatoskeun anu hadé sabab panginten upami anjeun badé ngarobih ponsel anjeun daptar ieu tiasa ngabantosan pisan.

Motorola Moto G2015

Motorola Moto G2015

Smartphone anu paling laris taun kamari 2016 di Amazon nyaéta Motorola Moto G2015 anu menonjol pikeun fitur saimbang sareng spésifikasi na, kanggo versi saham na Android, tapi anu paling penting pikeun hargana sakitar 140 euro sareng anu henteu diragukeun deui nyaéta langkung disaluyukeun pikeun saku naon waé.

Pasti seueur anjeun ngarepkeun mendakan dina posisi kahiji ieu iPhone 7 atawa Samsung Galaxy S7, tapi henteu dua terminal ieu anu jauh mangrupikeun anu laris dina Amazon, sareng supados anjeun henteu teras-terasan milariannana urang tiasa nyebatkeun yén éta bahkan henteu muncul dina daptar ieu.

Anjeun tiasa mésér Motorola Moto G 2015 ngalangkungan Amazon IEUH.

Huawei P8 Lite

Parantos lami ieu Huawei P8 Lite ngadamel debut di pasar, tapi bahkan ayeuna masih salah sahiji terminal anu saimbang kalayan harga anu langkung saé. Sanaos kanyataanna Huawei P9 Lite parantos sayogi di pasar, smartphone ieu ti pabrikan Cina tetep nyusupkeun teu ngan ukur kana daptar alat sélulér anu laris, tapi ogé nyampak dina ampir sadaya daptar jarak pertengahan anu pangsaéna terminal.

Di dieu urang nunjukkeun ka anjeun spésifikasi utama Huawei P8 Lite ieu;

  • Diménsi: 143 x 70,6 x 7,6 mm
  • Beurat: 131 gram
  • Layar 5? kalayan 1280 × 720 ngabéréskeun
  • Kirin 620 64-bit 1,2 prosésor GHz
  • Memori 2 GB RAM
  • 16GB ROM tiasa dilegakeun dugi ka 128GB ku mikro SD
  • Kaméra pungkur 13MP
  • Kaméra hareup 5MP
  • Konéktipitas 4G LTE
  • Batréna 2200mAh
  • Android 5.0 sareng EMUI 3.1
  • Sayogi dina Emas, Bodas, Abu-abu sareng Hideung

Harga na, sakumaha anu parantos urang sebatkeun, mangrupikeun ciri khas tina Huawei P8 Lite ieu sareng éta Kami tiasa kéngingkeun éta antara 165 sareng 170 euro. Tanpa ragu, upami anjeun hoyong nyéépkeun sakedik artos, ieu tiasa janten salah sahiji Investasi pangsaéna anu tiasa anjeun damel ayeuna.

Anjeun tiasa mésér Huawei P8 Lite ngalangkungan Amazon IEUH.

Motorola Moto G4 Tambih Deui

Seru pisan ningali dua alat Motorola diantara 3 penjual anu pangsaéna di Amazon salami 2016, tapi ciri sareng spésipik terminalna, babarengan sareng harga na, sinonim sareng kasuksésan. Wétan Moto 4G Plus éta disimpen dina posisi katilu anu parantos diraih ku sorangan, sababaraha diantarana tiasa ditingali dina pidéo anu anjeun bakal mendakan di luhur waé.

Di dieu urang nunjukkeun anu utama fitur sareng spésifikasi Moto G4 Plus ieu;

  • Diménsi: 153 x 76.6 x 7.9-9.8 mm
  • Beurat: 155 gram
  • Layar 5,5 inci kalayan resolusi Full HD 1.920 x 1.080 piksel
  • Qualcomm Snapdragon 617 prosésor dalapan inti dijalankeun dina 1.5 GHz
  • Adreno 405 GPU
  • 2 atanapi 3 RAM
  • 16 atanapi 32 GB panyimpenan internal tiasa dilegakeun ngalangkungan kartu microSD dugi ka 128 GB
  • 16 kaméra tukangeun MPX, f / 2.0, (kalayan pokus otomatis laser)
  • Kaméra payun 5 MPX
  • Batré 3000 mAh nganggo TurboCharging (genep jam otonomi sareng 15 menit muatan)
  • Maca sidik kalayan muka konci kirang ti 750msec
  • Android OS 6.0

Harga na aya dina 239 euro, sanaos tiasa dimungkinkeun pikeun dipendakan di seueur toko, fisik sareng digital, kalayan diskon anu pikaresepeun anu tiasa ngajantenkeun terminal dugi ka langkung ti 200 euro.

Anjeun tiasa mésér Motorola Moto 4G Plus ngalangkungan Amazon IEUH

Doogee X5 Kulawarga

Doogee x5

Éta matak pikabitaeun pikeun mendakan dina daptar ieu a Terminal Doogee, khususna X5 Family yén kami parantos ngingetkeun yén éta henteu menonjol pikeun ciri naon waé, tapi ngan saukur pikeun harga na bahkan henteu ngahontal 70 euro.

Upami anjeun ngan saukur hoyong gaduh alat sélulér pikeun nelepon sareng nampi télépon sareng sakedik deui, smartphone Doogee ieu tiasa sampurna pikeun anjeun. Tangtosna, tong nyangka yén anjeun bakal mendakan anu saderhana sareng awon, tapi sabalikna kusabab naon terminal ieu pantes, pas anjeun nyobian éta bakal kaget anjeun sareng éta bakal narik perhatian anjeun.

Anjeun tiasa mésér Kulawarga Doogee X5 ngalangkungan Amazon IEUH

Samsung Galaxy J5

Galaxy J5

Salah sahiji kasuksésan hébat Samsung di jaman ayeuna nyaéta peluncuran pasar alat sélulér anu béda-béda anu ngawangun kulawarga Galaxy J .. Tangtosna, tanpa diragukeun bintang hébat ieu Galaxy J5, anu nawiskeun kami sababaraha fitur anu pangsaéna dina jarak pertengahan, digabungkeun sareng desain ati-ati, kaméra anu saé pisan sareng layar 5.2 inci, sampurna dina hal ukuran pikeun kaseueuran pangguna.

Harga na ogé mangrupikeun ciri anu hébat, sareng anu parantos ngamungkinkeun anjeunna nyusup kana daptar telepon pinter anu laris di Amazon salami 2016. Ayeuna urang tiasa mésér éta di seueur tempat kalayan jumlah, anu dGumantung kana warna anu urang pilih, éta tiasa sakitar 190 euro.

Anjeun tiasa mésér Samsung Galaxy J5 ngalangkungan Amazon IEUH

Sésa smartphone anu paling laris di Amazon dina 21016

Google

Dihandap ieu kami mendakan 5 smartphone anu dina kaseueuran kasus nyayogikeun kaayaan terminal anu murah pisan sareng nawiskeun sababaraha ciri sareng spésifikasi anu pikaresepeun. Diurutkeun ku angka penjualan urang mendakan LG Nexus 5X, kamungkinan salah sahiji Nexus anu parantos teu diperhatoskeun ku masarakat umum, éta BQ Aquaris X5 y BQ Aquaris M5, anu salawasna héran Huawei G PlayMini jeung BQ Aquaris A4.5 pikeun nutup daptar ieu.

Naha anjeun ngagaduhan salah sahiji smartphone anu laris ku Amazon di 2016?. Béjakeun ka kami dina rohangan anu ditangtoskeun pikeun koméntar dina pos ieu atanapi ngalangkungan jaringan sosial mana waé anu aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Manuel Martinez Varela cenahna

    Tautan anu ngarah ka Amazon langsung nempatkeun aranjeunna dina karinjang. Anu anjeun ngarujuk sigana saé pikeun kuring, yén kumaha waé anjeun kedah mayar padamelan éta sareng pangguna henteu hargana langkung mahal, tapi nempatkeun langsung dina karinjang kanggo ngagaduhan cookie 90 dinten sigana mah nyéépkeun 3 kota

  2.   Wow cenahna

    Saatos sababaraha kali mésér terminal Tiongkok kuring ngalaman sababaraha kuciwa, terminal anu ngajanjikeun pisan teras henteu jalan sakumaha éta parantos dijual. Doogee mangrupikeun salah sahiji mérek anu kuring carioskeun, kuring moal mésér terminal tina mérek ieu deui. Ayeuna kuring gaduh Blackview R6 sareng dina waktos éta nyumponan pangharepan kuring