Soundcore Sport X10, analisa sareng harga sareng fitur

Headphone TWS nyandak léngkah kualitatif ayeuna yén panggunaan sareng fungsionalitasna parantos didémokrasikeun pikeun seuseueurna pangguna. Ieu kumaha Soundcore, merek Anker anu dikhususkeun pikeun audio, parantos mutuskeun pikeun bet dina modél énggal anu difokuskeun kana pangguna anu paling atlit, paling radikal, anu milari kualitas audio, daya tahan sareng, tangtosna, kapercayaan merek anu diakui.

Ieu kumaha Soundcore Sport X10 énggal, headphone ultra-tahan, kalayan 32 jam otonomi sareng pembatalan sora hibrid. Panggihan aranjeunna sareng kami, kitu ogé sadaya fitur sareng fungsi utama anu bakal ngajantenkeun anjeun nyandak kaputusan ngeunaan éta.

Bahan sareng desain

Headphone ieu, dina hakekatna, gaduh desain anu bakal akrab pikeun urang sadayana. Kanyataan diferensial nyaeta aranjeunna gaduh hook silicone, dilaksanakeun kacida alusna, jeung nu ngidinan Anjeun pikeun make eta tanpa sieun bari ngalakukeun olahraga . Earmuff silikon ieu tiasa gampang dipindahkeun sareng ngamungkinkeun jinis tilepan anu ngamungkinkeun urang ngahemat seueur rohangan dina kotak. Ku cara kieu aranjeunna janten headphone anu kompak dugi ka kotak kotak.

Sahenteuna, tina jinis ieu, aranjeunna paling kompak anu kuring tiasa diuji. Éta didamel tina plastik matte, hal anu umum dina merek sareng ngabantosan urang pikeun ngajaga penampilan luarna. Urang bade tiasa acquire aranjeunna dina dua kelir, hideung (kawas Unit nu urang némbongkeun dina analisis ieu) jeung bodas.

Dina kotakna kami kalebet opat sét bantalan ceuli anu ditambah kana set anu parantos dipasang sareng kabel USB-A ka USB-C pikeun gampang ngeusi batre. Salaku tambahan, di payuneun kotak kami gaduh indikator sareng tilu lampu LED, kalawan interval 33% otonomi uninga iraha urang kudu ngecas salajengna. Dina tonggong nyaeta dimana duanana port USB-C jeung tombol sambungan Bluetooth disumputkeun.

Ciri téknis

Kami mendakan sababaraha headphone anu nawiskeun supir 10mm pikeun masing-masing, ieu masihan kami kamungkinan pikeun kéngingkeun frékuénsi respon antara 20Hz na 20kHz pikeun total impedansi 32Ohms.

Pikeun muterkeun musik ngagunakeun téknologi panganyarna Bluetooth 5.2 anu nawiskeun jarak 10m supados urang ampir henteu pernah megatkeun sambungan. Headphone ieu gaduh lalawanan IPX7, ku kituna urang bisa baseuh aranjeunna tanpa sieun sarta ngagunakeun éta dina workouts urang.

  • Bass obah awak: Pikeun napsirkeun gerakan urang sareng nyaluyukeun bass musik pikeun nyocogkeun ka kabutuhan urang.

Ieu kudu dicatet yén résistansi, kumaha éta bisa disebutkeun, ngan nujul kana headphone na bisi kana kotak, nu urang kudu ngurus kawas sagala alat éléktronik lianna.

Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, ieu Anker's Soundcore Sport X10 gaduh ANC, nyaéta, pembatalan bising aktip, dina hal ieu hibrid. Jang ngalampahkeun ieu, anjeunna ngagunakeun genep mikropon béda. Kitu ogé, kami gaduh kontrol gestur terpadu sareng tombol anu ngamungkinkeun urang pikeun:

  • Pencét dua kali: Puter atanapi ngajawab telepon
  • Pencét tilu kali: Skip lagu
  • Pencét lila: Nolak telepon
  • Pencét panjang dua kali: Aktipkeun atanapi mareuman modeu kaulinan

modeu kaulinan disebut tadi bakal ngidinan urang pikeun greatly ngurangan latency, pikeun ieu ngagunakeun processing sora kirang agrésif.

Otonomi sareng kualitas sora

Headphone na gaduh Masing-masing batré 55mAh, disarengan ku 540mAh pikeun kotak ngecas. Ieu bakal masihan kami jumlahna aya 32 jam upami urang kalebet biaya kotak, atanapi sahenteuna 8 jam otonomi kalayan muatan pinuh. Ieu écés bakal gumantung kana pamakean anu kami masihan headphone.

Tapi, hasil analisa kami caket pisan, kalayan robih sakitar satengah jam gumantung kana volume, kaayaan pembatalan bising, pamakean mikropon sareng sadaya jinis variabel ieu anu kami anggo pikeun nguji produk tina jinis ieu.

Ngeunaan kualitas sora:

  • Sedeng sareng luhur: Kami mendakan gambaran anu saé tina jinis frekuensi ieu, kalayan kamampuan silih berganti antara hiji sareng anu sanésna, dinamisme sareng di luhur sadayana kasatiaan ngeunaan naon anu urang ngarepkeun nguping.
  • Lemah: Dina hal ieu, Jabra henteu ngalakukeun dosa "komérsial" nawiskeun bass anu dipersonalisasi pisan.

Aplikasi Soundcore

Pikeun sakabéh ieu sarta leuwih kami boga aplikasi tina inti sora (Android / iPhone) kalayan seueur fungsi sareng antarbeungeut pangguna anu saé. Dina aplikasi ieu urang tiasa nyaluyukeun réaksi kana némpél anu urang lakukeun dina headphone pikeun berinteraksi sareng kadali sentuhanna, ogé ngarobih sababaraha setélan sambungan sareng karesep sareng sesa alat. Kumaha éta bisa disebutkeun, urang boga sistem equalization kalawan nu urang bisa maénkeun pikeun ngeureunkeun nepi opting pikeun versi favorit urang.

Penting pikeun ngagunakeun aplikasi Soundcore sabab ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur kustomisasi, tapi ogé apdet parangkat lunak anu tiasa penting pikeun pagelaran sapanjang umur produk.

Pendapat editor

Headphone ieu gaduh harga sedeng handap 100 euro dina Amazon sarta ogé dina ramatloka resmi ti Anker. Ku cara kieu, urang mendakan alternatif anu pikaresepeun pisan, khususna upami urang ngémutan yén Soundcore dipiboga ku Anker sareng Kinérjana sateuacanna, kalayan langkung ti 20 juta pangguna di sakumna dunya, urang mendakan alat-alat anu disaluyukeun, sareng internasional. sareng di luhur sadayana aranjeunna ngajamin kami kasuksésan anu biasa.

Olahraga X10
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
99,99
  • 80%

  • Olahraga X10
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 85%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Otonomi
  • harga

Kontra

  • Rupa-rupa warna
  • Henteu ngecas nirkabel

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.