Teknologi pikeun sadayana: ieu mangrupikeun kisaran énggal pikeun smartphone Wiko

Dina taun-taun ayeuna, urang parantos ningal kumaha harga smartphone parantos naék pisan dugi ngaleuwihan 1.000 euro dina sababaraha waktos, trend anu ayeuna henteu sigana lirén. Tapi urang ogé ningali kumaha harga smartphone, khususna tina kisaran tingkat lebet, parantos ngirangan.

Pabrikan Perancis Wiko, salah sahiji anu terakhir sumping di dunya telepon, sayogi di langkung ti 30 nagara sareng unggal taun, éta ngaluncurkeun generasi anyar smartphone pikeun sadaya anggaran. Sapertos anu diarepkeun, sareng sapertos anu kajantenan di MWC, perusahaan parantos nampilkeun di IFA anu diayakeun dinten-dinten ieu di Berlin sauntuyan terminal anu anyar pikeun sadaya anggaran sareng kabutuhan. Urang nyarioskeun Wiko View 2 Plus, View 2 Go sareng Harry 2.

Kalayan kisaran terminal anu anyar ieu, parusahaan nuturkeun trend pasar ayeuna, hiji tren anu nuju nuju langkung ageung ukuran layar dibarengan ku kinerja cairan pikeun nyumponan kabutuhan anu paling nuntut. Bahkan modél éntri, Wiko Harry 2, ngahijikeun layar panorama dina format 18: 9, hal anu boro-boro urang mendakan dina persaingan sareng rasio kualitas harga anu hésé dikalahkan.

Kaméra tukangeun View 2 Plus sareng View 2 Go, didamel ku Sony, salah sahiji pabrik sensor fotografik anu pangsaéna dina pasaran, sanaos anjeun henteu nerapkeunana dina alat anjeun, janten hasilna anu bakal kami pikagaduh nalika ngajaga kenangan urang bakal langkung saé. Salaku tambahan, hatur nuhun kana perangkat lunak terintegrasi urang sorangan, urang ogé tiasa ngamangpaatkeun fungsi Time Lapse sareng video gerak lambat. Parangkat lunak ieu ogé tanggel waler pikeun ngirangan sora minimal, bahkan dina tangkepan anu urang ngadamel kalayan cahaya anu sakedik pisan.

Wiko Témbongkeun 2 Tambih Deui

Wiko View 2 Plus nawiskeun kami layar 5,93 inci kalayan rasio aspek 19: 9 (kalayan lekukan di luhur) sareng resolusi HD +. Di jero, kami mendakan prosesor Qualcomm Snapdragon 450 anu dibarengan ku 4 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan internal, panyimpenan anu urang tiasa ngagedekeun ngagunakeun kartu microSD. Batré na ngahontal 4.000 mah.

Di tukang, urang mendakan a Kaméra ganda 12 mpx didamel ku Sony nalika di payun, résolusi kaméra ngahontal 8 mpx. Mibanda sensor sidik, sistem pangenal wajah sareng Android Oreo. Modél ieu ngan ukur aya dina warna Antrasit dina harga 199 euro.

layar 19 inci 9: 5.93 layar lega kalayan résolusi HD +
processor Qualcomm® Snapdragon 450 - Octa-Core 1.8GHz
batre 4000 mah
Memori sareng Panyimpenan 64GB ROM - 4GB RAM & 4G LTE
Kaméra pungkur Resolusi 12 mpx - kaméra tukang duaan sareng sénsor Sony IMX486
Kaméra payun Resolusi 8 mpx
kaamanan Fingerprint sareng Face Unlock
kelir Antrasit

Wiko Témbongkeun 2 Go

Adi lalaki tina View 2 Plus disebut View 2 Go, hiji terminal kalayan layar anu sami sareng View 2 Plus tapi dikelola ku prosesor Qualcomm's Snapdragon 430. Duanana kaméra sareng batréna sami sareng anu urang ogé tiasa mendakan dina View 2 Plus, 4.000 mah sareng kaméra 12 mpx didamel ku Sony. Nanging, kaméra payun 5 mpx, ku 8 mpx tina View 2 Plus. Éta ogé nawiskeun kami sistem pangenalan raray, tanpa sénsor sidik, sareng sayogi dina: Antrasit, Deep Bleen sareng Cherry Beureum.

El View 2 Go sayogi dina dua vérsi:

  • 16 GB gudang sareng 2 GB RAM: 139 euro
  • 32 GB gudang sareng 3 GB RAM: 159 euro
layar   Panoramik kalayan rasio aspek 19 inci 9: 5.93 sareng resolusi HD +
processor Qualcomm® Snapdragon 430 - Octa-Core 1.4GHz
batre 4000 mah
Memori sareng Panyimpenan 16 / 32GB ROM - 2 / 3GB RAM & 4G LTE
Kaméra tukang: resolusi 12 mpx kalayan sénsor Sony IMX486
Kaméra payun Kaméra selfie résolusi 5 mpx
kaamanan Muka muka
kelir Antrasit - Deep Bleen sareng Cherry Beureum.

wiko harry 2

Wiko harry 2 mangrupikeun modél anu paling murah anu ditawarkeun ku perusahaan, modél anu bakal pencét pasar ngan ukur 99 euro. Modél ieu, anu teu merhatoskeun, dibentuk tina layar lega 5,45 inci kalayan format 18: 9 sareng résolusi HD +. Kaméra tukangna 13 mpx sedengkeun payunna ngahontal 5 mpx. Di jero, kami mendakan prosesor quad-core 1,3 GHz, dibarengan ku RAM 2 GB sareng panyimpenan 16 GB, rohangan anu tiasa urang mekarkeun dugi ka 128 GB nganggo kartu microSD.

Batréna 2.900 mah, éta ngagaduhan sistem pangakuan raray sareng éta sayogi di Antrasidta, Emas, Pirus sareng Cherry Beureum. Sakumaha urang tiasa tingali, manpaat tina terminal ieu adil sareng perlu pikeun tiasa nganggo WhatsApp, jaringan sosial paporit urang sareng nyandak poto ganjil. Ngan ukur 99 euro, naon deui anu tiasa urang pénta?

layar   Panorama 18: 9 kalayan format anu jero - 5.45 "HD +
Kaméra pungkur Resolusi 13 mpx kalayan deteksi adegan
Kaméra payun Resolusi 5 mpx kalayan fungsi blur potret Langsung
processor Quad-Core 1.3GHz & 4G LTE
Memori sareng panyimpenan 2GB RAM - 16GB ROM & 128GB MicroSD
batre 2900 mAh - Dual SIM
kaamanan Android Oreo Face Unlock
kelir Antrasit - Emas - Pirus sareng Cherry Beureum

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.