Tinjau Energy Energy Home Speaker 7

Énergi Sistem Home Speaker 7 panutup

Dinten ieu kami masihan anjeun analisis anu khusus, sareng sakali deui ti tangan réréncangan énergi Sistem. Dina katalog ageung produk anu aya hubunganana sareng sora sareng musik, waktos ieu kami parantos milih anu khususna narik perhatian kami, éta Speaker Bumi 7.

Naha anjeun mikir yén waktuna parantos sumping pikeun CD anjeun? Henteu aya anu jauh tina kanyataan. Sakumaha urang terang, cara ngadangukeun musik parantos seueur mekar dina sababaraha taun ka pengker. Salian ti éta ayeuna urang milih musik tina Aplikasi sareng daptar streaming. Bahkan format fisik nyalira teu aya hubunganana sareng éta ogé. Pikeun minuhan paménta anu ningkat, énergi Sistem nawiskeun produk ieu pikeun kami.

Energy Sistem Home Speaker 7, kasempetan séjén pikeun CD anjeun

Alat-alat sora Home Speaker 7 ti Energy Sistem, ngagaduhan sambungan Bluetooth anu canggih generasi. Sambungan anu ngamungkinkeun sora anu stabil sareng kualitas ku cara ngahubungkeun alat naon waé. Tapi ogé, sareng ieu berita, dina stéréo ieu urang tiasa ngupingkeun CD karesep urang. Naha anjeun pikir CD anjeun parantos atosan? Henteu acan! Mésér Energy Sistem Home Audio 7 anjeun ayeuna dina Amazon.

Sistem Énergi, ngalangkungan dHome Speaker 7, nyalametkeun format CD fisik tina rak urang. Kalayan produk anu sampurna ngagabungkeun kanyamanan tina maénkeun musik tina alat naon waé. Y. kalayan tambahan dina bentuk pamuter CD anu masihan tambah penting pikeun anu ngarepkeun format fisik.

Speaker Sistem Bumi énergi 7 di bumi

Upami anjeun mikirkeunana, sabaraha taun anjeun mésér stéréo kanggo bumi anjeun? Ayeuna cara urang ngadangukeun musik henteu aya hubunganana sareng naon éta sapuluh taun ka pengker. Tapi saha anu henteu gaduh tumpukan CD sedih di bumi? Ayeuna, salian ti tiasa ngaraoskeun streaming musik tina platform naon waé. Sareng kakuatan sambungkeun smartphone atanapi tablet kami ku cara anu épisiénsi. Urang ogé tiasa masihan kahirupan ka CD-CD éta anu urang mésér dina dinten na.

Ieu mangrupikeun Energy Sistem Home Speaker 7

Sacara fisik, gadget ieu pikeun musik jarakna nyalira ti panyatur konvensional sareng asesorisna yén urang tiasa kéngingkeun perusahaan anu teguh. Nyaan kami aya di payuneun alat musik lengkep. Diideuan ku tim musik éta anu suksés pisan, dibaptis dina jamanna salaku "ranté mini". Format anu nyusahkeun tim anu langkung ageung.

Speaker Sistem Bumi énergi 7 nyaéta sakumpulan 3 barang. La "tengah" atanapi bagian utami dimana urang mendakan kadali touch, palabuhan inlet na outletjeung pamuter CD. Sareng dua panyatur mandiri yén urang tiasa nempatkeun babarengan atanapi nyalira. Tapi anjeunngemutan yén sambungan panyatur sareng bagian utami nyaéta ngalangkungan kabel. Janten mobilitasna terbatas. Titik négatip?

Hijian sentral

Speaker énergi Sistem Home 7 USB

Di payun, sareng desain elegan sareng ati-ati pisan, kami mendakan dua tungtung anu béda. Dibagi sacara horisontal, urang tingali kumaha bagian handapna réngsé ku bahan logam. Di jerona urang mendakan a Tombol fisik pikeun muka baki DC sareng playback sareng kontrol menu. Salaku tambahan, di sisi na urang gaduh Palabuhan USB, sareng anu sanés input analog pikeun kabel jack mini 3,5 mm.

Di luhur ti payun, bérés dina plastik hideung herang kami mendakan layar.  Di handapeun layar nyaéta dulang pamuter CD. Kami ogé mendakan tombol on / off Tina alatna. Jeung kabayang pikeun kontrol volume, anu urang ogé tiasa nganggo pikeun nganapigasi ménu atanapi nyetél ka stasiun. Tukangeun urang gaduh kabel listrik, sareng dua input pikeun nyambungkeun spéker.

speaker

Speaker Sistem énergi 7 speaker

Upami urang ningali kana panyaturna urang tingali kumaha pangwangunanana dasar. Kalayan awak kai sareng gril hideung didamel tina bahan tékstil dina gaya retro murni. Penampilanna leres-leres pikaresepeun pikeun kesederhanaan na. Sareng hatur nuhun ka desain rada garish sareng klasik bakal pas sampurna di juru mana waé ti bumi mana waé.

Ukuran spéker ngajadikeun aranjeunna gampang "nyarang" dina rak atanapi rak naon waé. Kalayan a jangkungna 220mm sareng lébar 180mm, dimensi na moal janten masalah pikeun nempatkeun aranjeunna dimana urang hoyong. Tangtosna, urang kedah henteu mopohokeun éta Unggal spéker gaduh kabel anu urang kedah sambungkeun kana unit tengah. Konektor kabel saderhana pisan ku tungtung "klik" anu tiasa urang pasang sareng cabut dina sadetik.

Home Speaker 7, kagunaan pikeun sadaya musik anjeun

Speaker Sistem Energi Sistem 7 tombol

Gaduh alat pikeun maénkeun musik, salian ti headphone, penting pisan di bumi mana waé. Nalika urang badé mésér spéker urang tumut kana sababaraha hal. Desain, kakuatan, otonomi, sareng tangtosna, harga. Speaker Bumi 7 sakedik tempat ieu dibatesan kusabab perenahna di séktor sanés pasar. Kanggo ayeuna, dina hal ieu Ieu sanés spéker portabel.

Kalayan alat ieu kami mendakan stéréo maneuh baheulatapi kalayan playability langkung ageung. Kalayan ukuran sareng desain anu aranjeunna resep ti mimiti. Sareng luhur sadayana, kalayan harga anu ngajantenkeun pikaresepeun na pilihan serius pikeun ngeusian bumi urang ku musik anu urang paling resep.

Salah sahiji asesoris anu ngabédakeunana sareng alat audio anu sanés nyaéta na kadali jauh. Jauh leutik anu ngajantenkeun urang henteu kedah berinteraksi sareng tim nyalira iraha waé. Salian ti sanggup ngendalikeun putereun musik bluetooth tina smartphone, ku jarak jauh urang ogé tiasa ngendalikeun sésana utiliti anu ditawarkeunana. Di dieu anjeun tiasa ngagaleuh énergi Sistem Home Audio 7 dina Amazon kalayan harga anu narik pisan.

Énergi Sistem Home Speaker 7 jauh

Urang tiasa maénkeun musik, sakumaha anu parantos kami mairan kalayan CD. Salaku tambahan, pamuter ogé maénkeun CD anu kacatet dina Format MP3. Ku cara Palabuhan USB anu urang mendakan di payun na urang tiasa maénkeun musik tina pendrive atanapi mémori éksternal. Marengan input USB, urang ogé mendakan Input analog jack 3,5mm dimana urang tiasa nyambungkeun alat éksternal anu sanés. 

Tangtosna urang gaduh sambungan Bluetooth, kelas 2 kalayan frekuensi kerja 2.4 GHz sareng sareng a dugi ka 10 méter jauh. Kasaluyuan sareng sadaya propil nawiskeun koneksi kalayan sora anu stabil tanpa potongan atanapi gangguan.

Sorotan yén  Speaker Sistem Energi Sistem 7 nyaéta dilengkepan ku radio FM. Tambahan ampir dipohokeun ku kaseueuran pabrik. Sareng éta, utamina dina alat anu tetep sapertos kieu, dipikahoyong pisan. Éta ngagaduhan Kisaran frékuénsi FM: 87,5 ~ 108MHz. Kami gaduh dugi ka 50 prédét milarian otomatis. Sareng urang ogé tiasa ngarobih milarian sacara manual.

Méja Spesifikasi Téknis

Marca Sistem Énergi
model Speaker Bumi 7
Potencia 30 Watt - 2 x 15W 4 "Speaker Jangkauan lengkep -
Pamuter CD CD-R CD-RW MP3 cocog
Bluetooth Kelas 2 kalayan 2.4 GHz frékuénsi
Ngahontal nepi ka 10 méter
Input analog Jack 3.5mm
radio FM Leres kalayan 50 prétét 
layar LED
Jauh jauh SI
Diménsi spéker X x 180 220 120 mm
Diménsi unit sentral X x 154 127 253 mm
harga euro 99.90
Link pameseran Audio Sistem Bumi Audio 7

Narasumber Kontra Energi Kontra sareng Kontra 7

Naros

Desain ati-ati sareng penampilan anu elegan sareng saderhana anu pas di bumi mana waé.

Kalainan pilihan pikeun tiasa ngadangukeun musik ku sababaraha cara.

Gaduh radio FM mangrupikeun poin tambahan pikeun diperhatoskeun.

Jauh kadali tiasa ngendalikeun sadaya pilihan.

Naros

  • Desain bijaksana sareng elegan
  • Sadaya format dina hiji alat
  • radio FM
  • Kontrol multifungsi

Kontra

Éta sanés alat sélulér.

Spéker nyambung kana headunit ngalangkungan kabel, anu ngawatesan mobilitasna.

Éta peryogi colokan na teu gaduh batréna.

Kontra

  • Henteu tiasa dibabawa
  • Kabel pikeun nyambungkeun spéker
  • Henteu gaduh batré internal

Pendapat editor

Speaker Sistem Bumi énergi 7
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
99,90
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 60%
  • kinerja
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.