Toshiba DynaEdge, komputer saku dibarengan ku gelas pinter

Toshiba dynaEdge kacamata AR100 Viewer

Toshiba teras janten salah sahiji pamimpin produk komputer dina dunya bisnis. Sareng anu terakhir anjeunna nunjukkeun ka kami nyaéta bungkus Toshiba DynaEdge, diwangun ku komputer saku alit sareng kacamata pinter. Sadaya ieu, deui, museur kana dunya damel sareng supados padamel gaduh panangan aranjeunna gratis sepanjang waktos.

nu wearables Aranjeunna sumping pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung raoseun pikeun urang. Mangrupikeun pasar anu didominasi ku arloji pinter, tapi sakedik-sakedik urang bakal ningali deui aksésoris anu ditambihan. Sareng urang ngobrol, contona, ngeunaan kacamata. Sareng Toshiba hoyong panggunaan jinis alat ieu sumebar di perusahaan. Kalayan solusi ieu, perusahaan Jepang hoyong ngajantenkeun perusahaan langkung produktif sareng padamel tiasa nedunan langkung seueur ku tanganna bébas dioperasikeun.

Mimiti urang gaduh Toshiba dynaEdge DE-100. Komputer ieu sacara harfiah saukuran saku. Éta bakal nyandak rohangan telepon pinter. Ogé, PC leutik ieu ngagaduhan prosesor Intel Core generasi kagenep sareng sistem operasi anu dijalankeun nyaéta Windows 10. Di sisi anu sanésna, PC anu khas ieu ngagaduhan tombol kontrol fisik dina sasisna sareng batré anu tiasa dicabut anu nganggo muatan tunggal tiasa nawiskeun otonomi nepi ka 5,5 jam, Numutkeun perusahaan.

Sedengkeun pikeun kacamata pinter, éta ngeunaan modélna Toshiba AR 100 Nempo. Kacamata ieu gaduh Sambungan WiFi, Bluetooth, ditambah GPS sareng tiasa dianggo bebas tangan. Toshiba AR100 Viewer bakal ngijinkeun padamel pikeun nyambung kana jaringan perusahaan, ngirim sareng nampi inpormasi, ngalirkeun pidéo langsung, sareng ngalacak aset. Sareng, ati-ati, sabab anjeun henteu ngan ukur tiasa ngirim file, tapi ogé bakal ngamungkinkeun anjeun ngirim video sacara langsung. Ieu bakal penting pisan pikeun ngahémat waktos nalika ngarengsekeun masalah atanapi masalah.

Paket Toshiba dynaEdge bakal dijual di Éropa ti kuartal kadua taun ieu 2018. Di momen teu aya harga anu diungkabkeun sareng teu dipikaterang upami dynaEdge DE-100 bakal sayogi dina konfigurasi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.