TuLotero ngaluncurkeun aplikasi anyar anu ditunggu-tunggu na di Google Play

logo tulotero

TuLotero parantos nempatkeun diri saprak lahir di 2014 salaku panyadia lotre online utama sareng gambar di Spanyol, janten bahkan perusahaan ageung tungtungna ngalih kana format digital TuLotero bahkan pikeun Lotre Natal anu diayakeun ampir upacara unggal taun.

Aplikasi TuLotero énggal parantos diluncurkeun di Google Play Store pikeun nawiskeun kami pangalaman lengkep anu ngamungkinkeun anjeun ngatur lotre anjeun sapertos anu sateuacanna. Nu anyar parantos gancang dilakukeun janten desain anu hebat, nawiskeun pangalaman lengkep sareng pribadi pikeun ngatur sadaya lotre kami.

Aplikasi anu diperbarui anu diarepkeun ku pangguna

Aplikasi TuLotero sapinuhna aya di Google Play Store pikeun alat Android, dimana tungtungna ngagantikeun versi Lite tina TuLotero anu dugi ka ayeuna sayogi sareng anu ngagaduhan kapasitas anu kawates pisan. Aplikasi dina vérsi Lite na ngan ukur ngamungkinkeun nyimpen tikét sareng ningali hasilna, diperyogikeun pikeun ngaunduh .APK tina halaman wéb TuLotero.

Upami anjeun gaduh iPhone, éta ogé sayogi di App Store.

kiwari, adaptasi kana kawijakan Google anu anyar, TuLotero parantos diénggalan kanggo nawiskeun vérsi lengkep tina aplikasi anu tiasa diunduh gratis, henteu ngan ukur ti Google Play Store, tapi ogé sayogi di iOS App Store sareng di Huawei App Gallery.

aplikasi tulotero dina android

Dina diluncurkeunana, Aplikasi TuLotero parantos berhasil nyusup kana Top 6 tina peringkat aplikasi dunya sareng dina Top 2 hiburan di Google Play Store, kalayan panarimaan anu lumayan tinggi ku pangguna anu parantos masihan rata-rata 4,8 bintang tina 5 kamungkinan tina sistem évaluasi Google, hal anu ngabuktikeun kinerja anu saé sareng integrasi anu saé antar pangguna anu ayeuna nawiskeun TuLotero.

Ku cara kieu, janten sapinuhna kalebetkeun kana Google Play Store sareng sésana toko aplikasi anu paling populér di dunya, anjeun bakal tiasa nampi apdet konstan sareng nyimpen aplikasi éta salawasna dina versi anu pangénggalna, Ieu bakal janten tambahan kaamanan anu penting pisan, éta sababna ti Actualidad Gadget urang ngadesek anjeun buru-buru ngaunduh TuLotero ti toko aplikasi favorit anjeun pikeun tiasa ngamangpaatkeun pinuh ku kamampuan anu ditawarkeun integrasi anu lengkep sapertos ieu pikeun pangguna TuLotero.

Kaunggulan tina aplikasi TuLotero

Aplikasi na masih mangrupikeun vérsi terintegrasi tina kamampuan halaman wéb TuLotero tapi sapinuhna kalebetkeun dina dampal panangan anjeun. Éta sababna ayeuna anjeun bakal tiasa maén sakaligus ti ponsel anjeun sareng tina komputer anjeun, dimana éta cocog sareng anjeun sepanjang waktos. Salaku tambahan, anjeun bakal tiasa ngamangpaatkeun kanyataan yén aplikasi éta gratis, éta henteu gaduh komisi sareng béwara push bakal ngamungkinkeun anjeun terang hasil tina pementasan anjeun langsung, Upami anjeun beunghar ku TuLotero anjeun bakal terang éta sateuacan saha waé, naha anjeun pikir éta kaunggulan?

mésér lotre dina handphone

Ngagunakeun TuLotero ogé bakal ngamungkinkeun anjeun bagi-bagi tikét sareng réréncangan anu didaptarkeun ngan ngan ukur hiji klik, dina cara anu sami sareng anjeun moal kaleungitan tikét anjeun, Anjeun moal kedah nyumputkeun tikét unggul anu berharga éta, éta bakal cukup pikeun nuliskeun TuLotero sabab tikétna parantos dikaitkeun sareng telepon sélulér anjeun.

Sakumaha biasana, anjeun bakal tiasa neraskeun ngagaleuh tikét anjeun, ilubiung dina grup sareng kleub kalayan gancang, nyiptakeun kelompok dugi ka 100 urang kanggo ulin babarengan, ngimbangan kasaimbangan dina grup anu dimaksud. Salaku tambahan, TuLotero aman 100%, saprak tarohan diolah ku administrasi resmi lotre Propinsi na jaringan Betting, janten tikét anjeun sami sareng anu dibeli dina kertas.

Ku cara kieu, anjeun bakal tiasa ngeusi batre tikét anjeun tanpa komisi sareng langsung langsung kana rekening bank anjeun, janten anonimitas dipastikeun, tindakan kaamanan anu sanés diperhitungkeun. Langkung ti 500 Administrasi Lotre Spanyol parantos aya hubunganana sareng TuLotero sareng bakal ngamungkinkeun anjeun maénkeun nomer anu anjeun pikaresep ku ngalanggan aranjeunna sacara otomatis, ogé komisi manajemén Natal Lotre sakumaha perusahaan ageung parantos parantos.

Maén di TuLotero sareng kénging € 1 GRATIS

Upami anjeun ngadaptar dina aplikasi TuLotero sareng nyandak kasempetan pikeun lebet «Newsgadget» Dina kotak "Abdi gaduh kode" tina pendaptaran dina aplikasi, Anjeun sacara otomatis bakal ngagaduhan € 1 anu anjeun tiasa nyéépkeun jinis lotre anu anjeun pikahoyong kumargi éta bakal ditambihan langsung kana akun anjeun tina pangguna. Entong hilap ngalebetkeun kode anjeun sareng ngamangpaatkeun kasempetan unik ieu pikeun maénkeun bébas pisan sahingga terang jero pangalaman sareng TuLotero.

aplikasi tulotero

Salaku tambahan, Kemis payun, 4 Juni 2021 aya Big Friday Super Jackpot énggal kalayan 130 juta euro kanggo hadiah kahiji. Di TuLotero aranjeunna parantos masihan hadiah kahiji dinten khusus ieu dina bulan Séptember taun kamari ti salah sahiji 500 administrasi anu aya hubungan sareng TuLotero, khusus Administrasi 29 Valladolid.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.