Turutan peluncuran iPhone 14 langsung sareng kami

Dina kasempetan ieu anjeun bisa neruskeun kalawan kami hirup jeung di parusahaan ti kolega urang ti News iPhone peluncuran iPhone anyar 14. Anjeun bakal ngarasakeun komentar sakabeh tim saluran YouTube tina AllApple sarta engké anjeun ogé tiasa neruskeun gabung kami dina podcast mingguan.

Urang innovate ku kolaborasi jeung mitra kami pikeun mawa anjeun téknologi panganyarna. Upami anjeun henteu hoyong sono nanaon, tetep nyambung ka saluran iPhone News Telegram. Inget, urang bakal leuwih biasa, tapi teu dimana salawasna, urang geus samentara pindah ka channel YouTube of Actualidad Gadget.

Dimana anjeun tiasa ngiringan acara presentasi iPhone 14? Basajan, dina saluran YouTube Actualidad Gadget kami, kaptén dina kasempetan ieu ku teammate Luis Padilla. Anjeun tiasa heran naha parobihan ieu disababkeun sareng kunaon urang henteu ngadamel presentasi dina saluran YouTube TodoApple, tim Actualidad iPhone, Actualidad Gadget sareng Soy de Mac, sapertos anu biasa urang lakukeun.

Jumaah kamari, 2 Séptémber, saluran YouTube TodoApple kami dikritik pikeun pidéo "Kumaha cara masang iOS 16 Beta kalayan gampang tina iPhone anjeun", video kawas loba batur nu urang némbongkeun kumaha carana install béta ios 16. keluhan ieu ku média competing ngarah ka ngahapus video, kalawan puluhan rébu pintonan, sarta blocking saluran pikeun saminggu, nu Ieu nyegah kami ti mawa anjeun sadaya inpormasi dina iPhone 14 sareng ios 16 sacara real waktos. Tapi, aranjeunna moal tiasa ngéléhkeun kami atanapi komitmen anu urang kedah masihan anjeun inpormasi anu pangsaéna, janten waktos ieu kami bakal ngalakukeun éta ngaliwatan téknologi kami. saluran umumna, News Gadget.

Acara bakal lumangsung isukan, 7 September, gumantung kana lokasi geografis Anjeun. Pariksa dina daptar di handap ieu upami nagara anjeun aya sareng pariksa iraha acara Apple khusus bakal ngamimitian dimana urang bakal ningali iPhone 14 anyar:

  • Cupertino: 10:00
  • Basisir Wétan AS: 13: 00h.
  • UK: 18: 00h
  • India: 22:30
  • Australia: poé saterusna di 1:00 (AWST/AWDT), 2.30:3 (ACST/ACDT), 00:XNUMX (AEST/AEDT)
  • NZ: poé saterusna jam 5:00 (NZST/NZDT)
  • Spanyol (Semenanjung): 19: 00h
  • Spanyol (Kapuloan Canary): 18: 00h
  • Kosta Rika: 11: 00h
  • Panama: 12: 00h
  • Méksiko: 12: 00h
  • Colombia: 12: 00h
  • Ékuador: 12: 00h
  • Venezuela: 13: 00h
  • Chili: 14: 00h
  • Uruguay: 14: 00h
  • Argentina: 14: 00h

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

<--seedtag -->