Kami nganalisis Lenovo S5, terminal béaya rendah paling pikaresepeun

Merek terang yén langkung pikaresepeun aranjeunna ngadamel terminal béaya rendah, langkung kamungkinan pikeun ngajual. Aya seueur pangguna anu henteu tinggaleun jaringan sosial sareng sababaraha foto, janten aranjeunna henteu peryogi terminal anu seueur fiturna, tapi dina waktos anu sami aranjeunna milari anu raoseun, awét sareng dirarancang kalayan saé. Éta sababna Lenovo parantos ngamutahirkeun low-end na pikeun nawiskeun terminal anu saé sareng pikaresepeun. Kami gaduh di tangan kami Lenovo S5, terminal béaya rendah anu bakal ngarugikeun urang ngabedakeun saingan anu hargana langkung mahalHayu urang tingali ciri sareng kinerja na dina analisis urang.

Sakumaha biasa, terminal béaya rendah ieu biasana narik seueur rupa sareng seueur patarosan ti pamiarsa, janten kami nyandakna kalayan niat pikeun méréskeun sadaya mamang anjeun. Salila MWC taun ieu 2018, tim Lenovo nyandak kendali sareng mutuskeun pikeun ngamutahirkeun jajaran pertengahan sareng lemahna pikeun masihan corétan persépsi pangguna, sareng salah sahiji hasilna éta Lenovo S5 ieu anu urang gaduh, tetep sareng milarian terang kunaon Lenovo S5 narik seueur penampilan, Naha leres pantes mésér Lenovo béaya rendah ieu? Kami masihan anjeun sadayana konci.

Rarancang sareng matéri: Naha éta murah?

Kami parantos mendakan versi beureum anu payunna hideung, terminal na pasti pikaresepeun, narik sareng geulis pisan, urang moal tiasa ngabantosan. Sanaos henteu acan tiasa ngiringan ngiringan mode tina segi payun sareng pigura anu ngirangan, éta masih mangrupikeun terminal anu ngingetkeun urang ngeunaan Xiaomi Mi A1, sareng kuring parantos ngawartosan yén éta henteu nanaon pisan, éta karasaeun raoseun sareng hampang dina panangan. Bener nya éta Hésé pikeun urang mikir yén kami aya dihareupeun telepon anu hargana sakedik langkung ti 120 euro sakumaha urang tiasa niténan link ieu.

Kalayan logam disikat dina warna beureum anyar kami mendakan ukuran 73,5 x 154 x 7,8 mm dibarengan ku beurat tina 155 gram anu ngajantenkeun gampang pisan dibawa dina saku anjeun, dina panangan anjeun sareng dimana waé. Di tukangna, kaméra dobel sareng flash dual na ngadominasi, presiding bagéan luhur tukang ieu urang ogé ngagaduhan maca sidik, sedengkeun logo mérekna tetep pikeun daérah handap. Di ujung luhur jack 3,5mm sareng kanggo ujung handap sambungan USB-C anu kahiji tina poin positip na. Kami resep awak aluminium logam.

Hardware: Saimbang pisan, raos

Sakumaha biasana, urang angkat kakuatan atah heula. Lenovo parantos milih Qualcomm anu kawéntar kanggo nyayogikeun éta anu kawéntar Octa-core Snapdragon 625 Sareng kalayan kecepatan 2GHz, pastina stabil kinerja, daya cekap sareng konsumsi batré sedeng. Pikeun ngajalankeun matérial grafis éta dibarengan ku Adreno 506 GPU, dina hal ieu jelas yén Lenovo hoyong nawiskeun produk saimbang tina mérek anu diaku kalayan henteu kasohor ku karana, kusabab éta dibarengan ku 3GB RAM Dina vérsi anu parantos kami tés, éta henteu seueur, tapi éta langkung ti cukup.

  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 625 MSM8953 Octa Core 2 GHz
  • Layar: 5,7 Inci Full HD + dina 18: 9 babandingan (rasio 75%)
  • GPU: Adreno 506
  • Memoria RAM: 3 GB
  • Memoria ROM: 32 GB (tiasa dilegakeun ngalangkungan microSD)
  • Sambungan: USB-C sareng 3,5mm Jack
  • Batré: 3.000 mah
  • SW: Android 8.0 Oreo kalayan lapisan kustomisasi

Sedengkeun anu ingetan mimitian ti 32 GB anu tiasa diperpanjang ngalangkungan slot kartu microSD dugi ka 128 GB langkung, anjeun henteu kedah kakurangan kakuatan atanapi neundeun pisan kanggo panggunaan sadidinten. Dina gilirannana, pasang a Batré 3.000 mah, amperage klasik anu nyayogikeun otonomi sadidinten sareng dimana seuseueurna merek anu masang Android dina kisaran ieu nyaéta taruhan. Panasaran, salian ti prosésorna, panggunaan Android 8.0 ti saprak urang ngamimitian éta bakal mastikeun konsumsi sedeng.

Layar sareng kaméra: Pangaruh potret tanpa seueur teuing frill

Urang mimitian ku layar, panel 5,7 inci IPS LCD anu ngajantenkeun terminal rada ageung tapi anu ngabélaan dirina méwah upami urang ngémutan yén éta ngagaduhan HD lengkep +  kalayan kapadetan 424 piksel per inci, sanaos kacaangan anu ditawarkeunana sanés anu pangalusna di luar ruangan, kalayan ngémutan harga sareng ukuran panel urang kedah nyatujuan sareng nyatet layar, éta ogé ngagaduhan anu kawéntar 18: 9 babandingan aspek kumaha modis éta sanajan henteu ngagaduhan desain pigura anu dikirangan. Nanging, pikeun ngatasi masalah ukuran urang gaduh gelas 2.5D kanggo payun, desain melengkung kasohor anu ngajantenkeun pikaresepeun.

Bentang poto Lenovo S5

Fotografi: Rafa Ballesteros (AndroidSIS)

Lenovo S5 dipasang dua lénsa kalayan résolusi anu sami, 13 Mpx kalayan f / 2.2 aperture, moal aya anu diémutan upami urang ngémutan hargana. Kieu carana terminal ieu nawiskeun hasilna saé dina kondisi pencahayaan anu saé, sanaos mimiti sangsara tina kaleungitan sora pas lampu sekitarna low. Peryogi dicatet yén pamrosésan gambar na sigana rada ngaganggu, utamina nalika urang motrét jalma-jalma, hal anu biasa di terminal asalna Cina. Pikeun bagian na, modeu potret ngabélaan dirina sanaos urang henteu tiasa nyarios yén éta alus teuing, dina kaayaan luar anjeun panginten tiasa overexpose gambarna sareng masalah na rumit ku buuk panjang atanapi posisi panangan.

Di sisi séjén, kaméra selfie ngagaduhan sénsor teu langkung teu kirang ti 16 Mpx Kalayan lénsa sudut lega 80º, kami parantos kéngingkeun hasil anu saé sanajan modél potrét anu dipaksa ku parangkat lunak sigana tiasa rada "binih" dina langkung ti hiji kasempetan, sareng sakali deui, bahkan ku "modeu kageulisan" dinonaktipkeun, kami mendakan teuing implikasi tina post -Prosés gambar.

Sistem operasi sareng konéktipitas: Kebencian abadi tina lapisan khusus

Urang kedah jujur, nalika nampi Lenovo S5 hal anu pangpayunna kami datang nyaéta basa Cina anu sampurna, éta mangrupikeun kalepatan pikeun ngarobih basa kana basa Inggris ... leres, ROM na Cina sareng kami henteu malah dipasang Google Play Store. Pikeun bagian na, kanyataanna nyaéta lapisan kustomisasi Lenovo henteu nambihan seueur di luar aplikasi kaméra anu saderhana, tapi éta mangrupikeun hal-hal anu tiasa disimpen sareng anu kinerja na bakal ningkat upami aranjeunna milih Android One, kuring leres-leres yakin yén éta bakal janten Sistem Operasi anu ideal pikeun terminal sapertos kitu.

Dina tingkat konéktipitas urang gaduh band 4G sayogi di Spanyol, a USB-C anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun karusakan, sareng kami ogé nyorot yén Wi-Fi na sanggup nyambungkeun sareng pita 5GHz sabaraha ngembangna di Spanyol kusabab manpaatna, aya anu kedah diperhatoskeun. Pikeun bagian na, pasang chip Bluetooth 4.2, gaduh Radio FM sareng tangtosna ogé GPS

Dina tingkat sora Kami mendakan sora terminal khas Cina kaléng, kami henteu gaduh teuing kakuatan tapi éta sanés bangor atanapi teu jelas pikeun nonton pidéo YouTube. Pikeun bagian na teh sensor sidik éta gancang sareng tempatna ogé.

Pangalaman pangguna sareng opini éditor

Lenovo S5 parantos ngabéla dirina pisan dina sadaya fitur anu tiasa dipénta telepon jarak jauh, kaméra nyabut ampir teu aya nanaon, batréna ngamungkinkeun urang nepi ka akhir poé tanpa teuing usaha sareng desainna henteu ngajantenkeun telepon sapertos kitu katingalina murah pisan. Tim Lenovo ngagaduhan perangkat keras saimbang sareng desain anu saé pikeun nganteurkeun terminal anu murah.

Kanyataanna nyaéta kanyataan ayana dina basa Cina atanapi Inggris anu kirang ditarjamahkeun parantos ngirangan pangalaman pangguna kami, nanging, dina tingkat performa kami henteu tiasa kéngingkeun seueur teuing kakurangan. Éta telepon anu pikeun kisaran harga ieu kami moal gagal nyarankeun, tapi kami ngingetkeun anjeun, pastikeun anjeun gaduh ROM Global anu henteu ngarusak pésta éta. Anjeun terang anjeun tiasa mésér Lenovo S5 dina tautan ieu anu urang gaduh pikeun anjeun.

 

Kami nganalisis Lenovo S5, terminal béaya rendah paling pikaresepeun
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
189 a 225
  • 80%

  • Kami nganalisis Lenovo S5, terminal béaya rendah paling pikaresepeun
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • layar
    Penerbit: 75%
  • kinerja
    Penerbit: 85%
  • kamera
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.