Ieu sadayana warta ti Google pikeun 2019

Google I / O 2019

Google ngayakeun kamari, konperénsi taunan dimana éta nampilkeun sadayana warta anu bakal sumping sapanjang taun dina bentuk alat, fungsi, sistem operasi, aplikasi anyar ... Kami parantos ngahontal titik dimana inovasi parantos janten komoditi anu berharga sareng Google, sapertos Apple sateuacanna, henteu nampilkeun kami fungsi naon waé anu bakal ngagelarkeun pikiran urang.

Salian sacara resmi nampilkeun Android Q, sanaos henteu ngungkabkeun nami lengkep versi Android salajengna, para jajaka ti Sundai Pichai ogé nampilkeun dua terminal énggal: Google Pixel 3a sareng 3a XL, dua terminal kalayan desain ti tilu taun ka pengker, dimana pigura luhur, handap sareng sisi nyorot kaleuleuwihi. Salaku tambahan, harga na henteu ngiringan seueur.

Naon anu énggal dina Android Q

Android Q

Sanaos versi salajengna Android, Q, parantos aya sareng kami sababaraha bulan, dugi ka ayeuna, raksasa pamilarian henteu sacara resmi ngumumkeun vérsi salajengna ieu. Dina acara ieu, sababaraha warta anu bakal sumping tina panangan versi sistem operasi Android salajengna pikeun smartphone anu cocog.

Kalayan peluncuran Android Pie, tiori na nyaéta berkat Project Treble, panerapan vérsi Android ieu bakal langkung gancang ku pangguna, tapi salapan bulan engké, Android Pie aya dina 10% alat, saeutik pisan inohong anu optimis pikeun klaim Google.

Project Treble mangrupikeun tarohan Google pikeun nyepetkeun pembaruan, kusabab perusahaan pastikeun yén sistem operasi cocog sareng sadaya komponén smartphone, ngan ukur pabrikna anu adaptasi lapisan kustomisasi na.

Réspon otomatis kana béwara

Android Q - Jawaban Cerdas

Sapopoe urang nampi seueur bewara, sababaraha anu leres-leres henteu kapake pikeun urang dina waktos anu khusus. Kalayan Android Q, manajemén bewara, upami éta parantos saé nyalira, ayeuna janten langkung saé, sabab éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun Ngajempékeun béwara aplikasi tinangtu salami waktos anu parantos ditangtoskeun.

Ku cara kieu urang bakal tiasa ngaktipkeun modeu ulah ngaganggu, tapi ngamungkinkeun aplikasi olahtalatah anu tangtu, contona, pikeun ngabéjaan kami ngeunaan pesen anyar, fungsi idéal pikeun nalika urang teu tiasa ngobrol dina telepon sareng urang ngantosan pesen atanapi email.

Salah sahiji aspék anu paling pikaresepeun pikeun vérsi Android salajengna, bakal réspon otomatis anu sayogi dina béwara. Ku cara kieu, urang bakal tiasa ngaréspon gancang tanpa kedah muka konci terminal, lebetkeun aplikasi sareng nyerat waleranna. Fungsi ieu mirip pisan sareng fungsi anu parantos urang anggo langsung ku Gmail.

Modeu gelap

Sababaraha pangguna yakin yén mode poék parantos dipendakan asli dina Android, kusabab kanyataan yén sababaraha pabrik nawiskeun éta ngalangkungan lapisan kustomisasi na, tapi henteu. Kalayan peluncuran Android Q, Google bakal nawiskeun kamungkinan ngagunakeun modeu poék dina terminal anu cocog kami, modeu poék étae bakal mastikeun yén sadaya aplikasi anu aya aktipkeun sacara otomatis nalika éta diaktipkeun.

Modeu poék, sajaba ti éstétika anyar anu ditawarkeun ka kami, ngamungkinkeun urang pikeun ngahemat sajumlah ageung batré salami terminal kami nerapkeun layar tipe OLED, kumargi téknologi ieu Hurungkeun Ngan ukur LED anu nunjukkeun warna anu sanés hideung. Ku cara kieu, upami seuseueurna antarbeungeut, kalebet tukangna hideung, teu perlu nyaangan sakabeh layar sabab kajadian dina layar LCD tradisional.

Gerak anyar pikeun berinteraksi sareng alat

Sikep anyar - Android Q

Kalayan ngaleupaskeun Android Pie, Google mimiti ngenalkeun sapuan dina layar janten tiasa ngalih ngurilingan sistem operasi, kusabab aya kabutuhan ti pabrikan, kumargi seuseueurna parantos milih atanapi ngadamel tombol-tombol anu ngiringan sareng urang ti saprak versi mimiti Android ngaleungit. Sanaos leres yén seueur diantarana sami sareng anu Apple ngenalkeun sareng iPhone X, leres-leres sumber inspirasi pikeun Apple nyaéta jailbreak sareng Palm.

Kasaluyuan smartphone anu tiasa dilipat

Nalika Samsung ngenalkeun Galaxy Fold, perusahaan Korea nyatakeun yén éta parantos damel sasarengan sareng Google pikeun adaptasi Android pikeun jenis layar ieu sareng kaunggulan anu aranjeunna tawarkeun ka kami ngeunaan layar smartphone. Sapertos kiyeu sababaraha terminal, Google kedah adaptasi panganteur na sareng jinis terminal ieu.

Asisten Google sayogi di terminal

Google Asisten

Beda sareng sistem operasi sélulér sanés, sapertos ios, pikeun tiasa ngagunakeun asistén pribadi, henteu kedah gaduh sambungan internét, janten upami urang parantos modeu pesawat diaktipkeun atanapi urang mendakan nyalira tanpa sinyalna, urang bakal tiasa naros ka Google kanggo nunjukkeun gambar-gambar anu tangtu, pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun sababaraha modeu terminal kami, pikeun ngahemat nomer telepon ...

Ogé, nalika urang ngamimitian paguneman sareng Google, asisténna bakal ngantosan sababaraha detik kanggo parios upami urang hoyong naroskeun hiji patarosan deui atanapi sanaos kami parantos nyumponan kabutuh atanapi panasaran dina waktos ieu, nyingkahan yén urang kedah nyalukan asisten deui sareng deui nalika urang badé naroskeun sababaraha patarosan.

Smartphone cocog sareng Android Q béta

Telepon pinter anu cocog sareng Android Q

Taun kamari, jumlah terminal anu cocog sareng béta munggaran Android Pie alit pisan, ngan ukur dugi ka 7 modél. Waktos ayeuna, Google parantos tiasa narik langkung seueur pabrik pikeun program béta ieuKu alatan éta, jumlah telepon pinter anu cocog sareng Android Q béta, sareng anu janten salah sahiji anu mimiti ngaénggalan kana vérsi Android salajengna, nyaéta 21:

  • Google Pixel / XL, Pixel 2/2 XL, Pixel 3 / 3XL, Pixel 3A / 3A XL
  • Vivo X27, Vivo Nex S sareng Nex A.
  • Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi Campur 3 5G
  • Huawei mate 20 Pro
  • Asus Zenfone 5Z
  • Telepon penting
  • Nokia 8.1
  • LG G8 ThinQ
  • OnePlus 6
  • Oppo Reno
  • Bener, 3 Pro
  • Sony Xperia XZ3
  • TecnoSpark 3 Pro

Google Pixel 3a sareng Pixel 3a XL

Google piksel 3a

Sababaraha dinten ka pengker, Google nyalira ngakuan yén penjualan piksel 3 sareng 3 XL henteu sapertos anu diarepkeun, nanging, sigana yén raksasa pamilarian masih bet dina ngaluncurkeun telepon pinterna nyalira. Tangtosna, aranjeunna hoyong ngahontal pemirsa anu langkung ageung sareng pikeun ieu aranjeunna nampilkeun dina acara anu piksel anyar na 3 sareng XL XL, dua telepon pinter sareng desain anu henteu pikaresepeun. Aranjeunna nawiskeun kami sacara praktis fungsi anu sami sareng Pixel 3 sareng 3 XL.

Tangtosna, modél énggal henteu ngahijikeun Visual Core, prosésor anu tanggel waler pikeun ngolah tangkepan anu didamel ku andalan perusahaan sareng anu nampi ulasan anu saé tina pers. Upami urang ngémutan premis éta salian ti harga kadua terminalna masing-masing 399 sareng 479 euro, sareng desain na sigana kuring sakedik atanapi praktis henteu aya anu tiasa kéngingkeun Google nganggo terminal ieu. Naon deui, Éta didamel tina plastik sareng henteu nawiskeun sistem pengisian nirkabel.

Kaseueuran pangguna ngandelkeun éstétika terminal nalika mésér, nyingkahkeun manpaatna. Ngan ukur anu paling kami pahami perkawis éta, kami henteu ngan ukur ningali rarancangna, tapi ogé fitur, kakuatan, prosesor, panyimpenan, bahan-bahan pabrik ... Di pasar duanana Xiaomi sareng Huawei atanapi Samsung nawiskeun kami terminal anu pisan sami sareng kinerja téknis tapi kalayan desain anu langkung pikaresepeun tibatan Pixel 3a sareng 3a XL.

Google piksel 3a

Logis upami jaba henteu masalah pikeun anjeun, kamungkinan yén sadaya jalma anu nawiskeun kami ka jero upami anjeun ngalakukeun. Google Pixel 3a anu anyar nawiskeun kami sistem ngecas gancang anu ngan ku 15 menit ngecas nawiskeun kami otonomi dugi ka 7 jam. Kaméra bakal ngamungkinkeun kami pikeun néwak unggal jéntré sareng warna dina poék tanpa nganggo lampu kilat, sareng berkat Poto Google, urang tiasa nyimpen sadaya kontén lengkep gratis dina méga.

Sakumaha biasa, Google nawarkeun kami kaamanan sareng apdet sistem operasi salami 3 taun, pikeun terminal kami dijagi sareng performa na optimal. Sanaos dinten ayeuna sigana récéh, éta kalebet port headphone. Di dieu kami nunjukkeun spésifikasi lengkep pikeun Google Pixel 3a sareng Google Pixel 3a XL.

Beda sareng utama ukur aya dina ukuran layarKusabab Pixel 3a ngagaduhan layar 5,6 inci sedengkeun 3a XL ngahontal 6 inci, kadua layar nganggo téknologi OLED. Sanaos nunjukkeun pigura anu bénten, sénsor sidik sayogi aya di tukangeun terminal.

GOOGLE PIXEL 3a GOOGLE PIXEL 3a XL
SCREEN OLED 5,6 inci kalayan resolusi FullHD + (2.220 x 1.080 piksel) sareng rasio layar 18,5: 9 OLED 6 inci kalayan resolusi FullHD + (2.160 x 1.080 piksel) sareng rasio layar 18: 9
PROSESOR Snapdragon 670 sareng Adreno 615 GPU Snapdragon 670 sareng Adreno 615 GPU
Ram 4 GB 4 GB
Panyimpenan internal 64 GB 64 GB
KAMERA REAR Sony IMX363 tina 12,2 MP kalayan aperture f / 1.8 sareng OIS + EIS Sony IMX363 tina 12,2 MP kalayan aperture f / 1.8 sareng OIS + EIS
CAMERA Hareup 8 MP sareng aperture f / 2.0 8 MP sareng aperture f / 2.0
BATERÍA 3.000 mah kalayan Muatan Gancang 18W 3.700 mah kalayan Muatan Gancang 18W
SISTEM OPERASI Android 9 Pie Android 9 Pie
KONEKTIF USB-C 2.0, nano SIM, WiFi ac 2 × 2 MIMO, Bluetooth 5.0, Aptx HD, NFC, Google Cast, GPS, GLONASS USB-C 2.0, nano SIM, WiFi ac 2 × 2 MIMO, Bluetooth 5.0, Aptx HD, NFC, Google Cast, GPS, GLONASS
LAIN Anu maca sidik tukang, jack 3.5mm, Tepi Aktip Pamaca sidik jari tukang, Tepi Aktip, jack 3.5mm
DIMENSI JEUNG beurat X x 151,3 70,1 8,2 mm
147 gram
X x 160,1 76,1 8,2 mm
167 gram
HARGA euro 399 euro 479

Dupleks, saléngkah deui

Téknologi Duplex Google nunjukkeun kami taun ka tukang kumaha mungkin buku méja di réstoran ngalangkungan telepon nganggo Asisten Google. Barudak di Sundai Pichai hoyong ngalaksanakeun téknologi ieu langkung jauh sareng parantos ngalaksanakeunana dina wéb. Ku cara kieu, asistén bakal tiasa ngalebetkeun inpormasi kami, salaku conto, pikeun nyéépkeun mobil, konsultasi dina dinten perjalanan anu parantos kami jadwalkeun bari henteu kedah ngalakukeun nanaon dina prosés.

Nest Hub Max

Google parantos tiasa ngalebetkeun seueur bumi ngalangkungan Google Home, juru bicara perusahaan, tapi henteu ngagaduhan alat pinter kalayan layar anu dimaksad utamina pikeun ngatur bumi pinter, sapertos Nest Hub Max, alat anu tiasa urang nelepon video. ngalangkungan Google Duo berkat kaméra sudut lega terintegrasi, internetan dina internét, nonton tipi ... Nest Hub Max, mangrupikeun komitmen anjeun ka sektor ieu, dimana Amazon parantos nawiskeun sababaraha alat, sapertos Facebook sareng Portal.

Alat jenis ieu anu tiasa urang tempatkeun di bagian mana waé bumi, didesain kanggo dianggo di dapur. Ngahijikeun layar 1 inci sareng éta nawiskeun kami aksés ka sadaya dunya Google ngalangkungan panel toél. Google parantos ngamangpaatkeun téknologi Nest, perusahaan anu ngadamel kaméra kaamanan sareng anu ngagaleuh sababaraha taun ka pengker, dina alat ieu.

Nest Hub Max bakal sayogi dina usum panas $ 229 di Amérika Serikat, tapi, perusahaan nyatakeun yén dina sababaraha bulan ka payun, éta ogé bakal sayogi di 12 nagara deui. diantarana nyaéta Spanyol, sanaos urang henteu terang ku harga naon.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.