Yeedi 2 Hybrid, analisis jero ngeunaan robot cleaner vacuum cleaner ieu

Urang balik deui ka Actualidad Gadget sareng Yeedi, mérek cleaner vakum robot anu parantos hasil di Amazon akhir-akhir ieu kusabab perbandingan kualitas-harga na ketat. Saeutik demi saeutik éta ditingali di Spanyol berkat évaluasi anu dipanén duanana di Amazon sareng AliExpress, janten teu tiasa leungit dina tabel analisis kami.

Kami nganalisis vakum robot Yeedi 2 Hybrid anu anyar sareng nyaritakeun naon anu parantos kaalaman ku alat lengkep ieu pikeun ngajaga bumi tetep bersih. Panggihan sareng kami sadaya kaunggulanana sareng tangtosna ogé karugian. Entong sono ulasan anu jero ieu.

Mimiti urang ngingetan éta anjeun tiasa mésér Yeedi 3 Hybrid ieu tina 299,99 euro di Amazon, janten upami anjeun parantos terang, éta mangrupikeun pilihan anu saé ngalangkungan toko anu terkenal pikeun ngamanpaatkeun jaminan na.

Desain sareng bahan

Yeedi 2 Hybrid ieu ngawariskeun desain klasik pikeun jinis alat ieu kalayan sababaraha novel. Alatna didamel tina palastik matte pikeun bagian luhurna, dimana urang bakal mendakan tombol "kakuatan" na ku indikator LED, kaméra anu bakal ngurus pemetaan daérah beberesih sareng makuta alatna. Logo Yeedi tetep layar sutra, Kami kaget pisan ku kualitas konstruksi sareng bahan anu dianggo.

  • Dimensi: 34,5 x 7,5 cm
  • beurat: 5,3 Kg

Dina bagian handap aya sikat puteran ganda, sikat campuran tengah ogé muter sareng dua roda angkat. Bagian tukang bak cai, sedengkeun bak kokotor disimpen dina bagian luhur tukangeun tutupna, sakumaha dina alat Roborock. Basis muatan ogé leres didamel, éta ngagaduhan kabel ngecas anu disumputkeun di jero, hal anu ngaapresiasi pikeun nyiptakeun kalolobaan rohangan anu tetep antara dasar pangisian sareng témbok.

Karakteristik téknis sareng nyeuseup

Kami gaduh alat anu maju, éta kakurangan praktis nanaon, héran tempo kisaran harga. Ngeunaan kakuatan nyeuseup kami gaduh maksimal 2.500 pastry, tangtosna, aranjeunna bakal dirobih gumantung kana tilu tingkatan kakuatan anu sayogi anu tiasa urang cekelkeun gumantung kana pangaturanna.

Di luhur kaméra Visual-SLAM aya, sedengkeun di bagian handapna urang gaduh sensor tingkat sareng jarak anu ngabantosan robot pikeun nganapigasi ngurilingan bumi kalayan langkung éfisién.

  • Batré 5200 mah pikeun 200 menit panggunaan (dina kakuatan sedeng)

Kapasitas bak limbah nyaéta 430 ml, sedengkeun bak cai na janten 240 ml. Dina tingkat konéktipitas kami gaduh WiFi, tapi urang ngan ukur tiasa sambung kana jaringan 2,4 GHz kusabab jarakna anu lega, sapertos biasana dina jenis alat ieu.

Samentawis waktos, upami anjeun parantos ngamimitian bisnis sareng alat éta, kami nyarankeun anjeun ningali manual instruksi (sayogi dina sababaraha bahasa di dieu). Nanging, dina téknis penanganan na cukup intuitif.

Konfigurasi sareng aplikasi

Ngeunaan konfigurasi kami ngagaduhan aplikasi Yeedi anu ngareuwaskeun kami kana desain anu saé sareng sacara teu ngémutan ngingetkeun urang kana aplikasi Roborock, titik rujukan anu hadé pikeun jujur.

Aplikasi bakal ngijinkeun urang pikeun gampang nyinkronkeun robot ku sababaraha léngkah ieu:

  1. Urang lebet upami hoyong
  2. Pencét "tambihan robot"
  3. Urang lebetkeun jaringan WiFi sareng kecap akses na
  4. Urang ngantosan konfigurasi réngsé

Prosésna disederhanakeun ku kode QR handapeun panutup luhur. Aplikasi Yeedi ieu cukup saderhana, urang tiasa nuturkeun beberesih peta sacara real waktos ogé netepkeun beberesihna ngan ukur kamar-kamar tertentu, ngawatesan daérah atanapi leres-leres bersihkeun bumi. Sapertos anu diarepkeun, dina peta urang tiasa masihan peran ka kamar.

Pikeun bagian na, enya urang sono pilihan pikeun ngonpigurasi inténsitas sedot pikeun unggal rohangan, sanaos ngagaduhan pamilih daya sedot anu tiasa rupa-rupa nalika diberesihan.

Ngeunaan noise urang gaduh antara 45 dB sareng 55 dB gumantung kana kakuatan nyeuseup, hal anu aya dina standar. Tungtungna, kami nyorot kasaluyuan lengkep sareng Alexa's Amazon pikeun ngawartosan anjeun mimiti nyeuseuh, sami waé sareng Google Asisten. Dina tés urang asistén sora tiasa leres.

Salaku tambahan, alat Éta ngagaduhan spéker anu bakal bertindak salaku indikator status duanana nalika dimimitian sareng iraha éta réngsé, tangtosna anjeun ngagaduhan telepon pikeun bantosan nalika "terdampar."

Nyapu, nyeuseuh sareng mopping

Sedengkeun pikeun ngagosok, urang gaduh rangkéan mam anu tiasa dianggo yén urang bakal kalebet kana bak cai pikeun hasil garing anu langkung saé, ogé pelét scrubbing Palasik dimana sakali deui urang henteu kéngingkeun hasil anu khusus diperhatoskeun. Kami mamatahan nyobian nyobian ngagosok daérah tés heula sareng éta di daérah anu aya lantai keramik tingkat maksimum cai tiasa nyiptakeun tanda cai. Jinis aliran cai ieu henteu disarankeun pikeun tahan durasi parkét atanapi parkét, éta sababna urang teras-terasan milih pilihan aliran cai minimum.

Sedengkeun pikeun vakum, kakuatan anu langkung ti cukup ku pass na, sanaos di imah sakitar 70m2 parantos langkung sakedik waktos (sakitar 45 menit) dibanding saingan anu langkung mahal, éta parantos dilakukeun kusabab éta mangaruhan daérah anu parantos kajantenan, hal anu ngamungkinkeun otonomi na sareng mastikeun panyapuan anu saé. 

Pendapat editor

Yeedi Hybrid 2 ieu nawiskeun kami pangalaman "premium" di handapeun 300 euro sareng anu kaget kami. Dina tingkat sedot kami gaduh hasil anu saé, tiasa dibandingkeun sareng produk kalayan harga anu langkung luhur sareng kisaran duanana dina hal hisap sareng otonomi. Hal anu sami kajadian sareng aplikasi anu inuman langsung ti Roborock's, salah sahiji anu pang akurat dina pasaran. Hasil akhirna manpaat tina sadaya bagian ieu sareng ngajantenkeun produk anu disarankan dina kisaran pertengahan.

Dina cara nu sami kami nyarios yén fungsi ngagosok teu pikaresepeun sapertos sesa produk tina ciri-ciri ieu, aranjeunna terus nawiskeun alternatif pikeun ngabasahi lantai anu henteu ngayakinkeun kuring sareng kuring milih nganonaktifkeun. Sanaos performa kaméra parantos nyayatkeun kuring rasa pait, rada langkung handap tina pemetaan ku LiDAR, dina cara anu sami ngan ukur ngamungkinkeun urang nyimpen peta. Upami anjeun resep, anjeun tiasa ngagaleuhna tina 299,99 euro dina Amazon.

Yeedi 2 Hibrid
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
299,99
  • 80%

  • Yeedi 2 Hibrid
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Nyeuseup
    Penerbit: 90%
  • Ribut
    Penerbit: 75%
  • Dipetakeun
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Naros

  • Bahan kualitas luhur sareng konstruksi
  • Otonomi hébat sareng harga anu disaluyukeun
  • Kapasitas nguseup saé
  • Operasi intuitif sareng gampang pikeun ngonpigurasikeun

Kontra

  • Scrubbing mangrupikeun tambahan nilai handap
  • Simpen ngan ukur peta
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.