Yi 1080p Review Kaméra Bumi

Panutup Kaméra Yi Home

Salami sababaraha dinten kami parantos cukup untung nyobian produk sanés ti kulawarga YI. Merk Xiaomi sorangan anu tanggel waler pikeun pamekaran produk anu aya hubunganana sareng rékaman dina sadaya pormatna. Waktos Ieu urang ngobrol ngeunaan YI 1080p Kaméra Bumi.

Kami henteu nyanghareupan Webcam konvensional, jauh ti éta. Kaméra Yi Home ngagaduhan konektipitas wifi sareng resolusi 1080p. Aksésori éta nawarkeun kami sajumlah ageung Utiliti. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Kaméra Yi Home, teraskeun maca.

Yi Home Camera, hiji kaméra, seueur kamungkinan

Hal anu menonjol nalika urang nyabut kaméra tina kotak na nyaéta kualitas bahan na sareng bérésna saé pisan. Produk anu ngaluarkeun kualitas panon sareng kaéra. Kami untung pikeun nyobaan produk Yi sorangan, sareng urang tiasa nyarios éta sapinuhna minuhan standar kualitas luhurDi dieu anjeun tiasa mésér Kaméra Yi Home di Amazon kalayan pengiriman barang gratis.

 

Dikandung, mimitina salaku kaméra panjagaan dibéré fitur anu ngalengkepanana. Diantara urang tiasa wincikan hal-hal éta visi wengi atanapi deteksi noise. Tapi naon pendak pisan pikeun konperénsi pidéo hatur nuhun kana kualitas gambar 1080p na audio dua arah. Fitur anu bakal kami bahas sacara rinci di handap ieu.

Penampilan fisik Kaméra Yi Home henteu kasohor. Éta garis melengkung sareng pilihan warna sareng bahan leres-leres saé pisan. Gadget anu moal bentrok di juru mana waé, sareng anu dina gilirannana bakal henteu diperhatoskeun. Kalayan a awak jeung basa didamel tina plastik tahan dina warna bodas matt, dimana a modul sirkular hideung herang dimana ayana lensa. 

Yi Imah Kaméra Unboxing

Yi Home Kaméra unboxing

Waktosna kanggo milarian jero kotak sareng nyarioskeun sadayana anu kami mendakan. Dina conto anu munggaran, kaméra nyalira, anu, sakumaha urang carioskeun, pikaresepeun pisan ku panon sareng anu keuna. Salaku tambahan, urang gaduh USB kana kabel format USB Mikro. Jeung trafo beban, hal anu henteu sadayana pabrik kalebet dina kotak. 

Hatur nuhun kana konéksi Wi-Fi, kabel na sareng konektor muatan, Kaméra Yi Home henteu kedah disambungkeun kana komputer naon waé. Kami tiasa milarian dimana waé sinyal Wi-Fi ngahontal. Kabel anu masih tiasa ngawatesan lokasi anjeun caket kana stop kontak.

Salaku tambahan, dina kotak kami mendakan a pituduh lengkep anu kalebet bagian dina basa Spanyol. Dokumén garansi, stiker sareng kado sakedik promosi. Nalika mésér kaméra ieu, Yi nawiskeun kami kode promosi dina format kode QR anu kami bakal nampi diskon 33% dina ngarékam sareng jasa panyimpenan énkripsi di Yi Awan. 

Desain minimalis sareng fungsional

Sakumaha anu parantos kami carioskeun, desain Kaméra Yi Home, kami resep pisan. Kami henteu mendakan naon-naon anu nyésa, sareng kami ogé henteu sono nanaon. The awak kaméra sareng dasarna sorangan langsing. Detil anu ngajantenkeunana beurat pisan beuratna ogé langkung wijaksana dibandingkeun kaméra langkung ageung.

Dina dasar na ngagaduhan engsel anu muterkeun (bulak-balik) kalayan gampang saluareun 180 derajat. Janten urang tiasa nempatkeun éta nangtung dina dasar na, atanapi upami perlu, dina témbok atanapi permukaan anu henteu teratur anu sanés. Jang ngalampahkeun ieu, handapeun dasar na ditutupan ku karét non-slip. 

Yi Imah Kaméra hinge

dina tukang kami mendakan modul, ogé dina warna hideung, dimana éta toko listrik. Urang tiasa nyambungkeun kabel naon waé kalayan formatna micro USB. Kami ogé mendakan detil anu ngajantenkeun Kaméra Yi Home ngalegaan kamungkinan na; a Slot kartu mémori SD Mikro. Jeung Tombol ngareset pikeun miceun setélan naon waé.

Yi Home Rear Camera 2

Mésér didieu Kaméra Yi Home di Amazon kalayan pengiriman barang gratis sareng diskon 10%.

Yi Fitur Kaméra Bumi

Karakteristik fisik Kaméra Yi Home ngajantenkeun kaméra pikeun dipaké di jero imah. Sanaos berkat konektipitas Wi-Fi na urang tiasa milarian dimana waé urang ngagaduhan outlet listrik. Éta henteu siap nahan panggunaan "panto luar". Masih, éta dilengkepan fitur anu sami sareng kaméra panjagaan luar.

Parantos wengi visi non-invasi. Ieu ngandung harti yén anjeun teu kedah ngahurungkeun lampu naon waé pikeun "ningali" sahingga anjeun moal kaganggu ku sorotan atanapi cahaya anu teu dihoyongkeun dina waktos anu poék. The téknologi infra red ngajantenkeun kami kéngingkeun gambar anu jelas dina kaayaan gelap dina tempat dipasangna.

Sejen tina tambahan, anu ngagedékeun kamungkinan na nyaéta gerakan seuri. Kaméra tiasa dianggurkeun na aktip sacara otomatis nalika sénsorna mendakan gerak. Sareng aranjeunna bakal sami nalika sababaraha sora / noise dideteksi. Hatur nuhun kana ieu kami tiasa ngagunakeun éta pikeun panjagaan bumi atanapi salaku monitor orok. 

Yi Profil Kaméra Bumi

Hatur nuhun kana pilihan anu ditawarkeun ku parangkat lunak anjeun Urang tiasa milih antara nampi bewara ayeuna-ayeuna ngalangkungan gera ngalangkungan App na sorangan. Atanapi urang tiasa ngonpigurasikeun sahingga, upami kaméra diaktipkeun ku gerakan atanapi noise, urang nampi email béwara. Ngan ukur nganggo kabel listrik sareng sambungan Wi-Fi, urang tiasa ninggalkeun bumi kalayan tengtrem hatur nuhun kana panjagaan anu teu kaganggu anu ditawarkeun ku Kaméra Yi Home.

Ngarekam pidéo atanapi gambar real-time

Kami gaduh sagala rupa pilihan pamakean pikeun Kaméra Yi Home. Konéksi Wi-Fi-na sareng aplikasi lengkep anu bakal kami bahas urang tiasa ngaksés gambarna sacara real waktos ti mana waé. Sajaba ti éta, urang tiasa berinteraksi ngalangkungan kaméra sareng ti mana waé, hatur nuhun kana sora bidirectional na. Pikeun ieu urang gaduh spéker sareng mikropon, hal anu henteu sadayana gaduh.

Upami anu urang peryogikeun ngarekam gambar, Kaméra Yi Home ogé cocog pikeun ieu. Kami mendakan dua kamungkinan pikeun ngarékam gambar. Urang tiasa nganggo slot anjeun ka Micro SD pikeun nyimpen gambar. Atanapi urang tiasa ngamangpaatkeun éta sistem gudang awan naon jasa nawiskeun kami Yi Awan. 

Su lénsa sudut lega mastikeun urang yén, kalayan lokasi anu saé pikeun diawasi, urang tiasa lengkep nutupan kamar atanapi tempat. Sareng gaduh gambar dirékam sareng Kualitas HD 1080 jantenkeun alat panjagaan anu luar biasa. Sareng luhur sadayana, dina jangkauan sadaya kantong. Sistem kaamanan anu saé henteu kedah nyéépkeun artos, di dieu anjeun tiasa kéngingkeun Kaméra Yi Home anjeun dina Amazon tanpa biaya pengiriman.

Aplikasi sorangan pikeun Kaméra Yi Home

Yi Bumi
Yi Bumi
pamekar: Kami Visi
harga: bebas
  • Yi Imah Potret layar
  • Yi Imah Potret layar
  • Yi Imah Potret layar
  • Yi Imah Potret layar
  • Yi Imah Potret layar

Teu aya hubunganana sareng ngagunakeun alat sareng aplikasi anu cocog atanapi nganggo éta sareng App anu dirancang ku sareng pikeun gadget anu kami anggo. Pangalaman pangguna lengkep sareng di luhur sadayana nyugemakeun, sareng ngajantenkeun urang mangpaatkeun sadaya manpaat éta nawiskeun. 

Sapertos sareng sadaya produk YI anu urang cukup untung pikeun diuji, Kaméra YI Home ogé ngagaduhan aplikasi na nyalira. Dina hal ieu, éta aplikasi anu sami anu ditujukeun pikeun sacara praktis dina sagala rupa kaméra anu ditawarkeun ku pabrik ieu. Sareng éta mangrupikeun titik diferensiasi sareng kualitas anu ngatur ngabédakeunana tina sésana.

Upami urang ngaunduh aplikasi, cocog pikeun alat Android sareng ogé pikeun ios, urang tiasa langsung nganggo kaméra. Urang kedah nyambungkeun kaméra sareng ayeuna, sareng ieu bakal hurung. Ngaliwatan spéker kami bakal ngadangu sora anu nyarios (dina basa Inggris) ngantosan konéksi sareng nalika éta urang kedah neraskeun hubunganana.

Pikeun nyambungkeun aranjeunna kana jaringan wifi kami, aplikasi éta sorangan bakal ngahasilkeun kode QR yén urang kedah nempatkeun payuneun kaméra supados éta tiasa maca. Sakali dikenal kode, kaméra nyambung ka jaringan kami sacara otomatis. Sareng ayeuna urang tiasa ningali sacara real waktos, ngalangkungan aplikasi, sagala rupa anu dirékam kaméra, gampang pisan!

YI Bumi
YI Bumi
harga: bebas+

Pro sareng Kontra tina Kaméra Bumi Yi

Naros

Kami resep pisan anjeun desain minimalis, fungsional sareng modéren pisan éta bakal pas di juru bumi mana waé.

nu bahan wangunan Aranjeunna nawiskeun kualitas sareng résistansi supados panggunaan terasna sareng aranjeunna moal sangsara tina ragrag atanapi niup.

La wengi visi nawarkeun tambah kagunaan pikeun panjagaan bumi atanapi bisnis.

El audio dua arah ngajantenkeun urang berinteraksi ngalangkungan kaméra ti mana waé.

Naros

  • rarancang
  • Bahan pangwangunan
  • Sawangan peuting
  • Audio arah dua arah

Kontra

yen teu gaduh batréna nyalira pisan ngawatesan lokasi panempatan kana panjang ari atanapi caket kana colokan.

Éta henteu gaduh mémori internal, sanaos ieu direngsekeun ku slot kartu mémori Micro USB.

Kontra

  • Teu aya aki-aki
  • Éta henteu gaduh mémori internal

Pendapat editor

Yi Kaméra Bumi
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
22,49
  • 80%

  • Yi Kaméra Bumi
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • kinerja
    Penerbit: 70%
  • kamera
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.