Zhiyun SMOOTH-Q2, urang nganalisis gimbal kompak paling serbaguna

Alat sélulér sareng kaméra rékaman beuki ningkatna gambar anu langkung maju. Nanging, nalika urang milari hasil anu rada "propésional" contona pikeun kreasi urang di YouTube, urang peryogi hiji kabisat deui dina kualitas dina stabilisasi. Sedengkeun leres yén smartphone nawiskeun kualitas rekaman video anu dugi ka janten pakakas pikeun panggunaan kontinyu.

Urang perhatoskeun kana Zhiyun's SMOOTH-Q2 gimbal, panstabil mékanis serbaguna anu dirancang pikeun alat sélulér. Alat anyar ieu tiasa janten pendamping perjalanan anu hadé pikeun seueur panyipta eusi dina platform sapertos YouTube.

Nalika maca éta henteu sami sareng ningali kumaha jalanna, Kuring nyarankeun yén anjeun ngamangpaatkeun pidéo anu urang tinggalkeun di luhur analisis ieu, janten anjeun tiasa ningali kumaha hasil rékaman tina Zhiyun's SMOOTH-Q2. Pikeun ngalaksanakeun tés kami parantos nganggo dua smartphone anu béda-béda mérek sareng sistem operasi kalayan tujuan kéngingkeun hasil anu langkung pas tanpa watesan, Langkung khusus, kami parantos nganggo iPhone X ngajalankeun iOS 13.1.2 sareng Huawei P30 Pro ngajalankeun Android 10 handapeun lapisan EMUI 10 na. Nanging, mimitina urang badé ningali heula alatna.

Désain sareng matéri, karaos premium

Bungkusanna cukup saderhana tapi épéktip, urang ngagaduhan kotak anu dijagaan ku kardus anu nembongkeun desain produk, ogé dua anjing laut anu ngajamin urang yén kami anu mimiti mukakeunana. Gimbal nyalira cukup kompak, panginten salah sahiji anu pang kompak sadunya, janten bungkus na henteu nawiskeun ukuran teuing. Sakali kami muka kotak, kami mendakan dokumén anu aya hubunganana sareng produk, dimana kami mendakan éta ditarjamahkeun kana basa-basa utama dimana gimbal dijual. Kami gaduh pandangan anu munggaran ngeunaan produk antara cetakan busa klasik sareng kotak alit, dimana kabel USB-C ayana anu bakal ngabantosan kami pikeun ngeusi batre alat.

  • ukuran: X x 20,4 10 4,1 cm
  • beurat: 380 gram

Ukuran lengkepna 20,4 séntiméter sareng didamel tina logam (aluminium), kalayan palapis karét dina tombol anu ngabantosan dina cekelan anu leres. Kadali jarak jauh nyaéta dimana urang mendakan dihandapeun cap sekrup anu tempatna batréna, tombol perékam sareng setélan parobihan ogé USB-C, Urang teras tiasa milih antara modeu rékaman anu béda langsung tina gimbal bari henteu kedah aya penyesuaian tambahan. Produk pasti nawiskeun rasa kualitas langsung kaluar tina kotak. Kami ngagaduhan potongan tambahan-tihang anu gampang diatur anu ngamungkinkeun urang nempatkeun smartphone sareng mareuman gimbal kalayan ngan ukur hiji tuas.

Ciri téknis

Peryogi dicatet yén kami sateuacan gimbal anu dirarancang ku sareng kanggo telepon sélulér, Éta sababna naha éta ngagaduhan dukungan anu tiasa diatur sareng universal pikeun telepon sélulér, ogé benang universal na di handapeun anu bakal ngamungkinkeun kami, salaku conto, pikeun nambihan jinis dukungan naon waé, upami urang nganggo konfigurasi lacak otomatis éta kumaha urang ngarékam diri urang sorangan. Tapi waktuna pikeun diajar langkung seueur ngeunaan naon anu tiasa dilakukeun ku anjeunna.

Kami gaduh kamungkinan pikeun ngarékam dina 360º dina cara anu umum, langkung spésifik 305º mobilitas dina rékaman nangtung, 265º dina rékaman horisontal sareng 360º upami urang hoyong, contona, pikeun ngarekam titik anu tetep ngajantenkeun gerakan anu pas. Kami gaduh panyimpangan maksimal 0,5 minimum sareng minimum 0,03º sareng Anu pamungkas, éta sanggup ngadukung sareng mindahkeun telepon kalayan lancar minimal 75 gram sareng maksimal 250 gram, Janten, sacara umum, urang bakal tiasa ngarekam ampir sadaya telepon pinter anu aya di pasar, utamina anu gaduh kaméra tiasa nawiskeun hasil anu pangsaéna.

Otonomi sareng serbaguna

Kami mendakan diri kalayan otonomi anu ngajangjikeun kami sapoé panggunaan. Janten unsur anu gaduh bagian sareng motorna, sareng sakumaha urang tiasa ngartos, otonomi bakal gumantung pisan kana sabaraha sareng kumaha cara ngagunakeunana. Perusahaan éta ngajamin hasil anu dugi antara jam 17:13 sonten sareng XNUMX:XNUMX sonten, sakumaha anu parantos kami carioskeun, gumantung kana panggunaan anu urang pasihkeun. Dina tés urang kami parantos kéngingkeun hasil ngadeukeutan 13 jam rékaman, janten dina otonomi kami henteu mendakan masalah sareng kuring kedah nyarios yén sigana saé pisan, kali ngecas osilasi dua jam sareng port microUSB tambahan na urang bahkan tiasa ngeusi batre paranti urang.

Versatility mangrupikeun titik konci na, pikeun ieu nganggo mékanisme klip, alat anu tiasa diadaptasi pikeun telepon sélulér anu sakali dipasang kami ngan saukur kedah nempatkeun tuas supados tetep dikonci. Éta ogé penting pikeun dicatet yén Lemes-Q2 ngamungkinkeun urang pikeun ngarékam duanana vertikal sareng horisontal, hal anu henteu sayogi dina seueur gimbal tina jinis ciri ieu sareng anu ogé bakal ngamungkinkeun kami ngarékam eusi pikeun jaringan sosial sapertos Instagram sareng Carita na, anu dirancang pikeun dirékam sacara vertikal. Urang ogé tiasa nyiarkeun langsung di tempat sapertos Facebook Live, serbaguna pisan.

Rupa-rupa modus rékaman hiji-rampa

The SMOOTH-Q2 Éta ngagaduhan tombol khusus kanggo modél rékaman sareng sanggup adaptasi otomatis ka kaméra asli telepon anu kami anggo, henteu paduli naha urang gaduh iPhone atanapi smartphone Android. Sakali jalan na saatos ngaitkeunkeun deui ku Bluetooth, urang tiasa nganggo sadaya modeu rékaman ieu:

  • Gerak Selang: Pérsi langkung gancang tina TimeLapse pikeun ngarékam éta dina waktos anu sanés.
  • Selang Waktos.
  • POV: Éta ngamungkinkeun urang pikeun ngarekam ku cara sinematik, stabilisasi standar.
  • Multimode: (L) pikeun konci gambar, (PF) pikeun panorama, (F) pikeun nyukcruk sareng POV.
  • Vortex: Éta ngamungkinkeun urang pikeun ngarekam dina titik anu sami sareng masihan giliran 360º
  • Pelacak obyék: Upami urang nganggo dukungan, nyaluyukeun titik anu tetep sacara otomatis nuturkeunana sacara horisontal.
  • zum: Ngaleungitkeun tanpa kaleungitan titik rékaman anu sami.

Pikeun seueur modeu ieu urang kedah ngaunduh aplikasi (ios/Android).

Pendapat editor

SMOOTH-Q2 ieu parantos janten ipsofacto alat tina tim Aktualidad Gadget, Hal ieu disababkeun ku kanyataan yén dina sababaraha acara sareng rékor kami biasana nganggo telepon sélulér high-end pikeun tiasa ngarékam sareng nyandak gambar iraha waé tanpa wates, sareng kagunaan yén SMOOTH-Q2 ieu parantos nawiskeun ka kuring duanana dina hal otonomi sareng ukuran sareng fungsina. Mangrupikeun produk anu kuring henteu tiasa nyarankeun, sareng éta dibandingkeun sareng anu sanés sapertos DJI Osmo Mobile kami harga ngan ukur 142 euro, anjeun tiasa ngagaleuh dina tautan ieu dina harga anu pangsaéna.

Zhiyun SMOOTH-Q2, urang nganalisis gimbal kompak paling serbaguna
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
129 a 149
  • 100%

  • Zhiyun SMOOTH-Q2, urang nganalisis gimbal kompak paling serbaguna
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • bahan
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 87%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Diwangun tina bahan kualitas sareng ngajantenkeun kesan anu saé
  • Éta kompak pisan sareng gampang dianggo
  • Éta ngagaduhan tombol pangaturan anu raoseun pisan
  • Éta ngagaduhan harga sareng otonomi anu saé

Kontra

  • Aplikasi na sacara praktis diperyogikeun
  • Kuring sono kana suku cadang "klip" kanggo telepon pinter
  • Ngan aya di Amazon sareng halaman wéb resmi
  •  

    Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

    Janten kahiji komen

    Ninggalkeun koméntar anjeun

    email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

    *

    *

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
    5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.