וואָס כאַפּאַנז אויב איך פאַרשפּאַרן עמעצער אויף ווהאַצאַפּפּ

פאַרשפּאַרן קאָנטאַקט אויף ווהאַצאַפּפּ

אויב עס איז אַ מעסידזשינג אַפּלאַקיישאַן וואָס האט אַ גרויס פאָלדינג הייַנט, עס איז ווהאַצאַפּפּ. די פאַסעבאָאָק-אָונד אַפּלאַקיישאַן איז די בילכער ברירה פון וסערס פֿאַר בלייבן אין קאָנטאַקט מיט דיין פרענדז און משפּחה אין אַ פּשוט וועג. צום באַדויערן, די שמועסן איר האָבן אין די אַפּ זענען ניט שטענדיק אָנגענעם. זינט עס קען זיין עמעצער וואָס אַרן איר אין עס.

אַזוי ווען דאָס כאַפּאַנז, די אָפּציע צו פאַרשפּאַרן אַ קאָנטאַקט איז געניצט. אַן אָפּציע ענלעך צו די וואָס מיר האָבן אין אנדערע אַפּלאַקיישאַנז, אַזאַ ווי אין געזעלשאַפטלעך נעטוואָרקס. וואָס כאַפּאַנז ווען אַ באַניצער איז אפגעשטעלט אויף ווהאַצאַפּפּ? וואָס קאַנסאַקווענסאַז טוט דאָס האָבן?

פאַרשפּאַרן אַ קאָנטאַקט אויף ווהאַצאַפּפּ

ווי אַזוי צו פאַרשפּאַרן אַ ווהאַצאַפּפּ קאָנטאַקט אויף אַנדרויד

די אָפּציע צו פאַרשפּאַרן איז עפּעס וואָס איז ריזאָרטיד צו אין קאַסעס ווו עס איז קיין קאָנטאַקט וואָס באַדערז איר. עס קען פּאַסירן אַז איר האָט צעבראכן מיט דיין שוטעף און זי קען נישט האַלטן איר שיקן אַרטיקלען, עפּעס איר טאָן נישט וועלן צו. אָדער אַז איר האָט ניט מער קאָנטאַקט מיט אַ ספּעציפיש מענטש, אַזוי עס איז נישט זינען צו האַלטן דאָס ווי אַ קאָנטאַקט אויף ווהאַצאַפּפּ. אין די טייפּס פון סיטואַטיאָנס, די מעגלעכקייט פון בלאַקינג אַ מענטש איז געניצט.

אין סדר צו פאַרשפּאַרן עמעצער, איר דאַרפֿן צו זוכן דעם מענטש אין ווהאַצאַפּפּ. עס קען זיין אַז איר האָט אַ עפענען שמועס מיט איר און אַרייַן די שמועסן. דערנאך דריקט אויף זייער נאָמען אין די שפּיץ פון די פאַרשטעלן. דער פּראָפיל פון דעם מענטש איז דערנאָך אריין אין די אַפּלאַקיישאַן. אין די דנאָ, עס זענען עטלעכע אָפּציעס בנימצא, איינער פון וואָס איז צו קענען צו פאַרשפּאַרן צו דעם מענטש גלייַך. אין דעם וועג, די בלאַקינג איז דורכגעקאָכט.

אויב מיר אַרייַן די ווהאַצאַפּפּ סעטטינגס אין די חשבון אָפּטיילונג און אין פּריוואַטקייט, מיר האָבן אַ רשימה מיט אַלע די קאָנטאַקטן וואָס מיר האָבן אפגעשטעלט אין די אַפּלאַקיישאַן. אַזוי עס איז מעגלעך צו האָבן גוט קאָנטראָל איבער די מענטשן וואָס מיר האָבן אפגעשטעלט אין די אַפּלאַקיישאַן צו אַלע מאָל. זייער פּשוט און באַקוועם צו האָבן די אינפֿאָרמאַציע.

פֿאַרבונדענע אַרטיקל:
ווי אַזוי צו וויסן אויב איר געווען אפגעשטעלט אויף ווהאַצאַפּפּ 2019

וואָס כאַפּאַנז ווען איך פאַרשפּאַרן עמעצער אויף ווהאַצאַפּפּ

ווהאַצאַפּפּ לאָגאָ יפאָנע

ווהאַצאַפּפּ אַלאַוז אונדז צו פאַרשפּאַרן אַלע די קאָנטאַקטן מיר וועלן. עס איז קיין שיעור אין דעם אַכטונג, אַזוי אויב איר ווילט, עס וואָלט אפילו זיין מעגלעך צו פאַרשפּאַרן אַלע דיין קאָנטאַקטן אין די מעסידזשינג אַפּלאַקיישאַן. די פאַקט פון בלאַקינג אַ קאָנטאַקט אין די אַפּ האט אַ סעריע פון ​​קאַנסאַקווענסאַז וואָס מוזן זיין גענומען אין חשבון, ווייַל זיי ווירקן די אָפּעראַציע פון ​​די אַפּ אָדער צו יבערגעבן מיט מענטשן.

פֿאַר איין זאַך, אויב איר פאַרשפּאַרן עמעצער אין די אַפּ, איר וועט נישט קענען צו זיין אין קאָנטאַקט מיט דעם מענטשצו. די מייַלע פון ​​בלאַקינג עמעצער וואָס באַדערז איר איז אַז דער מענטש קען נישט שיקן איר אַרטיקלען. זיי וועלן נישט קענען צו יבערגעבן מיט איר דורך די אַפּ. אַזוי קיין פון זיין אַרטיקלען וועט ניט דערגרייכן איר, און קיין טעקעס ער סענדז אָדער אויב ער פרוווט צו רופן איר דורך די אַפּ, דאָס קען אויך נישט זיין מעגלעך. עס איז קיין קאָמוניקאַציע צווישן די צוויי אין קיין וועג. דאָס איז עפּעס וואָס אויך קאַונץ פֿאַר איר. זינט איר וועט נישט קענען צו שיקן אַרטיקלען צו דעם מענטש.

איר קענט נישט זען ווען דער מענטש איז פארבונדן (אָנליין) אין די אַפּלאַקיישאַן. זינט דעם קאָנטאַקט איז אפגעשטעלט, ווהאַצאַפּפּ סטאַפּס ווייַז די אינפֿאָרמאַציע צו אַלע מאָל. איר קענט נישט זען צי עס איז אָנלייןאיר קענט אויך נישט זען דאָס לעצטע מאָל דעם מענטש זיך איינגעשריבן. די פּראָפיל פאָטאָ פון דעם מענטש, ווי מעגלעך ביז איצט, וועט נישט קענען צו זען. כאָטש אויב דער מענטש ענדערט זיין פּראָפיל בילד, איר קענען זען די ענדערונג. אַזוי איר קענען פאָרזעצן צו זען דאָס. אויף די פאַרקערט, די אנדערע מענטש קען נישט זען דיין פּראָפיל פאָטאָ אין קיין צייט.

פֿאַרבונדענע אַרטיקל:
ווי אַזוי צו דערשייַנען אָנליין אויף ווהאַצאַפּפּ

אויב איר זענט אָדער געווען אין אַ גרופּע אויף ווהאַצאַפּפּ מיט דעם מענטש, די אַרטיקלען וואָס דער מענטש סענדז וועט ניט זיין קענטיק צו איר. איר וועט נישט קענען צו זען וואָס דער מענטש שרייבט, און זי וועט נישט קענען צו זען וואָס איר שרייַבן אין דעם גרופּע שמועסן. דאָס איז עפּעס אַז וועט זיין בעכעסקעם דעם וועג, סייַדן איר באַשליסן צו ונבלאָקק דעם מענטש. אַנדערש איר וועט נישט קענען צו זען די אַרטיקלען. אדער אויב טעקעס זענען געשיקט אין די שמועס, זיי קענען זיין קענטיק.

ווי צו ונבלאָקק אַ קאָנטאַקט אויף ווהאַצאַפּפּ

ווי צו ונבלאָקק אַ ווהאַצאַפּפּ קאָנטאַקט אויף אַנדרויד

עס איז מעגלעך אַז נאָך אַ בשעת דער באַשלוס איז געמאכט צו ונבלאָקק דעם מענטש אויף ווהאַצאַפּפּ. עס קען זיין אַז עס זענען ניט מער פּראָבלעמס מיט איר אָדער איר וויסן אַז זי וועט נישט פּרובירן צו קאָנטאַקט איר ענימאָר. אין קיין פאַל, אויב דער באַשלוס צו ופשליסן איז געמאכט, די אַפּלאַקיישאַן אַלאַוז אַ פּאָר פון אָפּציעס אין דעם אַכטונג. ביידע זייער פּשוט און געשווינד.

אויף דעם איין, עס איז מעגלעך צו טאָן דאָס פֿון דער רשימה ווו איר קענען זען די אפגעשטעלט קאָנטאַקטן. אַזוי איר מוזן אַרייַן די אַפּלאַקיישאַן סעטטינגס און דערנאָך אין די חשבון אָפּטיילונג. אין דעם, איר מוזן אַרייַן פּריוואַטקייט און עס איז די אָפּטיילונג אין וואָס עס איז אַ רשימה פון אפגעשטעלט קאָנטאַקטן. דערנאָך, מיר נאָר האָבן צו געפֿינען דעם מענטש אין דער רשימה, דריקט אויף זיין נאָמען און דער מענטש קענען זיין אַנלאַקט.

פֿאַרבונדענע אַרטיקל:
ווי צו פאַרשפּאַרן אַ קאָנטאַקט אויף ווהאַצאַפּפּ

די אנדערע וועג איז צו זוכן דעם מענטש צווישן דיין קאָנטאַקטן אויף ווהאַצאַפּפּ. אין דער רשימה פון קאָנטאַקטן איר וועט זען דעם מענטש און אונטער זייער נאָמען עס איז געוויזן אַז עס איז אַ קאָנטאַקט וואָס איר האָט בלאַקט. אַזוי, צו ופשליסן עס, איר נאָר האָבן צו גיט אויף זיין נאָמען. א קליין פֿענצטער וועט דערשייַנען אין וואָס ער וואַנדערז אויב מיר וועלן צו ונבלאָקק דעם קאָנטאַקט. ווי איר ווילט אין דעם פאַל, איר נאָר האָבן צו גיט אויף די אָפּציע. דער קאָנטאַקט איז אַנלאַקט.

אין דעם וועג, ווען מיר האָבן אַנבלאַקייטיד דעם קאָנטאַקט אין ווהאַצאַפּפּ, מיטל אַז מיר קענען איצט שיקן אַרטיקלען יעדער אנדערע מיט דעם מענטש. אַזוי די קאָמוניקאַציע וועט זיין נאָרמאַל ווי עס איז געווען אין דער פאַרגאַנגענהייט. אויב דער מענטש געפרוווט צו שרייַבן איר אַרטיקלען ווען איר האָט בלאַקט זיי, די אַרטיקלען וועט נישט דערגרייכן איר.


דער אינהאַלט פון דעם אַרטיקל אַדכיר צו אונדזער פּרינציפּן פון לייט עטיקס. צו מעלדונג אַ טעות גיט דאָ.

זייט דער ערשטער צו באַמערקן

לאָזן דיין באַמערקונג

אייער בליצפּאָסט אַדרעס וועט נישט זייַן ארויס. Required fields זענען אנגעצייכנט מיט *

*

*

  1. פאַראַנטוואָרטלעך פֿאַר די דאַטן: Miguel Ángel Gatón
  2. ציל פון די דאַטן: קאָנטראָל ספּאַם, קאָמענטאַר פאַרוואַלטונג.
  3. לעגיטימאַטיאָן: דיין צושטימען
  4. קאָמוניקאַציע פון ​​די דאַטן: די דאַטן וועט נישט זיין קאַמיונאַקייטיד צו דריט פּאַרטיעס אַחוץ דורך לעגאַל פליכט.
  5. דאַטן סטאָרידזש: דאַטאַבייס כאָוסטיד דורך Occentus Networks (EU)
  6. רעכט: צו קיין צייט איר קענט באַגרענעצן, צוריקקריגן און ויסמעקן דיין אינפֿאָרמאַציע.