Lorena Figueredo

Emri im është Lorena Figueredo. Jam mësuese letërsie, me eksperiencë në media dixhitale. Kam tre vjet që punoj si shkrimtare teknologjike dhe interesimi për këtë temë daton që në adoleshencën time, kur u regjistrova në çdo klasë kompjuteri në qytet. Pajisja ime e preferuar është smartfoni im, veçanërisht për shkak të kamerës së tij. Në jetën time të përditshme Actualidad Gadget Unë analizoj lajmet më të fundit në teknologji dhe pajisje dhe shkruaj komente dhe mësime për këtë blog. Unë jam i apasionuar pas shkrimit për pajisjet e reja, eksplorimit të të gjitha veçorive të tyre dhe krahasimit të tyre me konkurrencën. Qëllimi im është të ndihmoj lexuesit të gjejnë analiza objektive dhe rekomandime të dobishme. Më pëlqen të përdor perspektivën time si përdorues i teknologjisë për të postuar përmbajtje interesante dhe argëtuese në këtë blog.