Tarifat e internetit për të shfletuar dhe ruajtur

Jo shumë kohë më parë, opsionet kur punësonit internetin ishin shumë të pakta. Lidhje të ngadalta ADSL që na bën të dëshpëruar vetëm duke u përpjekur të hyjmë në një faqe në internet. Për fat të mirë, rrjetet e Internetit janë përmirësuar dhe tani arrijnë shpejtësi deri në 1 GB. Por siç është zakonisht, sa më shumë mundësi për të zgjedhur, aq më e vështirë është të gjesh opsionin që i përshtatet vërtet asaj që duam dhe na lejon të kursejmë. Prandaj, sot ne do të bëjmë një krahasim midis tarifave më të mira të internetit për të shfletuar në shtëpi dhe për të kursyer në të njëjtën kohë.

Tani që e dimë që punësimi i internetit në shtëpi pa fikse, i lirë dhe pa qëndrueshmëri janë opsione që ekzistojnë vërtet, është koha të merremi me çështjen dhe të analizoni në thellësi secilën nga tarifat e ofruara nga operatorët. A jeni gati

Vlerësoni Shpejtësia ÇMIMI
Fibër optike 50Mb Movistar 50Mbps 14.90 € / muaj
Fibër e vetme Lowi 50Mbps 26 € / muaj
Fibra më naive e Pepephone 100Mbps 34.60 € / muaj
Vodafone Fiber 120Mb 120Mbps 39 € / muaj
Fibër shtëpiake 50Mb Portokalli 50Mbps 44.10 € / muaj
300Mb Fibër nga MásMóvil 300Mbps 44.99 € / muaj
Fibra 300Mb e Yoigo 300Mbps 45 € / muaj
Fibër 300 MB me thirrje Jazztel 150Mbps 51.95 € / muaj
Fibër Euskaltel 200Mb 200Mbps 55 € / muaj
Fibër simetrike 50Mb me thirrje nga Movistar 50Mbps 62.40 € / muaj

Internet në shtëpi me Movistar dhe ofertën e tij më të mirë

Movistar, a priori është një nga më të shtrenjtët kur bëhet fjalë për të pasur internet i lirë në shtëpi. Ajo ofron mbulim të fibrave në pjesën më të madhe të territorit kombëtar, por tarifat e saj nuk janë të lira. Deri më tani, ai ka një ofertë të vështirë për të refuzuar. Për një vit, ju mund të shijoni 50 MB fibra dhe thirrje nga telefoni fiks për vetëm 14,90 € në muaj duke përfituar nga fibra me shpejtësi të lartë e Movistar.

Angazhimi për të qëndruar është 12 muaj dhe kursimet gjatë këtyre muajve, të pallogaritshme. Përveç shfletimit me fibra me shpejtësi të lartë, mund të telefononi pa ndërprerje nga linja fikse falë thirrjeve të saj të pakufizuara në linja fikse dhe 550 minuta në celularë. Për të mos e humbur mundësinë për të marrë me promovim këtë normë të internetit Movistar, Ne ju këshillojmë të përdorni këtë link.

Lowi, opsioni më i lirë

Deri vonë, Lowi ishte një nga opsionet më të mira nëse dëshironim të punësonim internet të lirë me një mbulim të mirë. Punon nën rrjetin Vodafone, kështu që nëse nuk jetoni në një vend shumë të fshehur, mund të përfitoni nga mbulimi i fibrave pa problem. Çmimi është vetëm 26 euro në muaj, duke qenë niveli më i lirë i fibrave në treg.

Tarifat e ulëta të internetit

Dhe nëse çmimi dukej pak avantazh, ka akoma më shumë. Kjo normë nuk ka qëndrueshmëri, kështu që ne mund të biem ose të ndryshojmë në çdo kohë pa frikë nga gjobat ose gjobat. Dhe ata nuk do të na ngarkojnë për instalimin ose huanë e routerit. Nëse pasi keni lexuar detajet e nivelit të fibrave të Lowi, mezi prisni të keni lidhjen tuaj në shtëpi, ju keni vetëm hyni në këtë lidhje për të kontraktuar shërbimin tuaj.

MásMóvil dhe normat e tij të lira të fibrave

Operatori i verdhë ka vendosur që të revolucionarizojë tregun e kursit. Dhe për momentin, duket se është në rrugën e duhur pasi ofertat e saj me fibra dhe ADSL janë ndër më të lira. Për vetëm 32,99 € në muaj ne mund të shijojmë 50 MB fibra dhe thirrje të pakufizuara nga telefoni fiks.

Çmimet e Internetit MasMóvil

Këtë tarifë të lirë mujore nuk do të duhet të shtojmë asgjë tjetër pasi instalimi dhe router janë falas në regjistrimet e reja. Por nëse duhet ta dimë që ka 12 muaj qëndrueshmëri, kështu që nëse duam të ndryshojmë normën para fundit të kësaj periudhe, do të duhet të paguajmë një gjobë. Për të kontraktuar ose kontrolluar mbulimin e fibrave të MásMóvil, Ne ju lëmë këtë lidhje për ta bërë atë shpejt.

Normat e fibrave në shtëpi portokalli

Duke parë katalogun Orange, ne gjetëm tarifat Home Fiber për të punësuar internet në shtëpi dhe asgjë tjetër. Këto tarifa janë ideale për ata që duhet të mbajnë tarifën e tyre të lëvizshëm përveç lidhjes së tyre në shtëpi dhe po kërkojnë gjithashtu një fiks të lirë. Konkretisht, ai përfshin thirrje të pakufizuara në linja fikse, si dhe 1000 minuta për të telefonuar celularët. Dhe me çfarë çmimi? Epo për 44.10 € në muaj gjithçka.

Tarifat e internetit portokalli

Nëse jeni të interesuar për këtë normë, do të donit të dini se tani ajo ka një promovim për 12 muaj që ul tarifën mujore në 33,10 € në muaj. Nëse nxjerrim makinën tonë llogaritëse, kursimi është më shumë se 100 euro gjatë atij vitiPra, nëse duam fibra me mbulim Portokalli, është më mirë të mos e mendojmë. Punësojeni këtë tarifë shpejt dhe lehtë nga këtu.

Jazztel dhe normat e saj të reja të fibrave

Pas larjes së imazhit, Jazztel ka propozuar të ndryshojë normat e fibrave që mund të kontraktojmë. Mbi të gjitha, nëse normat e Portokallit nuk na bindin, pasi ato punojnë nën të njëjtin rrjet mbulimi. Nëse duhet të rekomandojmë një normë vetëm në internet nga. Jazztel, një nga më të mirët do të ishte norma me 150 MB shpejtësi fibre simetrike dhe thirrje. Ne mund ta përdorim fiksin pa pasur frikë nga rritja e tarifës sonë, pasi ajo gjithashtu përfshin thirrje të pakufizuara në çdo kohë dhe operator. Dhe si zakonisht, kjo na lejon të shijojmë përmbajtjen e TV me pagesë duke shtuar paketën Orange TV.

Tarifa mujore e saj është 51,95 euro në muaj, por tani jemi me fat, sepse promovohet gjithashtu. Ka një ofertë për 12 muaj në të cilën ne do të paguajmë 40,95 €. E cila është e njëjtë me një kursim vjetor prej më shumë se 100 euro. Diçka për të mbajtur në mendje nëse po mendojmë të ndryshojmë lidhjen tonë të internetit në shtëpi. Për të kërkuar më shumë informacion ose për të kontraktuar një nga tarifat e tij, nuk do të duhet të bëni asgjë tjetër përveç qasjes në këtë lidhje.

120 Mb për të lundruar me Vodafone

Nëse duam të kontraktojmë internet me operatorët e zakonshëm për të shmangur problemet e mbulimit, nuk mund të harrojmë Vodafone dhe fibrën e tij ONO. Ne kemi disa tarifa për të zgjedhur, por nëse kërkojmë të mos harxhojmë shumë në të njëjtën kohë një shpejtësi të mirë interneti, norma më e mirë është padyshim Fibër Ono 120Mb.

Tarifat e internetit Vodafone

Gjëja më e mirë është që kjo normë të ketë një ofertë në tarifën e saj mujore për 24 muaj, në të cilën ne do të paguajmë vetëm 39 €, duke kursyer më shumë se 200 euro. Brenda këtij promovimi, ai gjithashtu përfshin Vodafone TV Total falas për 3 muaj. Dhe sikur të mos mjaftonte kjo, ata gjithashtu na ofrojnë një linjë shtesë falas celularësh me 500 MB dhe Chat Pass të përfshirë. Për të mos e humbur këtë ofertë, gjithçka që duhet të bëni është të bëni hyni në këtë lidhje për ta punësuar tani.

Vetëm fibra simetrike 300MB me Yoigo

Meqenëse Yoigo ka nisur tregun e nivelit të fibrave, opsionet ekonomike kur punësohen janë shumëfishuar. Nga tre tarifat e ofruara, ne ne rekomandojmë atë të ndërmjetme me 300Mb, veçanërisht për çmimin dhe shpejtësinë e tij. Gjatë këtij muaji, ne kemi një promovim special për regjistrimet e reja me të cilën mund të shijojmë fibra 300Mb me një çmim prej 50Mb për tre. Kjo është, në vend që të paguajmë 45 € / muaj të tarifës suaj mujore, fatura jonë do të jetë 35 €.

Tarifat e internetit Yoigo

Duhet të kemi parasysh që kjo normë ka një qëndrim prej 12 muajsh dhe ndëshkimi maksimal për të paguar nëse nuk jemi në përputhje me të është 100 euro. Për më tepër, kur kontraktojnë këtë normë, ata na japin një linjë celulare pa një tarifë mujore me 500 MB në muaj për të lundruar dhe thirrjet me 0 cent / min. Dhe mos u shqetësoni, sepse regjistrimi dhe instalimi janë falas dhe nuk do të keni tarifa në faturë për këto koncepte. Nëse jeni të interesuar për këtë normë, ju mund ta punësoni atë në internet nga kjo lidhje shpejt.

Fibra më naive e Pepephone

Kur kërkoni një normë të fibrave me një shpejtësi të mirë të fibrave pa këtë që rezulton në një faturë të shtrenjtë në internet, Pepephone është opsioni më i mirë. E tyre Fibër simetrike 100Mbps në të cilën ne do të paguajmë vetëm për lidhjen tonë. As fiks e as asgjë tjetër. Ata e quajnë fibra të zhveshur për një arsye, sepse nuk ka kosto të fshehur. Tarifa e saj mujore është 34,60 € në muaj, duke qenë një nga më të lira në treg.

Tarifat e internetit të Pepephone

Si avantazh, ata na ofrojnë zgjedhim si duam të regjistrohemi. Nëse jemi të sigurt për zgjedhjen dhe punësimin tonë, mund të regjistrohemi me një angazhim 12-mujor dhe të mos paguajmë asgjë për instalimin. Nëse në vend të kësaj preferojmë të jemi të lirë, mund të zgjedhim të mos kemi qëndrueshmëri dhe të paguajmë 90 € për instalimin. Për opsionet kur punësoni, nuk do të jetë. Për të kontraktuar këtë tarifë të internetit të Pepephone.

Euskaltel dhe fibra në Vendin Bask

Ata që jetojnë në Vendin Bask kanë një mundësi më shumë kur punësojnë internet falë Euskaltel. Kompania e kabllove veriore ofron një lidhje për të lundruar në shtëpi me një çmim shumë tërheqës. Sidomos tani që është në promovim dhe pagesa mujore për normat e fibrave është për 6 muaj 19,90 €.

Tarifat e internetit Euskaltel

Opsioni më i mirë në këtë operator është shpejtësia e ndërmjetme me 200Mbps. Ai gjithashtu përfshin një linjë fikse me thirrje dhe ne nuk do të kemi asnjë problem kur shfletojmë ose shikojmë video në internet. Norma përfshin një modem kabllor WiFi të gjeneratës së fundit me 4 porta Ethernet. Kjo është, ne mund të lidhim më shumë se një pajisje dhe ne do të përfitojmë nga vonesa e ulët e lidhjes. Nëse dëshironi rregulloje tarifën tënde ose kontrakto shërbimin që mund ta bësh nga këtu pa probleme.

Siç e keni parë, ka shumë mundësi që kemi kur bëhet fjalë për punësimin e internetit për shtëpi. Dhe mbi të gjitha, shumë opsione që na lejojnë të kursejmë. Tani që i dini ofertat më të mira aktuale në treg në tarifat e internetit, mbeten vetëm më të vështirat. Zgjidhni kë shërbim të punësoni. Nëse ende nuk jeni i sigurt,  Ju keni mundësinë të vizitoni krahasuesin e Roams dhe të kërkoni atë që ju nevojitet.