Shkarkoni WhatsApp për Blackberry

Whatsapp për Blackberry

WhatsApp është klienti më i kërkuar i mesazheve të çastit, aktualisht ka qindra miliona përdorues në të gjithë botën. Në mënyrë të ngjashme, BlackBerry u bë një nga prodhuesit kryesorë të smartphone-ve, prandaj, Whatsapp për Blackberry është gjithashtu në dispozicion. Instalimi i WhatsApp në këto pajisje të vogla me një tastierë fizike është aq i lehtë dhe i shpejtë sa në çdo tjetër, falë mbështetjes së madhe që WhatsApp i jep një numri të madh të platformave, kështu që ne mund të shkarkojmë WhatsApp për Blackberry në mënyrën më të thjeshtë nga dyqani i tij Aplikimet.

Shkarkoni WhatsApp për BlackBerry falas

Nga vetvetja Bota e BlackBerry gjithçka bëhet shumë më e lehtë, ne thjesht hyjmë në këtë LINK dhe klikoni në butonin e shkarkimit që shfaqet pranë ikonës së aplikacionit. Ai automatikisht do të kërkojë ID-në tonë BlackBerry, pasi të futet, shkarkimi do të fillojë, ne vetëm duhet të presim që shkarkimi të përfundojë për të vazhduar me instalimin e tij.

Kontaktet do të sinkronizohen direkt me aplikacionin WhatsApp pasi të kemi përfunduar procedurën e instalimit dhe prezantimit. Në hapat e parë, si gjithmonë, aplikacioni do të na kërkojë një numër telefoni, ne duhet të fusim i njëjti numër i kartës SIM ne jemi duke përdorur për të vazhduar me kodin e aktivizimit. Pasi të futemi, do të na kërkojë një emër përdoruesi dhe një fotografi profili nëse vendosim kështu.

A është WhatsApp përgjithmonë falas për Blackberry?

Ne mund të përfundojmë Instalimi i WhatsApp për BlackBerry. Në të njëjtën mënyrë si në platformat e tjera, aplikacioni është krejtësisht falas përgjithmonë, prandaj, nuk do të duhet të rinovojmë pajtimin tonë në WhatsApp dhe nuk do të skadojë kurrë, kështu që ne gjithmonë mund të mbajmë lidhje me të dashurit tanë. Bisedimi është jashtëzakonisht i lehtë dhe i shpejtë, dhe natyrisht, ne mund të krijojmë biseda me cilindo prej kontakteve tona në agjendë që kanë të instaluar WhatsApp në Smartphone-in e tyre, pavarësisht markës dhe sistemit operativ që ata përdorin.