Si të rregulloni dosjen Inbox Inbox

Nëse, kur filloni Outlook (të mos ngatërrohet me Office 365 Outlook), ju merrni një mesazh gabimi në lidhje me skedarët PST ruajtjen e të dhënave, do t'ju duhet një mjet i veçantë për të riparoni postat elektronike të ruajtura, kontaktet dhe të dhëna të tjera në skedarët PST.

Fig. 1.1. Gabim i Skedarit të Keq PST të Microsoft Outlook.

Si parazgjedhje, Microsoft do t'ju udhëzojë të përdorni mjetin e integruar (Mjet riparuesón Inbox ose ScanPST.exe), e cila ju lejon të korrigjoni problemet me ruajtjen e të dhënave në skedarët * .pst. Ky artikull përshkruan mënyrën e përdorimit të këtij mjeti falas, si dhe mjeteve dhe shërbimeve të tjera me pagesë.

Këtu janë disa shembuj të gabimeve pas të cilave do t'ju duhet të përdorni mjetin e rikuperimit të skedarit Outlook:

 • Gabimet janë zbuluar në skedar [c: \ .. \ outlook.pst]. Mbyllni të gjitha aplikacionet e postës dhe ekzekutoni Instrumentin e Riparimit të Kutisë.
 • Skedari [c: \ .. \ outlook.pst] nuk është një skedar i të dhënave Outlook (.pst).
 • Nuk mund të fillojë Microsoft Office Outlook. Nuk mund të hapet dritarja e Outlook. Nuk mund të hapet grupi i dosjeve. Gabim i funksionimit

Fig. 1.2. Gabim i Skedarit të Keq PST të Microsoft Outlook.

Fig. 1.3. Gabim i Skedarit të Keq PST të Microsoft Outlook.

Fig. 1.4. Gabim i Skedarit të Keq PST të Microsoft Outlook.

Si të përdorni mjetin e riparimit të kutisë së Microsoft për të rivendosur skedarët e korruptuar Outlook * .pst

Mjet për riparimin e kutisë

Së pari, gjeni Mjet riparuesóKutia nr. në disk (ScanPST.exe).

Për ta gjetur, thjesht kërkoni skedarin ScanPST.exe në diskun ku është instaluar Microsoft Outlook. Përndryshe, do të duhet të hapni një dosje, vendndodhja e të cilit varet nga versioni juaj i Outlook.

Për shembull, për Outlook 2003 dhe versionet e mëparshme, dosja mund të gjendet në:

 • C: \ Program Skedarët \ Skedarët e Përbashkët \ Sistemi \ Mapi \ 1033
 • C: \ Program Skedarët \ Skedarët e Përbashkët \ Sistemi \ MSMAPI \ 1033

Nëse jeni duke përdorur Outlook 2007 ose versione të mëvonshme (2010/2013/2016), dosja mund të jetë në:

 • C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OfficeXX \
 • C: \ Program Files \ Microsoft Office \ root \ Office16

Gjeni vendndodhjen e skedarit PST.

Vendndodhja e ruajtjes së të dhënave në Outlook mund të ndryshojë në varësi të versionit dhe personalizimeve të përdoruesit. Nëse jeni duke përdorur Microsoft Outlook 2007 ose versione të mëparshme, të dhënat ruhen në vendet e mëposhtme:

C: \ Përdoruesit \% emri i përdoruesit% \ AppData \ Lokal \ Microsoft \ Outlook \

Nëse përdorni Microsoft Outlook 2010/2013, të dhënat ruhen në:

C: \ Përdoruesit \% emri i përdoruesit% \ Dokumentet \ Skedarët Outlook \

Për më tepër, përdoruesit mund të specifikojnë vendndodhjen dhe emrin e skedarit PST në diskun ku është instaluar Microsoft Outlook. Edhe nëse nuk e dini këtë informacion, mund të përdorni funksionin normal të kërkimit të Windows Explorer (kërkoni për skedarët * .pst).

Rimëkëmbja me ScanPST.exe

Si të rivendosni një skedar PST duke përdorur Mjet riparuesóinbox n:

 1. Filloni Windows Explorer
 2. Gjeni dosjen ku ndodhet skedari ScanPST.exe (shih paragrafin 1 më lart).
 3. Klikoni dy herë në ScanPST.exe për ta ekzekutuar.
 4. Klikoni mbi "ekzaminoj".
 5. Zgjidhni skedarin PST që dëshironi të riparoni në disk (shih paragrafin 2 më lart).
 6. Klikoni mbi "Fillimi".
 7. Prisni derisa të përfundojë analiza e skedarit.
 8. Sigurohu që të zgjedhësh kutinë "Para riparimit, rezervoni skedarin e skanuar”Dhe specifikoni vendin për të ruajtur një kopje rezervë të skedarit PST.
 9. Klikoni mbi "riparim".

Fig. 2. Mjet për riparimin e kutisë. Filloni funksionin e riparimit.

Kur të përfundojë riparimi, do të shihni mesazhin "Riparimión i kompletuar".

Rëndësishme: Ju duhet të prisni derisa të përfundojë procesi i riparimit të skedarit. Ky proces mund të zgjasë disa orë ose edhe ditë. Mjeti ScanPST kryen disa kontrolle në skedarin burimor. Prandaj, duhet të krijohet një kopje rezervë e skedarit përpara se të filloni procesin e riparimit.

Pas përfundimit të procesit të skanimit, mjeti ScanPST do të raportojë çdo gabim i gjetur në skedarin burimor. Nëse klikoni në butonin “Detalet… ”, Më shumë informacion në lidhje me gabimet e gjetura dhe të korrigjuara do të shfaqen.

Ju mund ta ekzekutoni këtë funksion për skedarët e tjerë PST i dëmtuar

Tani, mund të hapni Outlook dhe të përdorni bazën e të dhënave të riparuara të postave elektronike, kontakteve, takimeve, etj. Nëse struktura e dosjes është dëmtuar, ScanPST do të krijojë dosje të veçantë "Objekte të humbura"Ku do të shtoni të gjitha postat elektronike të gjetura.

Sidoqoftë, ka raste kur ScanPST nuk mund të riparojë skedarin * .pst.

Metoda të tjera të riparimit të skedarëve

Si t’i riktheni të dhënat tuaja nëse ScanPST nuk arriti të marrë të dhënat e dëshiruara?

Opsionet e Riparimit të Skedarit Microsoft Outlook PST:

1.- Përditësimi i zyrës

Ju duhet të azhurnoni Microsoft Outlook dhe të merrni versionin më të fundit të softuerit. Kjo procedurë është e ndryshme nga një azhurnim i Windows. Ndiqni këto hapa:

 • Hapni çdo program të Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint ose të tjerë).
 • Zgjidhni "Skedari | Llogari ”në menunë (për versionin 2010 ose më vonë).
 • Klikoni në "Opsionet e azhurnimit".
 • Zgjidhni "Azhurno Tani" nga menuja që lëshohet

Fig. 3. Përditësimi i Microsoft Office.

 • Shkarkoni dhe instaloni të gjitha azhurnimet.
 • Rindizni kompjuterin tuaj.

2.- Nëse përdorni një version të vjetër

Nëse po përdorni një version të vjetër të Outlook që përdor skedarë * .pst ASCII deri në 2 GB, mund të përdorni një mjet të veçantë: "Mjet për prerjen e skedarëve të përmasave të mëdha PST dhe OST". Këtu janë udhëzimet se si të përdorni mjetin: https://support.microsoft.com/es-es/help/296088/oversized-pst-and-ost-crop-tool

Kjo zgjidhje mund të përdoret vetëm për skedarët * .pst të formatit të vjetër të përdorur me Outlook 97-2003.

3.- Përdorni një shërbim pagese

Ju mund të përdorni shërbimin e paguar për të riparuar skedarët * .pst ose * .ost në këtë faqe në internet: https://outlook.recoverytoolbox.com/online/es/

Fig. 4.1. Shërbimi i riparimit të Outlook. Hyrja e korruptuar e të dhënave të skedarit PST.

Përdoruesit e këtij shërbimi duhet të ndjekin këtë procedurë:

 • Zgjidhni skedarin në diskun.
 • Vendosni adresën tuaj të postës elektronike
 • Plotësoni CAPTCHA të një imazhi
 • bëj Clic en "Hapi tjeter".

Skedari i korruptuar do të ngarkohet në shërbim për riparim.

Fig. 4.2. Shërbimi i riparimit të Outlook. Procesi i korruptuar i riparimit të skedarit PST.

Kur procesi i riparimit të skedarit PST të ketë përfunduar, shërbimi do të informojë përdoruesin se sa email, kontakte, takime, njoftime dhe objekte të tjera janë riparuar.

Fig. 4.3. Shërbimi i riparimit të Outlook. Informacion në lidhje me të dhënat e marra nga skedari PST.

Do të shfaqet edhe struktura e dosjes së skedarit PST të riparuar:

Fig. 4.4. Shërbimi i riparimit të Outlook. Informacion në lidhje me strukturën e dosjes së skedarit PST të riparuar.

Kur përdoruesi ka paguar për shërbimin (kostoja është 10 dollarë për çdo 1 GB të skedarit burimor), ai do të marrë një lidhje shkarkimi për skedarin PST të riparuar. Përdoruesi do të duhet të shkarkojë skedarin PST dhe ta hapë atë si një skedar të ri PST në Outlook.

Ju do të duhet të hiqni skedarin e korruptuar PST nga profili i Outlook dhe nëse është e nevojshme vendosni skedarin e ri si të paracaktuar.

Avantazhet e shërbimit në internet për riparimin e skedarit Outlook:

 • Ju nuk keni nevojë të instaloni Microsoft Outlook (ose ta keni të instaluar).
 • Compatibleshtë i pajtueshëm me pothuajse të gjitha pajisjet dhe sistemet: Windows, macOS, Android, iOS dhe të tjerët.
 • Çmim i reduktuar për skedar i riparuar.

Disavantazhet e shërbimit të riparimit në internet të skedarit Outlook:

 • Procesi i ngarkimit dhe shkarkimit të skedarëve të mëdhenj kërkon një kohë të gjatë për të përfunduar.
 • Shkelja e politikës së konfidencialitetit të ruajtjes së të dhënave pasi skedarët ruhen në shërbim për 30 ditë

4. - Kutia e mjeteve të rikuperimit të përdoruesit për Outlook

përdorim Kutia e rikuperimit për Outlook, një program i veçantë për të riparuar skedarët * .pst / *. ost: https://outlook.recoverytoolbox.com/es/

Fig. 5. Kutia e mjeteve të rikuperimit për Outlook. Përzgjedhja e skedarit të dëmtuar PST.

Ndiqni këto hapa:

 1. Shkarkoni programin nga këtu dhe instaloni atë: https://recoverytoolbox.com/download/RecoveryToolboxForOutlookInstall.exe
 2. fillim Kutia e rikuperimit për Outlook.
 3. Zgjidhni ose gjeni skedarin e korruptuar PST / OST në disk.
 4. zgjedh "Mënyrë shërimi" (mënyrë shërimión)
 5. Filloni analizën e skedarit burimor.
 6. Shikoni dhe zgjidhni postat elektronike, kontaktet, takimet dhe dosjet e riparuara që dëshironi të ruani.
 7. Zgjidhni vendin ku dëshironi të ruani të dhënat.
 8. Ruani si skedar PST.
 9. Ruani skedarin.

Përparësitë e shërbimit të paguar të riparimit të skedarit Outlook PST:

 • Mbani të dhënat konfidenciale.
 • Mjeti ju lejon të ruani një numër të pakufizuar skedarësh, pavarësisht nga madhësia e tyre.
 • Mundësia për të ruajtur të dhëna të riparuara si skedarë MSD, EML dhe VCF për eksport në programe të tjera.
 • Mundësia për të zgjedhur të dhënat e riparuara që dëshironi të kurseni. Ju mund të zgjidhni një dosje, një email, ose një grup email ose kontakte që dëshironi të ruani.
 • Funksion shtesë për të kthyer skedarët OST në PST.
 • Modaliteti kriminalistik për të rikuperuar postat elektronike, skedarët, kontaktet dhe sendet e tjera të fshira nga skedari burimor PST.
 • Kërkim i integruar për skedarë në disk.
 • Mesazhe në internet me përshkrimin e funksionimit të programit.
 • Ndërfaqja shumëgjuhëshe (14 gjuhë kryesore).

disavantazhet Kutia e rikuperimit për Outlook:

 • Expensiveshtë e shtrenjtë nëse duhet të riparoni vetëm një skedar të vogël: 50 dollarë.
 • Compatibleshtë i pajtueshëm vetëm me Windows.
 • Duhet të keni të instaluar Microsoft Outlook.
 • Nuk është i pajtueshëm me Office 365 Outlook.

Përmbledhje: Ndiqni këto hapa nëse keni një skedar të korruptuar PST:

 1. Kontrolloni dhe riparoni me Mjet riparuesóinbox n (ScanPST.exe).
 2. Shkarkoni dhe instaloni azhurnimet më të fundit të Microsoft Office.

Nëse hapat në paragrafët i dhe ii nuk ju ndihmuan dhe keni një skedar të vogël deri në 4 GB, përdorni shërbimin e riparimit në internet: https://outlook.recoverytoolbox.com/online/es/

Në raste të tjera, përdorni Kutia e rikuperimit për Outlook: https://outlook.recoverytoolbox.com/es/


Përmbajtja e artikullit i përmbahet parimeve tona të etika editoriale. Për të raportuar një gabim klikoni këtu.

Bëhu i pari që komenton

Lini komentin tuaj

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

*

*

 1. Përgjegjës për të dhënat: Miguel Ángel Gatón
 2. Qëllimi i të dhënave: Kontrolloni SPAM, menaxhimin e komenteve.
 3. Legjitimimi: Pëlqimi juaj
 4. Komunikimi i të dhënave: Të dhënat nuk do t'u komunikohen palëve të treta përveç me detyrim ligjor.
 5. Ruajtja e të dhënave: Baza e të dhënave e organizuar nga Occentus Networks (BE)
 6. Të drejtat: Në çdo kohë mund të kufizoni, rikuperoni dhe fshini informacionin tuaj.