Rishikimi i FIFA 14

Electronic Arts kthehet për të na ofruar spektakël të pastër të sportit të bukur me FIFA 14

Rishikim Halo 4

Shefi Master zgjohet për të shpëtuar njerëzimin nga një kërcënim i ri

Por çfarë është Wii Motion Plus?

Nëse jeni në grupin e atyre që nuk kanë mësuar ende për pronat e tij, kjo është koha të dilni nga paqarta dhe të dini se çfarë ka Wii Motion Plus për ju dhe për përvojën tuaj në Wii.

PSP Slim

Puna ka përparësitë e veta. Pothuajse asnjë, por po. Për shembull, ata ju paguajnë. Dhe kështu kam qenë në gjendje të blej vetë ...