dronë të luftrave të yjeve

Star Wars Drones Analiza

Si një adhurues i mirë i sagës së Luftërave të Yjeve, prova e këtyre dronëve ka qenë diçka e veçantë. Mos…

Analiza e fluturimit automatik të VR

Zbuloni VR Drone Autoflight, një dron iniciues me një aparat fotografik me kënd të gjerë HD, syze FPV dhe një bateri fluturimi 15 minutëshe për vetëm 199 €. Ka gjithashtu një buton automatik të uljes dhe ngritjes, kontroll absolut, 2 shpejtësi fluturimi dhe modalitetin e akrobacisë. Këtu është rishikimi i plotë me analizën tonë.

Ne analizojmë Energy Party 6, alternativën Energy Sistem për të organizuar partitë tuaja

Me një dizajn të fuqishëm dhe agresiv, të shoqëruar nga një grusht të mirë të dritave LED, ne do të analizojmë Energy Party 6 në detaje, të qëndrojmë me ne dhe të zbulojmë se çfarë e bën këtë kullë tingulli kaq të veçantë, e dizajnuar të jetë e gjithanshme dhe mbi të gjitha e animuar , ne nuk kemi parë diçka të tillë për një kohë të gjatë.

Analiza e Kutisë 9 të Muzikës Energjetike

Energy Music Box 9 është një altoparlant interesant që me vetëm 90 € na ofron 40 W energji dhe një lidhje interesante përmes Bluetooth, USB, microSD, FM Radio ose Audio-in. Në dispozicion në dy ngjyra (e zezë dhe e bardhë) dhe me një dizajn minimalist është një mundësi e madhe për para. Tingull cilësor

Analiza e mikrodronit Smartview VR

Microdrone Smartview VR është vetëm 3 centimetra e gjerë por ka fluturimin e personit të parë (FPV), butonin e uljes dhe piruetat. Me syze për 89 €

Ne testuam Bebop 2 me SkyController

Ne testuam Bebop 2 me SkyController! Kënaquni me dronin e ri Parrot i cili është shumë i lehtë për t’u fluturuar dhe falë SkyController ka një rreze prej 2 km.

Hexadrone skyview wifi, analizë e plotë

Wi-Fi Hexadrone skyview është një dron argëtues me 6 rrotullues, video në kohë reale dhe një buton që kthehet në shtëpi. Autonomia e 10 minutave dhe 100 metrave të veprimit

Rishikimi i Nanodrone Vcam HD

Analizë dhe video e Nanodrone Vcam HD, një dron shtëpie me një aparat fotografik me cilësi të lartë që është shumë i shkathët dhe i lehtë për t’u përdorur. Nga vetëm 89 € !!

Lojërat Marsi MGL1

Analiza e syzeve Mars Gaming MGL1

Ne analizojmë në detaje syzet që do të mbrojnë shikimin tuaj nga dëmtimet e mundshme të pakthyeshme përballë seancave të gjata të lojrave ose përdorimit të ekraneve.

Papagall

Rishikimi i Parrot Zik 2.0 sublime

Parrot na befason në një mënyrë shumë të kënaqshme me angazhimin e tij në tregun personal të audios, Parrot Zik 2.0 e tij janë thjesht sublime.