Redaktorët e fotove në internet

Nëse duam të modifikojmë fotografitë tona, mund të gjejmë shumë shërbime në Internet. Ne ju tregojmë se cilët janë redaktorët më të mirë të fotove në internet.

Tutorial: Si të bëni një fotografi bardh e zi

Shndërrimi i portreteve tuaja në të zezë dhe të bardhë është një mënyrë e shkëlqyeshme për të shtuar ambientin e tyre. Sot po ju sjell, Tutorialin: Si të bëni një fotografi në të zezë dhe të bardhë

ISO, ASA dhe DIN

Sot kur i referohemi indeksit të ndjeshmërisë fotografike të një filmi, sipërfaqe fotosensitive ose një sensori ...